mlove 1 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 با سلام دوستان به نظر شما بهترین و کاملترین و بدون مشکل ترین اسکریپت رایگان فارسی شبکه اجتماعی چیه؟ ممنون میشم معرفی کنید + اگر ممکنه لینک دانلودش رو هم بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 بهترين كه رايگان نميشه داداش شيرترونيكس بهتره اگه بلد باشي ماول ها و افزونه هاش كار كني لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorosh 0 ارسال شده در آذر 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1393 انواع افزونه ها ،قالب ها و شبکه مجازی آماده فروش با قیمت مناسب لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aliresalat 181 ارسال شده در آذر 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1393 اگه رایگان باشه همونی که لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. گفتن رو قبول دارم اما اگه بحث بحث غیر رایگان باشه! یه پروژه توپ تو دست کار دارم البته تنها نیستم با یکی از دوستام داریم روش کار میکنیم تا جایی که تونستیم اسکریپتی شبیه فیس بوک طراحی کردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam 8 ارسال شده در آذر 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 28، 1393 phpfix و شیرترانیکس و سوشیال انجین البته گزینه دوم و فقط به خاطر خاطراتی که باهاش دارم گفتم :دی شیرترانیکس پشتیبانی افتضاحه به غیر از ورژن اول بقیه پرباگ خوبیش اینه کپی از فیبوک نیست phpfox نسبت به سوشیال سنگین تره سوشیال ظاهرش یکم تو ذوقه ولی خـــــوبه ولی phpfox طراحی خوبی داره فقط منابع زیادی میخواد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده