رفتن به مطلب

آموزش تصویری جامع نصب و تنظیمات اسکریپت NextPost


Masih

پست های پیشنهاد شده

سلام...

من یک ماهی میشه درگیر این اسکریپتم ، بالای 15تا اسکریپت از سایتهای مختلف دانلود کردم و هرکدوم یه جوری مشکل دارن یکی هنگ میکنه ، یکی لاگین نمیکنه ، یکی ناقصه ... اما امروز از این سایت دانلود کردم تا اینجا کاملترین بوده فقط و فقط یه مشکلی داره خیلی اذیتم میکنه...

پست نمیتونم بزارم. 

همونطور که تو اسکرین شات میبینید دکمه ارسال پست غیر فعاله واقعا نمیدونم چکارش کنم.y043552_Capture.jpg

 

آها یه مشکل دیگه هم دارم. از طریق ریپست یه پست فرستادم تو پیج اما حروف فارسی همه علامت سوال اومدن که اونم اسکرینشو میذارم

 

g07972_Capture2.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کسی تونسته از این درگاه استفاده کنه
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
من فایل هارو دقیقا  تو مسیر های موجود قرار دادم . کلید Api  هم قرار دادم .ولی موقع پرداخت ارور میده
کسی درگاه ایرانی برای این اسکریپت داره؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید گویا ماژول

 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

 

از کار افتاده لینکش 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . دوستان  وقتی آخرین مرحله نصب رو انجام میدم و گزینه login  میاد این مرحله  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

وقتی login میزنم که صفحه اصلی سایت باز بشه چند ثانیه میگذره بعد این پیام میاد . لطفا راهنمایی کنید

Request Timeout

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استاد سلام 
اقا ما نصب کردیم همه چی اوکی هست فقط قسمتی که میخوایم از کامپیوتر عکس ارسال کنیم یه لحظه خطای command is requierd میده و میره هیچ کاری نمیکنه !
ولی از روی لینک میتونم عکس اپلود کنم روش 
ممنون میشم مشکلش رو اعلام کنید 
هاست کلاد لینوکس و کیج اف اس فعال هست
------------------------
دوستان با همکاری جناب دیندار مشکل حل شد 
مشکل از PHP بنده بود که ورژن 5.6 بود و با ارتقا به 7 حل شد 
امیدوارم مشکل شما دوستان هم حل بشه

 

ویرایش شده توسط faryspeed
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من  از همون ابتدا رو دایرکت ادمین نصب کردم و درست هم کار میکنه .اتفاقا رو هاست سی پنل صفحه صفید برام نشون میداد
کرون هم مطابق دستور صفحه اول وارد کنید فقط باید کرون براتون فعال باشه

site.ir=آدرس سایت شما

wget -- spider -O - لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. >/dev/null 2>&1

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
چرا نمیشه عکس پیوست کرد!!؟

ویرایش شده توسط saman700
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 1 ساعت قبل، irmacfa گفته است :

دوستان اون ماژول های اسکریپ رو موفق شدین نصب کنین ؟ چون انگار لینکش حذف شده

درود.

ماژول ها داخل فایل اسکریپت قرار دارند :

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل فارسی شده افزونه نکست پست فقط برای کاربران 20 اسکریپت

بخوبی تمامی متون که کاربر روزانه با آن کار میکنه ترجمه سلیس و روان کردم که اذیت نشید

برای راحتی کار بهتره فایل رو روی ترجمه انگلیسی آپلود کنید و تو تنظیمات کاربری زبان را روی انگلیسی بزارید

مسیر آپلود : \app\locale\

همه جا این ترجمه رو 50 به بالا میفروشن اما برای 20اسکریپت کاملا رایگان هست لطفا فروش نگذارید و اینکه به دوستان خودتون بدید استفاده کنند

اگر تعداد تشکر بالا بود :)  ماژولها هم بزودی ترجمه میکنم

 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

  • Like 7
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 12 ساعت قبل، loppyshiraz گفته است :

فایل فارسی شده افزونه نکست پست فقط برای کاربران 20 اسکریپت

بخوبی تمامی متون که کاربر روزانه با آن کار میکنه ترجمه سلیس و روان کردم که اذیت نشید

برای راحتی کار بهتره فایل رو روی ترجمه انگلیسی آپلود کنید و تو تنظیمات کاربری زبان را روی انگلیسی بزارید

مسیر آپلود : \app\locale\

همه جا این ترجمه رو 50 به بالا میفروشن اما برای 20اسکریپت کاملا رایگان هست لطفا فروش نگذارید و اینکه به دوستان خودتون بدید استفاده کنند

اگر تعداد تشکر بالا بود :)  ماژولها هم بزودی ترجمه میکنم

 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

خیلی عالی .من 70 در صد ترجمه کرده بودم  .راحتم کردی از ترجمه بقیش 9_9
در صورتیکه یه مسلمون یه درگاه برای این اسکریپت بذاره (این همه گفتیم کسی جواب نداد ) منم ترجمه 6 تا ماژول + ترجمه تم اصلی + css های راست چین شده را میذارم

ویرایش شده توسط saman700
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببخشید من اسکریپت nextpost رو کامل نصب کردم مشکلی که دارم اینه که واسه ورود بیشتر اکانت ها ارور consent_required رو دریافت میکنم در صورتی که همون اکانت رو در سایت هایی که پیش نمایش nextpost رو گذاشتن هیچ اروری دریافت نمیکنم و متصل میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 7 ساعت قبل، saman700 گفته است :

خیلی عالی .من 70 در صد ترجمه کرده بودم  .راحتم کردی از ترجمه بقیش 9_9
در صورتیکه یه مسلمون یه درگاه برای این اسکریپت بذاره (این همه گفتیم کسی جواب نداد ) منم ترجمه 6 تا ماژول + ترجمه تم اصلی + css های راست چین شده را میذارم

شما ماژول و قالب رو بزار یه مسلمون پیدا میشه بقیه اش رو بزاره :) 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 6 ساعت قبل، aminwifi گفته است :

سلام

ببخشید من اسکریپت nextpost رو کامل نصب کردم مشکلی که دارم اینه که واسه ورود بیشتر اکانت ها ارور consent_required رو دریافت میکنم در صورتی که همون اکانت رو در سایت هایی که پیش نمایش nextpost رو گذاشتن هیچ اروری دریافت نمیکنم و متصل میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

روی اکانت ها فقط ایمیل تنظیم کن شماره قرار نده

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 3 ساعت قبل، loppyshiraz گفته است :

روی اکانت ها فقط ایمیل تنظیم کن شماره قرار نده

اکانت ها هم فقط با ایمیل ثبت نام شدن

ویرایش شده توسط aminwifi
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینم فارسی سازی تمام پلاگین ها خدمت دوستان

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

درگاه رو هم انشالله اوکی میکنم همینجا میزارم.

ویرایش شده توسط agsham
  • Like 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 2 ساعت قبل، aminwifi گفته است :

اکانت ها هم فقط با ایمیل ثبت نام شدن

درود.

  1. روی اکانت یک ایمیل تنظیم کنید و اونو تأیید کنید (از طریق لینکی که به ایمیل فرستاده میشه از طرف اینستاگرام)
  2. سعی کنید اکانت ها رو از تمامی دستگاه ها Logout کنید.
  3. از طریق اسکریپت فقط وارد اکانت بشید. و در صورت امکان یکی دوبار هم با پروکسی فعال و معتبر لاگین کنید.

 

این ارور بطور کلی از طرف اینستاگرام هست و دلیلش هم شناسایی اکانت بعنوان اسپم هست! محدودیتی که خوده اینستاگرام اعمال می کنه. حالا یا اینکه تلاش کردید از طریق سایتتون لاگین کنید و به دلیل کانفیگ اون سرور، اینستاگرام بهتون مشکوک شده. یا اکاننتون تازه ساخته شده. 

این دو حالتی که گفتم داخل تلگرام زیاد گزارش کردن. برای حلش هم اگه با پروکسی نتونستید لاگین کنید، باید یکی دو روز صبر کنید تا محدودیت از اکانت برداشته بشه.

 

این خطای محدودیت هم ممکنه در جریان لایک یا فالو و کامنت هم برای اکانتتون رخ بده که مجددا همینکار رو باید بکنید. بعد از یکی دو روز خودش حل میشه.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

ممنون از پاسختون این ارور consent_required در نسخه 4.0.4 دیده نمیشه و اکانت ها خیلی راحت متصل میشن من تست کردم و همه ماژول ها به خوبی کار میکنند ولی مشکلی که داره اینه که ارسال پست در این نسخه کار نمیکنه ینی اصلا دکمه ارسال پست نداره حالا از دوستان سوال دارم میشه کاری کرد دکمه ارسال کار کنه در این نسخه؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 12 ساعت قبل، agsham گفته است :

اینم فارسی سازی تمام پلاگین ها خدمت دوستان

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

درگاه رو هم انشالله اوکی میکنم همینجا میزارم.

ممنون

میشه خود ماژول ها رو هم بزارید واسه دانلود 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 6 ساعت قبل، aminwifi گفته است :

ممنون

میشه خود ماژول ها رو هم بزارید واسه دانلود 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

بفرمایید

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان ماژول کامنت و پیام دایرکت کار نمیکنه 

تنظیمات انتجام شده ولی در قسمت گزارش ارور Feedback required برای کامنت خودکار

و برای پیام دایرکت کلا یک ارور 

Couldn't get the activity feed 
No response from server. Either a connection or configuration error
رو داده 
ممنون میشم دوستان بتونن راهنمایی کنند
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید ببخشید من این اسکریپت رو تهیه کردم وقتی روی لاگین کلیک میکنم با ارور 404 مواجه میشم !
اسکریپت grameasy 2 روهم که گرفتم همین مشکل رو داشتش وقتی روی لاگین کلیک میکردم با ارور 404 مواجه میشدم!
ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 2 ساعت قبل، morteza77 گفته است :

سلام خسته نباشید ببخشید من این اسکریپت رو تهیه کردم وقتی روی لاگین کلیک میکنم با ارور 404 مواجه میشم !
اسکریپت grameasy 2 روهم که گرفتم همین مشکل رو داشتش وقتی روی لاگین کلیک میکردم با ارور 404 مواجه میشدم!
ممنون میشم راهنماییم کنید

درود.

برای اسکریپت NextPost فایل .htaccess واقع در روت اسکریپت رو باز کنید و کدهای زیر رو داخلش قرار بدید. اگر از قبل کدی داخل فایل بود، پاک کنید و اینهارو جایگزین کنید:

RewriteEngine On

#RewriteCond %{HTTPS} off
#RewriteRule .* https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
#RewriteRule .* http://www.%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

Options +FollowSymLinks
Options -Indexes

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d  
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f
RewriteRule . index.php [L,QSA]



# Performace optimization

# BEGIN Compress text files
<ifModule mod_deflate.c>
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/xml text/css text/plain
  AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml application/xhtml+xml application/xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/rdf+xml application/rss+xml application/atom+xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript application/javascript application/x-javascript application/json
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf application/x-font-otf
  AddOutputFilterByType DEFLATE font/truetype font/opentype
</ifModule>
# END Compress text files

# BEGIN Expire headers
<ifModule mod_expires.c>
  ExpiresActive On
  ExpiresDefault "access plus 5 seconds"
  ExpiresByType image/x-icon "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType image/jpeg "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType image/png "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType image/gif "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType text/css "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType text/javascript "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType application/javascript "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType application/x-javascript "access plus 31536000 seconds"
</ifModule>
# END Expire headers

# BEGIN Cache-Control Headers
<ifModule mod_headers.c>
  <filesMatch ".(ico|jpe?g|png|gif|swf)$">
    Header set Cache-Control "public"
  </filesMatch>
  <filesMatch ".(css)$">
    Header set Cache-Control "public"
  </filesMatch>
  <filesMatch ".(js)$">
    Header set Cache-Control "private"
  </filesMatch>
  <filesMatch ".(x?html?|php)$">
    Header set Cache-Control "private, must-revalidate"
  </filesMatch>

  <filesMatch ".(woff|woff2|ttf|otf|eot)$">
    Header set Cache-Control "max-age=31536000 private, must-revalidate"
  </filesMatch>
</ifModule>
# END Cache-Control Headers

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 7 مهر 1397 در 23:24، Masih گفته است :

درود.

ماژول ها داخل فایل اسکریپت قرار دارند :

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

درست شد .
راستی auto like چطوری کار میکنه ؟

الان من طبق آموزش کرون هم زدم ولی وقتی میزنم autolike 

در قسمت  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  خبری از هیچی نی

ویرایش شده توسط irmacfa
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر انجمن
در 6 ساعت قبل، irmacfa گفته است :

درست شد .
راستی auto like چطوری کار میکنه ؟

الان من طبق آموزش کرون هم زدم ولی وقتی میزنم autolike 

در قسمت  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  خبری از هیچی نی

درود مجدد

شما باید اکانت اضافه کنید، وارد Auto Like بشید، هشتگ هاتون رو وارد کنید، تنظیمات سرعت ارسال رو انجام بدید و آتولایک رو فعال کنید.

بعد وارد بخش ماژول ها بشید. وارد تنظیمات ماژول بشید و سرعت فعالیت ها رو تنظیم کنید. این تنظیم سرعت فعالیت ها رو برای باقی ماژول ها هم انجام بدید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • اضافه کردن...