رفتن به مطلب

آموزش تصویری جامع نصب و تنظیمات اسکریپت NextPost


پست های پیشنهاد شده

  • مدیر انجمن

@axel

درود.

روش فعالسازی ماژول ها که یکسان هست و در این مورد امکان بروز مشکل وجود نداره که از سمت اسکریپت باشه. کلا مراحل فعالسازی ماژول به شرح زیر هست

  1. ماژول ها رو از قسمت Modules آپلود و فعالسازی کنید.
  2. وارد پکیج ها بشید و ماژول ها رو تیک بزنید
  3. Save and update Subscribers رو کلیک کنید تا اکانت کاربرا آپدیت بشه
  4. الان می تونید کلید F5 رو بزنید تا صفحه رفرش بشه و در سمت چپ ماژول ها رو داشته باشید.

کار خاص دیگه ای نیاز نیست انجام بشه. دستور بکار رفته در این قسمت یک تابع شرطی ساده هست که در هر هاستینگی با هر نسخه ی PHP قابل اجراست. کارایی این تابع شرطی هم اینه که اگه مربع مربوط به ماژول در پکیج تیک خورده باشه، در فهرست سمت چپ نمایش میده و اگر تیک نخورده باشه مخفی می کنه. چیز خاصی نداره که بگیم مشکل از اسکریپت هست. یکبار دیگه مراحل رو انجام بدید.

  • Like 2
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • پاسخ 865
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

درود دوستان عزیز و همراهان همیشگی بیست اسکریپت. با توجه به ایجاد شدن و پرسش های متعدد دوستان در خصوص اسکریپت NextPost ، تصمیم گرفتم یک آموزش کامل به صورت تصویری برای شما تهیه کنم. در این آموزش از

لینک این تاپیک رو هم داخل پست زیر قرار بده که اگه کسی مشکلی داشت بتونه حلش کنه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سپاس

درود. زمانی که فعالیت های مشکوک زیاد بشه، اینستاگرام به صورت خودکار اکانت شما رو محدود می کنه. در اوایل این محدودیت ها ساعتی هستند ولی بعد از ادامه دار شدن این محدودیت ها، اکانت Deactive میشه و د

  • مدیر انجمن
در 57 دقیقه قبل، saman700 گفته است :

سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خدمات و فروش این اسکریپت را متوقف کرد!

بله،

دلیل طراح این اسکریپت هم همونطور که خودشون گفتند ، خیلیا (مثل من و شما و دیگران) از نسخه ی نال شده استفاده می کنیم. علاوه بر اینکه از طراح حمایت نکردیم، بلکه اکثرا برای اسپم از این اسکریپت استفاده می کردند.

اسکریپت و کارایی اون غیرفعال نخواهد شد. تا زمانی که API اینستاگرام تغییر کنه اسکریپت کار خواهد کرد. اگر تغییر API اینستاگرام نیازمند ویرایش کدنویسی اسکریپت باشه، بله اون زمان اسکریپت از کار خواهد افتاد که باید توسط افراد متفرقه اپدیت بشه و همین مساله هم خودش موقعیت خوبیه برای افراد سودجو و سوء استفاده گر که بعد از از کار افتادن اسکریپت بیان ادعا کنند نسخه ی سالم رو می فروشند.

شخصا سعی خواهم کرد اگر زمانش رو داشته باشم، تغییرات API اینستاگرام رو روی NextPost در آینده اعمال کنم و دست افراد سودجو رو به نوعی ببندم 

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من اسکریپت را نصب کردم تا اینجا هم داره درست کار میکنه تو همه بخش ها .راست چین سازی هم کامل انجام دادم فقط مونده ترجمه .با اینکه فایل زبان را ترجمه کردم و قرار دادم ولی هنوز کامل ترجمه نشده
/site.ir/inc/plugins/auto-comment/locale/en-US/messages.po

برای مثال من اینو 100 در صد ترجمه کردم و در جای خودش قرار دادم ولی هنوز قسمت اتو کامنت فارسی نشده!
میشه برای ترجمه راهنمایی کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، saman700 گفته است :

من اسکریپت را نصب کردم تا اینجا هم داره درست کار میکنه تو همه بخش ها .راست چین سازی هم کامل انجام دادم فقط مونده ترجمه .با اینکه فایل زبان را ترجمه کردم و قرار دادم ولی هنوز کامل ترجمه نشده
/site.ir/inc/plugins/auto-comment/locale/en-US/messages.po

برای مثال من اینو 100 در صد ترجمه کردم و در جای خودش قرار دادم ولی هنوز قسمت اتو کامنت فارسی نشده!
میشه برای ترجمه راهنمایی کنید

باید تمام قسمت ها رو فارسی کنید تا درست نشون بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 ساعت قبل، saman700 گفته است :

من اسکریپت را نصب کردم تا اینجا هم داره درست کار میکنه تو همه بخش ها .راست چین سازی هم کامل انجام دادم فقط مونده ترجمه .با اینکه فایل زبان را ترجمه کردم و قرار دادم ولی هنوز کامل ترجمه نشده
/site.ir/inc/plugins/auto-comment/locale/en-US/messages.po

برای مثال من اینو 100 در صد ترجمه کردم و در جای خودش قرار دادم ولی هنوز قسمت اتو کامنت فارسی نشده!
میشه برای ترجمه راهنمایی کنید

سلام

براي ترجمه حتما بايد حروف اول كلمات انگليسي رو كوچك كنيد يا همه رو بزرگ كنيد مثلا Salam رو بايد salam كنيد يا دنبال كلمه سلام باشي و همه رو با حرف بزرگ شروع كنيد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 28 شهریور 1397 در 20:08، hani2200 گفته است :

سلام

براي ترجمه حتما بايد حروف اول كلمات انگليسي رو كوچك كنيد يا همه رو بزرگ كنيد مثلا Salam رو بايد salam كنيد يا دنبال كلمه سلام باشي و همه رو با حرف بزرگ شروع كنيد

هیمن کارو انجام دادم

ویرایش شده توسط saman700
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن

@saman700

فایل po رو باید با نرم افزار poEdit باز کنید و ترجمه ها رو انجام بدید و مجددا ذخیره کنید. (با نرم افزارهای متنی فایل po رو باز نکنید!)

دانلود poEdit :

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
  • Like 2
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، Masih گفته است :

@saman700

فایل po رو باید با نرم افزار poEdit باز کنید و ترجمه ها رو انجام بدید و مجددا ذخیره کنید. (با نرم افزارهای متنی فایل po رو باز نکنید!)

دانلود poEdit :

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

قبلا امتحان کردم .متاسفانه نمیشه!!
موضوع اینه تو لوکال ترجمه ماژول ها  عمل میکنه
ولی تو هاست فقط ترجمه تم و ترجمه خود  اسکریپت عمل میکنه ولی ترجمه برای ماژول ها عمل نمیکنه.


کسی درگاه پرداخت وطنی برای این اسکریپت به صورت رایگان یا پولی نداره!
یه نسخه رایگان از نکست پی تو گیت هاب هست ولی تو ماژول ها نصب نمیشه !

ویرایش شده توسط saman700
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

70 کا پروکسی برای استفاده توی این اسکریپت 

70k #Proxys - Http/Http

پیوست کردمB|

اگه خواستین میتونم براتون نصب کنم هاست هم خواستین براش در خدمتم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

ویرایش شده توسط arashvp
خرابی فایل
  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اگه امکان داره اموزش نصب FFmpeg برای نکست پست قرار بدین خیلی جاها رو خوندم ولی پیچیده توضیح دادن اگه امکان داره ساده اموزش بدین و برنامه که باید کد های نصب رو وارد کرد رو معرفی کنید.ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 29 شهریور 1397 در 01:15، saman700 گفته است :

هیمن کارو انجام دادم

شما دوتا کار باید انجام بدین

اول وارد پلاگین مورد نظر بشید و به مسیر viwe---->fragment بشید حالا قسمت های مختلف پلاگین رو مشاهده میکنید فرض کنید میخواهید comments.fragment.php ترجمه کنید وارد ویرایشگر شوید حالا میخواهید settings رو ترجمه کنید 

   <a href="https://1go.ir/<?= APPURL."/e/".$idname."/".$Account->get("id") ?>"><?= __("Settings") ?></a>

تو این فایل کلمات انگلیسی با حرف بزرگ شروع شده که باید کوچک کنید .

مرحله دوم وارد فایل ترجمه بشید و حرف اول settings رو کوچک کنید.

اگه بازم نتونستید بگید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 15 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

سلام

اگه امکان داره اموزش نصب FFmpeg برای نکست پست قرار بدین خیلی جاها رو خوندم ولی پیچیده توضیح دادن اگه امکان داره ساده اموزش بدین و برنامه که باید کد های نصب رو وارد کرد رو معرفی کنید.ممنون

درود. کار خاصی نداره

نرم افزار رو در روت اسکریپت NextPost نصب کنید به طوری که دو پوشه ی ffmpeg و ffprobe در روت پوشه اسکریپت در دسترس باشند.

بعد از نصب، در مسیر و فایل app/config/config.php دستورات زیر رو اصلاح کنید:

define("FFMPEGBIN", ROOTPATH . "/FFMPEG");
define("FFPROBEBIN", ROOTPATH . "/FFPROBE");

عبارت ROOTPATH در کد بالا بیانگر روت اسکریپت NextPost هست که به این ترتیب به راحتی نرم افزار ffmpeg رو به اسکریپت شناسایی می کنید

  • Like 2
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 دقیقه قبل، Masih گفته است :

درود. کار خاصی نداره

نرم افزار رو در روت اسکریپت NextPost نصب کنید به طوری که دو پوشه ی ffmpeg و ffprobe در روت پوشه اسکریپت در دسترس باشند.

بعد از نصب، در مسیر و فایل app/config/config.php دستورات زیر رو اصلاح کنید:


define("FFMPEGBIN", ROOTPATH . "/FFMPEG");
define("FFPROBEBIN", ROOTPATH . "/FFPROBE");

عبارت ROOTPATH در کد بالا بیانگر روت اسکریپت NextPost هست که به این ترتیب به راحتی نرم افزار ffmpeg رو به اسکریپت شناسایی می کنید

سلام

ممنون از پاسخي كه دادين ولي نحوه نصب در روت اصلي چطوري هست مشكل من نصبش هست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

وقت بخیر

من ربات رو نصب کردم ولی خب وقتی تو صفحه اول رو لاگین کلیک میکنم با همچین پیغامی مواجه میشم

Not Found

The requested URL /login was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 9 دقیقه قبل، forum14 گفته است :

سلام دوستان

وقت بخیر

من ربات رو نصب کردم ولی خب وقتی تو صفحه اول رو لاگین کلیک میکنم با همچین پیغامی مواجه میشم

Not Found

The requested URL /login was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

درود.

در صفحه ی اول تاپیک توضیح داده شده.

وارد فایل منیجر و روت اسکریپت بشید، فایل .htaccess رو در حالت ویرایش باز کنید و کدهای زیر رو داخل این فایل قرار بدید و ذخیره کنید. اگر کدهایی از قبل داخلش بود ، کدهای زیر رو جایگزینش کنید (قبلی ها رو حذف و جدیدها رو کپی کنید.)

RewriteEngine On

#RewriteCond %{HTTPS} off
#RewriteRule .* https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.
#RewriteRule .* http://www.%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

Options +FollowSymLinks
Options -Indexes

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d  
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f
RewriteRule . index.php [L,QSA]



# Performace optimization

# BEGIN Compress text files
<ifModule mod_deflate.c>
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/xml text/css text/plain
  AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml application/xhtml+xml application/xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/rdf+xml application/rss+xml application/atom+xml
  AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript application/javascript application/x-javascript application/json
  AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf application/x-font-otf
  AddOutputFilterByType DEFLATE font/truetype font/opentype
</ifModule>
# END Compress text files

# BEGIN Expire headers
<ifModule mod_expires.c>
  ExpiresActive On
  ExpiresDefault "access plus 5 seconds"
  ExpiresByType image/x-icon "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType image/jpeg "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType image/png "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType image/gif "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType text/css "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType text/javascript "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType application/javascript "access plus 31536000 seconds"
  ExpiresByType application/x-javascript "access plus 31536000 seconds"
</ifModule>
# END Expire headers

# BEGIN Cache-Control Headers
<ifModule mod_headers.c>
  <filesMatch ".(ico|jpe?g|png|gif|swf)$">
    Header set Cache-Control "public"
  </filesMatch>
  <filesMatch ".(css)$">
    Header set Cache-Control "public"
  </filesMatch>
  <filesMatch ".(js)$">
    Header set Cache-Control "private"
  </filesMatch>
  <filesMatch ".(x?html?|php)$">
    Header set Cache-Control "private, must-revalidate"
  </filesMatch>

  <filesMatch ".(woff|woff2|ttf|otf|eot)$">
    Header set Cache-Control "max-age=31536000 private, must-revalidate"
  </filesMatch>
</ifModule>
# END Cache-Control Headers

 

اگر چنین فایلی رو مشاهده نکردید، در بالای فایل منیجر کلید Settings رو بزنید در پاپ آپ باز شده مربع گزینه ی show hidden files (dot files رو تیک بزنید و ذخیره کنید.

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 6 دقیقه قبل، forum14 گفته است :

بنده همه فایل هایی که با نام htaccess بودن رو کدشو تغییر دادم اما بازم پیغام موجود سرجاشه

در پیام خصوصی که اطلاعات فرستاد:

مشکل شما نداشتن فایل htaccess در روت اسکریپت به همراه محتویاتی که در پاسخ قبلی دادم بود که الان مشکلی وجود نداره و حل شد.

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم اوايل همين مشكل رو داشتم چند ساعتي وقت منو گرفت اخر متوجه شدم نقطه اول htaccess قرار ندادم 

 

ویرایش شده توسط hani2200
  • Like 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان چند روز ديگه نسخه فارسي و راست چين اين اسكريپت رو رايگان قرار ميدم بعضي از دوستان بابت همين نسخه مبالغي بالاي ميدن نخريد براتون ميزارم

ویرایش شده توسط hani2200
  • Like 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 17 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

دوستان چند روز ديگه نسخه فارسي و راست چين اين اسكريپت رو رايگان قرار ميدم بعضي از دوستان بابت همين نسخه مبالغي بالاي ميدن نخريد براتون ميزارم

داداش اگر درگاه ایرانی داری درگاه بذار که از همه مهم تره
من هم راستچینش کردم هم دارم فارسی سازیشو دیگه تموم میکنم

ویرایش شده توسط saman700
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من ffmpeg رو از طریق git نصب کردم اما ظاهرا تو ورژن جدیدی که ارائه شده آدرس پوشه ها تغییر کرده و  FFPROBE موجود نیست .اگه میشه بررسی کنید که بعد نصبش چه آدرسی باید قرار بدیم تو config ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این رو روی هاست ویندوزی نصب کردم و فایل .htacess رو به web.config تبدیل کردم به این صورت

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>

<system.webServer>
        <rewrite>
            <rules>				
				<rule name="rule 1W" stopProcessing="true">
					<match url="."  />
					 <conditions logicalGrouping="MatchAll">
						 <add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsFile" negate="true" />
						 <add input="{REQUEST_FILENAME}" matchType="IsDirectory" negate="true" />
					 </conditions>
					<action type="Rewrite" url="/index.php"  appendQueryString="true" />
				</rule>				
            </rules>
        </rewrite>
    </system.webServer>
	
</configuration>

 

همه چیز اوکی هست و پست هم میتونم ارسال کنم . پلاگین هارو هم نصب کردم اما روی پلاگین ها که کلیک میکنم توی مدیریت و جایی که نوشته 

Please select an account from left side list.

 

روی اکانت که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ولی در واقع داره خطای 500 میده پشت زمینه.

 

کسی از دوستان علت رو میدونه چی هست ؟

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من اسکریپت رو نصب کردم ولی بعد از نصب صفحه لاگین فقط یه صفحه سفید میاد حتی ارور 404 هم نمیده!!

فایل .htaccess رو هم ادیت کردم ولی باز مشکل حل نشد!؟

به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟

فقط صحفه داشبورد و قسمت POST اینجوریه بقیه قسمت ها به خوبی کار میکنن.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • اضافه کردن...