رفتن به مطلب

آموزش تصویری جامع نصب و تنظیمات اسکریپت NextPost


پست های پیشنهاد شده

  • مدیر انجمن

@morteza.saatchi@gmail.com

متاسفانه برای داشتن قابلیت ویدیو باید روی سرورتون، نرم افزار FFMPEG نصب باشه. حالا اگه هاستینگ درخواست نصب رو نپذیرفت، می تونید یک سرور مجازی تهیه کنید. قیمتی هم نداره به اونصورت.

اگه برای مصارف شخصی بخواهید، نه برای ایجاد یک سایت و جذب کاربر، سرور مجازی معمولی هم کافیه. دیگه چیزی که الان بتونید روش یک سایت راه اندازی کندی، حداکثر 20 تا 25000 تومان هست که نسبت به یک هاست اشتراکی محدود کارایی و ارزش بیشتری داره.

اما در خصوص جمله ای که گفتید، بله من هم قبول دارم که NextPost از GramEasy بهتره. تجربه ی کار با هر دو رو دارم، اما NextPost یه سر و گردن از گرام ایزی بالاتر و بهتر هست. به همین دلیل هم هست که این تاپیک رو زدم ^_^

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • پاسخ 865
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پست های محبوب

درود دوستان عزیز و همراهان همیشگی بیست اسکریپت. با توجه به ایجاد شدن و پرسش های متعدد دوستان در خصوص اسکریپت NextPost ، تصمیم گرفتم یک آموزش کامل به صورت تصویری برای شما تهیه کنم. در این آموزش از

لینک این تاپیک رو هم داخل پست زیر قرار بده که اگه کسی مشکلی داشت بتونه حلش کنه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. سپاس

درود. زمانی که فعالیت های مشکوک زیاد بشه، اینستاگرام به صورت خودکار اکانت شما رو محدود می کنه. در اوایل این محدودیت ها ساعتی هستند ولی بعد از ادامه دار شدن این محدودیت ها، اکانت Deactive میشه و د

سلام

ممنون از اموزش جامع و كامل 

انجام دادم ولي هر يك دقيقه يك صفحه اكسپلورر باز ميكنه اينطوري در ساعت ٦٠ تا باز ميشه سيستم هنگ ميكنه.الان نميشه از refresh اتوماتيك استفاده كرد؟مثلا تنظيم كنيم هر ٦٠ ثانيه لينك 127.0.0.1 رو refresh كنه تا اجرا بشه ولي باز اگه ميشد صفحه اكسپلورر باز نشه خيلي خوب بود

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 18 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

کدی که دادید آیا مربوط به NextPost هست؟

چون به نظر نمی رسه اصلا چنین کدی در این اسکریپت استفاده شده باشه و تنها در متن استفاده شده یک شباهت وجود داره.

شما چک کنید که cURL هاستتون آپدیت باشه و مجددا اسکریپت رو تست کنید.

خیر احتمال نمی دادم این کد برای nextpost باشه ولی الان که گفتید CURL شک کردم چون این ارور در تمام اکانت ها برام ارسال میشه :

CURL error 6: Could not resolve host: i.instagram.com; Unknown error (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html).

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 3 ساعت قبل، mahdi.pars گفته است :

خیر احتمال نمی دادم این کد برای nextpost باشه ولی الان که گفتید CURL شک کردم چون این ارور در تمام اکانت ها برام ارسال میشه :


CURL error 6: Could not resolve host: i.instagram.com; Unknown error (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html).

 

cURL رو چک کنید که نسخه ی آخر باشه. احتمالش هست مشکلتون با آپدیت شدن cURL حل بشه. اگه مدیر سرور خودتون هستید، از لینک زیر می تونید دانلود کنید:

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 4 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

سلام

ممنون از اموزش جامع و كامل 

انجام دادم ولي هر يك دقيقه يك صفحه اكسپلورر باز ميكنه اينطوري در ساعت ٦٠ تا باز ميشه سيستم هنگ ميكنه.الان نميشه از refresh اتوماتيك استفاده كرد؟مثلا تنظيم كنيم هر ٦٠ ثانيه لينك 127.0.0.1 رو refresh كنه تا اجرا بشه ولي باز اگه ميشد صفحه اكسپلورر باز نشه خيلي خوب بود

اگر با این قضیه مشکل دارید، می تونید از مرورگر فایرفاکس و یک Addon هم مشکل ر و حل کنید.

آخرین نسخه فایرفاکس رو داشته باشید، افزونه زیر رو نصب کنید. آدرس Cron رو در فایرفاکس باز کنید و در تب آدرس کران جاب، تنظیمات رفرش صفحه رو انجام بدید. آدرس طبق ثانیه ی مشخص شده خودش رفرش میشه و نیازی به فایل bat نخواهد بود.

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

Screenshot_1.png.f9bcb8100fb8291bc4db94ac2fb79977.png

 

بجای عدد 60 می تونید حتی ثانیه های دیگه ای هم وارد کنید ولی همون هر 60 ثانیه کافیه.

  • Like 4
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و عرض ادب

ممنون همين كارو انجام دادم خيلي خوب داره جواب ميده سيستم من ١٢ ساعت در روز روشن هست كنارش هم اين كارو انجام ميدم مشكلي هم نداره.تشكر

  • Like 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام من این اسکریپت رو نصب کردم قسمت های فالو و لایک و ... کار میکنه البته به جز ری پست که بخاطر نصب نبودن FFMPEG  هست ولی سوالی که دارم من اصلا نمیتونم پستی ارسال کنم حتی عکس اصلا دکمه ارسال پست غیر فعال است مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 13 ساعت قبل، files98 گفته است :

با سلام من این اسکریپت رو نصب کردم قسمت های فالو و لایک و ... کار میکنه البته به جز ری پست که بخاطر نصب نبودن FFMPEG  هست ولی سوالی که دارم من اصلا نمیتونم پستی ارسال کنم حتی عکس اصلا دکمه ارسال پست غیر فعال است مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟؟

درود،

چنین مشکلی تاحالا گزارش نشده! اگه کپشن رو وارد کرده باشید و اکانت هم به خوبی لاگین شده باشه و تصویر رو آپلود و انتخاب کرده باشید، قطعا باید پست رو ارسال کنه.

مگر اینکه در تنظیمات پکیج ها، قابلیت های ارسال برای پکیج اکانت کاربری شما غیرفعال شده باشه که در بخش Packages می تونید یک بررسی بکنید پکیج گاما رو .

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه لطف کنید طریقه افزایش فالور با این اسکریپت رو برامون بگین ممنون میشم

اگه افزونه دایرکتش رو هم دارین لطفا بذارین دان کنیم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

اگه لطف کنید طریقه افزایش فالور با این اسکریپت رو برامون بگین ممنون میشم

اگه افزونه دایرکتش رو هم دارین لطفا بذارین دان کنیم

  • Like 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود،

چنین مشکلی تاحالا گزارش نشده! اگه کپشن رو وارد کرده باشید و اکانت هم به خوبی لاگین شده باشه و تصویر رو آپلود و انتخاب کرده باشید، قطعا باید پست رو ارسال کنه.

مگر اینکه در تنظیمات پکیج ها، قابلیت های ارسال برای پکیج اکانت کاربری شما غیرفعال شده باشه که در بخش Packages می تونید یک بررسی بکنید پکیج گاما رو .

سلام در قسمت پکیج انتخاب شده یک اروری هم تو صفحه پیج هست به این صورت

 

Notice: Undefined variable: statusCode in /home/............./............/app/vendor/mgp25/instagram-php/src/Utils.php on line 361

 

که فکر میکنم بخاطر عدم وجود FFPROBE هستش چون شرطش برا اونه چون اصلا دکمه ارسال پست کار نمیکنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 5 ساعت قبل، architcture گفته است :

اگه لطف کنید طریقه افزایش فالور با این اسکریپت رو برامون بگین ممنون میشم

اگه افزونه دایرکتش رو هم دارین لطفا بذارین دان کنیم

درود.

هر 6 تا ماژول رسمی به همراه یک قالب و خوده اسکریپت رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید:

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

و برای افزایش فالوور، اسکریپت رو طبق آموزش صفحه اول همین تاپیک نصب کنید، ماژول ها رو هم نصب و فعال کنید، بعد از اضافه کردن اکانت اینستاگرامی خودتون، از ماژول ها می تونید تنظیمات جهت افزایش فالوور رو انجام بدید.

کران جاب ها رو هم فراموش نکنید تنظیم کنید.

تمامی آموزش ها در صفحه اول همین تاپیک وجود داره.

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 3 ساعت قبل، files98 گفته است :

سلام در قسمت پکیج انتخاب شده یک اروری هم تو صفحه پیج هست به این صورت

 

Notice: Undefined variable: statusCode in /home/............./............/app/vendor/mgp25/instagram-php/src/Utils.php on line 361

 

که فکر میکنم بخاطر عدم وجود FFPROBE هستش چون شرطش برا اونه چون اصلا دکمه ارسال پست کار نمیکنه

درود

بله این خطا بخاطر عدم توانایی اسکریپت برای پیدا کردن ffprobe هست.

اسکریپت رو روی لوکال هاست یا یک سرور مجازی نصب کنید بهتره. با نصب روی سرور مجازی می تونید کنترل بیشتری روی پیش نیازهای این اسکریپت داشته باشید.

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود

بله این خطا بخاطر عدم توانایی اسکریپت برای پیدا کردن ffprobe هست.

اسکریپت رو روی لوکال هاست یا یک سرور مجازی نصب کنید بهتره. با نصب روی سرور مجازی می تونید کنترل بیشتری روی پیش نیازهای این اسکریپت داشته باشید.

یه سوال دیگه اینکه این اسکریپت به تعداد زیادی فایل cron job در هاست تولید می کنه و باید روزی دو سه بار بصورت دستی پاک بشه راه حلی ندارید برای این موضوع

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

هر 6 تا ماژول رسمی به همراه یک قالب و خوده اسکریپت رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید:

  • لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

و برای افزایش فالوور، اسکریپت رو طبق آموزش صفحه اول همین تاپیک نصب کنید، ماژول ها رو هم نصب و فعال کنید، بعد از اضافه کردن اکانت اینستاگرامی خودتون، از ماژول ها می تونید تنظیمات جهت افزایش فالوور رو انجام بدید.

کران جاب ها رو هم فراموش نکنید تنظیم کنید.

تمامی آموزش ها در صفحه اول همین تاپیک وجود داره.

تو این بسته پنج تا ماژوله دایرکتش موجود نیست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
من تمامی مراحل رو انجام دادم
الان داخل ماژول ها تنظیمات رو انجام میدم و سرعت هم از داخل تنظیمات ماژول تنظیم کردم و ست شده فعالیت
ولی هیچ خروجی بهم نمیده
داخل قسمت لوگ هیچ فعالیتی نمایش داده نمیشه و اکانت هیچ تغییری نمیکنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، shadowrobin گفته است :

میتونید 6 ماژول رو از اینجا دانلود کنید :

 

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  

خیلی ممنون دوست عزیز لطف کردین

  • Like 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 4 ساعت قبل، armando گفته است :

سلام
من تمامی مراحل رو انجام دادم
الان داخل ماژول ها تنظیمات رو انجام میدم و سرعت هم از داخل تنظیمات ماژول تنظیم کردم و ست شده فعالیت
ولی هیچ خروجی بهم نمیده
داخل قسمت لوگ هیچ فعالیتی نمایش داده نمیشه و اکانت هیچ تغییری نمیکنه

درود.

اگر کران جاب رو به درستی تنظیم کرده باشید و تنظیمات ماژول ها رو با دقت وارد کرده باشید، در صورتی که هاستتون مشکل نداشته باشه دلیلی برای کار نکردن اسکریپت نیست.

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • مدیر انجمن
در 14 ساعت قبل، shadowrobin گفته است :

@Masih

سلام ، من وقتی ویدئو آپلود میکنم شروع به آپلود میشه بعد از چند لحظه میپره و آپلود نمیشه ، اون پیش نیاز برای ویدئو ها هم نصب هست روی هاست

مشکل از کجاست ؟ :(

لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.

درود ،

ممکنه FFPROBE به درستی روی سرور نصب نشده باشه یا در مسیری متفاوت نصب شده که اسکریپت نمی تونه بهش دسترسی داشته باشه.

با نصب نرم افزار FFMPEG ، یک پوشه ی دیگه به نام FFPROBE هم ساخته میشه که اسکریپت NextPost برای آپلود و پردازش ویدیو به این دو نرم افزار احتیاج داره و عدم یافتن مسیر درست هر کدوم از این پوشه ها، باعث اختلال در عملکرد اسکریپت خواهد شد.

و برای اینکه مطمئن بشید آیا نرم افزار FFMPEG واقعا نصب هست، کد زیر رو در یک فایل php در روت اسکریپت قرار بدید و در مرورگرتون آدرس فایل رو وارد کنید تا اجرا بشه و خروجی رو مشاهده کنید که این فایل خروجی که بهتون میده چی هست:

<?php 
$var = shell_exec('which ffmpeg');
if($var === null) {
    return 'FFMPEG is not installed, please install it before you can use this app.';
	}
else {
    dd(shell_exec(trim($var) . ' -version'));
	}
?>

 

  • Like 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@Masih

مهندس من LAMP نصب کردم بدون هیچ کنترل پنلی و htaccess رو هم با کد هایی که گفتید تغییر دادم ولی هنوز ارور 404 دریافت میکنم

میشه راهنمایی کنید ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 27 مرداد 1397 در 00:28، Masih گفته است :

@morteza.saatchi@gmail.com

متاسفانه برای داشتن قابلیت ویدیو باید روی سرورتون، نرم افزار FFMPEG نصب باشه. حالا اگه هاستینگ درخواست نصب رو نپذیرفت، می تونید یک سرور مجازی تهیه کنید. قیمتی هم نداره به اونصورت.

اگه برای مصارف شخصی بخواهید، نه برای ایجاد یک سایت و جذب کاربر، سرور مجازی معمولی هم کافیه. دیگه چیزی که الان بتونید روش یک سایت راه اندازی کندی، حداکثر 20 تا 25000 تومان هست که نسبت به یک هاست اشتراکی محدود کارایی و ارزش بیشتری داره.

اما در خصوص جمله ای که گفتید، بله من هم قبول دارم که NextPost از GramEasy بهتره. تجربه ی کار با هر دو رو دارم، اما NextPost یه سر و گردن از گرام ایزی بالاتر و بهتر هست. به همین دلیل هم هست که این تاپیک رو زدم ^_^

چطور میتونم روی سرور مجازی نصب کنم؟

باید کنترل پنل هایی مثل cpanel نصب کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 46 دقیقه قبل، agsham گفته است :

چطور میتونم روی سرور مجازی نصب کنم؟

باید کنترل پنل هایی مثل cpanel نصب کنم؟

اگر به سرور دسترسی روت دارید با استفاده از دستورات زیر نصب کنید :

yum –y install git
cd /home/[USER]/Public_html/vidcon
git clone https://git.ffmpeg.org/ffmpeg.git ffmpeg
cd ffmpeg
./configure
make && make install

وارد محتویات اسکریپت nextpost شوید و در آنجا پوشه ای به نام vidcon بسازید و این دستورات را در انجا اجرا کنید تا نصب شود.بعد از نصب وارد ادرس app/config شوید و فایل config.php را تغییر داده مقادیر زیر را که شامل ادرس FFMPEG هست را تغییر دهید

// Path to ffmpeg binary executable
// NULL means it's been installed on global path
// If you set the value other than null, then it will only be 
// validated during posting the videos
define("FFMPEGBIN", ROOTPATH . "/vidcon/ffmpeg/ffmpeg");

// Path to ffprobe binary executable
// NULL means it's been installed on global path
// If you set the value other than null, then it will only be 
// validated during posting the videos
define("FFPROBEBIN", ROOTPATH . "/vidcon/ffmpeg/ffprobe");

 

  • Like 2
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر همه چیزش اوکیه. دوستانی که تغییری مشاهده نمیکنید توی تنظیمات ماژول ها اکتیو و تایم خاموشی رو درست انجام بدید.

ویرایش شده توسط sadeq97
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

 

من یک مشکلی داشتم در اسکریپت اول که اسکریپت رو نصب کرده بودم مشکلی نداشت و فالو  و انفالو به خوبی انجام میشد چند روز که گزشت در قسمت فالو ارور 

Couldn't follow the user 
Feedback required.

 مشاهده میشد

ولی انفالو بدون مشکل انجام میشه
 
میخواستم بدونم مشکل از چیست
 
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 دقیقه قبل، smemamian گفته است :

سلام

 

من یک مشکلی داشتم در اسکریپت اول که اسکریپت رو نصب کرده بودم مشکلی نداشت و فالو  و انفالو به خوبی انجام میشد چند روز که گزشت در قسمت فالو ارور 

Couldn't follow the user 
Feedback required.

 مشاهده میشد

ولی انفالو بدون مشکل انجام میشه
 
میخواستم بدونم مشکل از چیست
 
با تشکر

با یه یوزر دیگه تست کن ببین چی میشه...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • اضافه کردن...