• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
Masih

آموزش تصویری جامع نصب و تنظیمات اسکریپت NextPost

846 ارسال در این موضوع قرار دارد

ll

در 58 دقیقه قبل، Masih گفته است :

درود.

  1. اگه روی اکانت اینستاگرام، شماره تلفن تنظیم کردید، حذفش کنید. فقط یک ایمیل اضافه کنید و حتما هم ایمیل رو از طریق لینکی که فرستاده میشه به اون ایمیل، تأیید کنید.
  2. از اون اکانت، از مرورگر و اپلیکیشن موبایل Logout کنید و فقط و فقط از طریق اسکریپت به اون اکانت لاگین کنید.
  3. گاهی اوقات ممکنه خطاهایی مثل Consent Error و ... موقع لاگین کردن دریافت کنید که چندبار تلاش کنید اکانت اضافه خواهد شد.
  4. اگر هم همچنان مشکل داشتید، سعی کنید یک پروکسی از نوع http یا https رو به اسکریپت معرفی کنید و موقع لاگین از اون استفاده کنید. فقط این پروکسی باید کاملا فعال و در دسترس باشه وگرنه فایده ای نداره!

ممنون از پاسختون

موبایل رو حذف کردم ولی هنگام اضافه کردن میاد که کد داخل ایمیل رو وارد کنید ، کد به ایمیل ارسال میشه ولی نمیشه داخل ربات کد رو وارد کرد

شماره 2 رو هم انجام دادم نشد

شماره 4 رو هم انجام دادم باز هم کد میفرسته

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، aminwifi گفته است :

ll

ممنون از پاسختون

موبایل رو حذف کردم ولی هنگام اضافه کردن میاد که کد داخل ایمیل رو وارد کنید ، کد به ایمیل ارسال میشه ولی نمیشه داخل ربات کد رو وارد کرد

شماره 2 رو هم انجام دادم نشد

شماره 4 رو هم انجام دادم باز هم کد میفرسته

درسته خب ، به همین دلیل گفتم شماره موبایل رو حذف کنید و فقط ایمیل باشه. چون معمولا واسه موبایل کد رو نمی فرسته ولی توی ایمیل کد میاد. کد هم که فرستاد داخل اسکریپت که بخش کد رو آورده می تونید کد رو بزنید.

زمانی که موقع لاگین با اسکریپت ازتون درخواست کد کرد، وارد کنید نباید مشکلی باشه. اگه بعد از وارد کردن کد، اروری که گفتم داد، دو سه بار هم تلاش کنید حتما جواب میده. قبلا چنین مشکلی برای خودم هم پیش اومده. دو سه بار پشت سر هم لاگین کنید حل میشه خودش.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آقا دیندار . آقا من اینو دانلود کردم بالا اوردم رو سایت الان اتو لایک و کامنت اینا اصلا کار نمیکنه استارت میزنم نه اروری میده نه چیزی فقط لایک اینا نمیکنه تنظیمات # اینا رو هم انجام دادم مشکل از چیه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، Masih گفته است :

درسته خب ، به همین دلیل گفتم شماره موبایل رو حذف کنید و فقط ایمیل باشه. چون معمولا واسه موبایل کد رو نمی فرسته ولی توی ایمیل کد میاد. کد هم که فرستاد داخل اسکریپت که بخش کد رو آورده می تونید کد رو بزنید.

زمانی که موقع لاگین با اسکریپت ازتون درخواست کد کرد، وارد کنید نباید مشکلی باشه. اگه بعد از وارد کردن کد، اروری که گفتم داد، دو سه بار هم تلاش کنید حتما جواب میده. قبلا چنین مشکلی برای خودم هم پیش اومده. دو سه بار پشت سر هم لاگین کنید حل میشه خودش.

ارده کد رو میفرسته به ایمیل ولی در اسکریپت از من کد نمیخواد! 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 18 مهر 1397 در 10:49، aminwifi گفته است :

ارده کد رو میفرسته به ایمیل ولی در اسکریپت از من کد نمیخواد! 

نسخه اسکریپت شما قدیمیه ، نسخه 4.2 رو نصب کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من تمامی موارد رو انجام دادم اما ماژول ها نمایش داده نمیشوند لطفا راهنمایی کنید
در فایل زیپی که از بیست اسکریپت دانلود کردم فایلی به نام skins وجود دارد که در موردش آموزش ندادید

lpak_5545.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم poedit و نصب کردم همین مشکل و دارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، mohammadebrahimi گفته است :

سلام من تمامی موارد رو انجام دادم اما ماژول ها نمایش داده نمیشوند لطفا راهنمایی کنید
در فایل زیپی که از بیست اسکریپت دانلود کردم فایلی به نام skins وجود دارد که در موردش آموزش ندادید

درود.

ماژول ها رو فعال کنید، در صفحه پکیج ها ماژول ها رو برای پکیج گاما تیک بزنید و کلید Save and update subscribers رو کلیک کنید.

اگر همچنان نمایش داده نشد، Ctrl + F5 رو بزنید!

 

پوشه ی Skins حاوی قالب برای سایت هست. در صفحه اول این تاپیک آموزش استفاده از قالب رو قرار دادم مطالعه کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، دنده دستی گفته است :

منم poedit و نصب کردم همین مشکل و دارم

درود.

داخل همین تاپیک فایل های فارسی و نسخه های فارسی این اسکریپت قرار داده شده. بگردید پیدا می کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان من اسکریپت رو دو ماهه استفاده میکنم سرعتشم خوبه فقط به یک مشکلی خوردم موقعی که ماژول اتورپست تنظیم میکنم و سیو رو میزنم با چنین پیغامی رو به رو میشم

به نظرتون مشکل از کجاست؟

قبلا به درستی کار میکرد

Screenshot%20(25).pngScreenshot%20(26).png

ویرایش شده در توسط mahdi.samieyan

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا اموزشاتون عالین 

چطوری میتونیم اسکریپت رو ترجمه کنیم به فارسی ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، farhadbastami گفته است :

واقعا اموزشاتون عالین 

چطوری میتونیم اسکریپت رو ترجمه کنیم به فارسی ؟

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

s8.picofile.com/file/8338689100/plugins.rar.html

تاپیگ را کامل مطاله کنید راهنمایی برای ترجمه و تغییر فونت و.. توضیح داده شده;)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 26 مهر 1397 در 23:19، saman700 گفته است :

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

s8.picofile.com/file/8338689100/plugins.rar.html

تاپیگ را کامل مطاله کنید راهنمایی برای ترجمه و تغییر فونت و.. توضیح داده شده;)

ممنون

ویرایش شده در توسط farhadbastami
.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 23 مهر 1397 در 05:18، Masih گفته است :

درود.

داخل همین تاپیک فایل های فارسی و نسخه های فارسی این اسکریپت قرار داده شده. بگردید پیدا می کنید.

سلام داداش میخوام سایتو فارسی کنم

تمام مراحل رفتیم ولی فونت نمیگیره وقتی تو body فونت میدیم فونت اعمال نمیشه به هیچ یک از تگ ها هم اختصاصی فونت ندادیم ولی اگه اختصاصی یکی یکی به تگ ها فونت میدیم قبول میکنه ممنون میشم یا اینجا یا تلگرام راهنمایی کنید 

FarhadBastami@

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 ساعت قبل، farhadbastami گفته است :

سلام داداش میخوام سایتو فارسی کنم

تمام مراحل رفتیم ولی فونت نمیگیره وقتی تو body فونت میدیم فونت اعمال نمیشه به هیچ یک از تگ ها هم اختصاصی فونت ندادیم ولی اگه اختصاصی یکی یکی به تگ ها فونت میدیم قبول میکنه ممنون میشم یا اینجا یا تلگرام راهنمایی کنید 

FarhadBastami@

درود.

زمانی که کلس ها و آی دی ها داخل CSS براشون یک فونت مخصوص تعریف بشه، تنها زمانی امکان تغییر فونت از طریق سلکتورهای عمومی مثل html و body امکان تغییر فونت هست که از !important هم استفاده بشه.

 

برای Nextpost این کارو بکنید بهتره :

 

بعد از معرفی فونت ها به قالب و پنل مدیریت، داخل تمامی فایل های CSS بگردید، اون font-family هایی که صرفا برای متن هستند (نه برای آیکن ها) رو به نام فونت جدیدتون تغییر بدید مشکل حل میشه. نهایتا شاید 50 تا font-family بخواهید تغییر بدید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان کسی پروکسی برای این اسکریپت میفروشه ؟؟؟
اگه کسی پروکسی  اختصاصی برای 100 اکانت میفروشه اطلاع بده و قیمت بگه

ویرایش شده در توسط aliazad73
اشتباهی نوشتم اسکریپت به جای پروکسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 18 مرداد 1397 در 18:58، Masih گفته است :

wget -- spider -O -

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

>/dev/null 2>&1

سلام  هاستینگ من کرون هارو بلاک میکنه و زیر 30دقیقه نمیتونم تنظیم کنم. سایت یا برنامه ای براش وجود نداره؟ سرور مجازی ویندوز هم دارم رو اونم با xamp سایت ران کردم ولی کرون نمیشه ست کرد راهی بلد نیسیتید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ممنون جناب دیندار واقعا ممنونم از زحماتتون برای آموزش این اسکریپت

متاسفانه یکی از هاستینگ های منم کرون هارو بلاک میکنه و نمیزاره اجرا بشن ، میگه کدشو داخل php بزنید و سپس آدرسشو اینجا وارد کنید
ولی من از برنامه نویس php هم پرسیدم ، گفت نمیشه همچین کاری کرد

چکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@instarun @toosi

درود.

بهتره از سایت های کران جاب آنلاین استفاده کنید. شما فقط کافیه آدرس کران مربوط به اسکریپت رو اجرا کنید تا فعالیت هاشو بتونه انجام بده. نیازی به فرمان های اضافه داخل دستور کران جاب نیست. فقط آدرس nextpostsite.ltd/cron اجرا بشه کافیه.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من اسکریپت نصب کردم و تمامی تنظیمات ffmpeg و ... انجام شده و ران هست توی فایل کانفیگ هم آدرس تنظیم شده

اما هنگامی که ویدیو ارسال میکنم که آپلود بشه به خطا unable to load ffprobe بر میخورم . 

ممنون میشم راهنماییم کنید .

البته باید بگم که توی ماژول ریپست مشکلی نیست و ارسال ویدیو انجام میشه ( این خطا فقط هنگام آپلود هست )

ویرایش شده در توسط mehdi_king

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بچه ها من اسکریپت نصب کردم واسه پروکسی از چندین سایت هم استفاده کردم ولی هنوز موفق نشدم هیچ اکانتی رو به اسکریپت اضافه کنم  از چند صد پروکسی که از سایت های پروکسی رایگان تست کردم فقط یکی وصل شد که با اون یکی هم نتونستم اکانت اضافه کنم
اگه کسی میتونه توی زمینه پروکسی کمکی کنه هزینشو بگه میدم فقط مشکل مارو حل کنه بتونیم 50 تا سی تا پروکسی داشته باشیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 14 ساعت قبل، aliazad73 گفته است :

بچه ها من اسکریپت نصب کردم واسه پروکسی از چندین سایت هم استفاده کردم ولی هنوز موفق نشدم هیچ اکانتی رو به اسکریپت اضافه کنم  از چند صد پروکسی که از سایت های پروکسی رایگان تست کردم فقط یکی وصل شد که با اون یکی هم نتونستم اکانت اضافه کنم
اگه کسی میتونه توی زمینه پروکسی کمکی کنه هزینشو بگه میدم فقط مشکل مارو حل کنه بتونیم 50 تا سی تا پروکسی داشته باشیم

البته فقط به پروکسی بستگی نداره
به کیفیت هاست یا سرور مجازی که استفاده میکنی هم بستگی داره . اول از سرویست مطمئن شو

برای مثال من رو سرور مجازی که دارم و با DirectAdmin + Nginx + MariaDB + Php 7.1 فعاله .

همون مرتبه اول که اسکریپت را نصب کردم اسکریپت بدون مشکل فعال شد . اکانت اضافه شد و همه ماژول ها سالم کار میکنن. بدون پروکسی
در صورتکی که رو هاست اشتراکی سی پنل دیگه که دارم چون منابع کمه کار نمیکنه

ویرایش شده در توسط saman700

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، saman700 گفته است :


در صورتکی که رو هاست سی پنل دیگه که دارم چون منابع کمه کار نمیکنه

درود.

البته منابع زیاد مهم نیست. مهم کانفیگ و تنظیمات سرور هست. روی سرور هم دوستان زیادی مشکل داشتن تاحالا که با تغییر کانفیگ مشکلاتشون حل شده ;)

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر میشه نحوه ساخت Cron Jobs  در دایرکت ادمین رو هم توضیح بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

واقعا خسته نباشی برای توضیحات کامل و دقیقت

فایل پوسته رو فارسی کردم شاید به درد کسی خورد

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بعد یه سوال فنی . من هرچی پ/ر/کککسی ست میکنم قبول نمیکنه ! انواع پورت هم امتحان کردم . 80 - 1080 - 8080 

روی Cpanel نصب هستش

next_post.png

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.