• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
Masih

آموزش تصویری جامع نصب و تنظیمات اسکریپت NextPost

805 ارسال در این موضوع قرار دارد

در 8 دقیقه قبل، Masih گفته است :

درود. کار خاصی نداره

نرم افزار رو در روت اسکریپت NextPost نصب کنید به طوری که دو پوشه ی ffmpeg و ffprobe در روت پوشه اسکریپت در دسترس باشند.

بعد از نصب، در مسیر و فایل app/config/config.php دستورات زیر رو اصلاح کنید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

عبارت ROOTPATH در کد بالا بیانگر روت اسکریپت NextPost هست که به این ترتیب به راحتی نرم افزار ffmpeg رو به اسکریپت شناسایی می کنید

سلام

ممنون از پاسخي كه دادين ولي نحوه نصب در روت اصلي چطوري هست مشكل من نصبش هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

وقت بخیر

من ربات رو نصب کردم ولی خب وقتی تو صفحه اول رو لاگین کلیک میکنم با همچین پیغامی مواجه میشم

Not Found

The requested URL /login was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 دقیقه قبل، forum14 گفته است :

سلام دوستان

وقت بخیر

من ربات رو نصب کردم ولی خب وقتی تو صفحه اول رو لاگین کلیک میکنم با همچین پیغامی مواجه میشم

Not Found

The requested URL /login was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

درود.

در صفحه ی اول تاپیک توضیح داده شده.

وارد فایل منیجر و روت اسکریپت بشید، فایل .htaccess رو در حالت ویرایش باز کنید و کدهای زیر رو داخل این فایل قرار بدید و ذخیره کنید. اگر کدهایی از قبل داخلش بود ، کدهای زیر رو جایگزینش کنید (قبلی ها رو حذف و جدیدها رو کپی کنید.)

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

اگر چنین فایلی رو مشاهده نکردید، در بالای فایل منیجر کلید Settings رو بزنید در پاپ آپ باز شده مربع گزینه ی show hidden files (dot files رو تیک بزنید و ذخیره کنید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بنده همه فایل هایی که با نام htaccess بودن رو کدشو تغییر دادم اما بازم پیغام موجود سرجاشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 دقیقه قبل، forum14 گفته است :

بنده همه فایل هایی که با نام htaccess بودن رو کدشو تغییر دادم اما بازم پیغام موجود سرجاشه

در پیام خصوصی که اطلاعات فرستاد:

مشکل شما نداشتن فایل htaccess در روت اسکریپت به همراه محتویاتی که در پاسخ قبلی دادم بود که الان مشکلی وجود نداره و حل شد.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم اوايل همين مشكل رو داشتم چند ساعتي وقت منو گرفت اخر متوجه شدم نقطه اول htaccess قرار ندادم 

 

ویرایش شده در توسط hani2200
پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان چند روز ديگه نسخه فارسي و راست چين اين اسكريپت رو رايگان قرار ميدم بعضي از دوستان بابت همين نسخه مبالغي بالاي ميدن نخريد براتون ميزارم

ویرایش شده در توسط hani2200
پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 17 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

دوستان چند روز ديگه نسخه فارسي و راست چين اين اسكريپت رو رايگان قرار ميدم بعضي از دوستان بابت همين نسخه مبالغي بالاي ميدن نخريد براتون ميزارم

داداش اگر درگاه ایرانی داری درگاه بذار که از همه مهم تره
من هم راستچینش کردم هم دارم فارسی سازیشو دیگه تموم میکنم

ویرایش شده در توسط saman700

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دایرکت اتوماتیکش کار نمیکنه کسی نسخه سالم داره ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من ffmpeg رو از طریق git نصب کردم اما ظاهرا تو ورژن جدیدی که ارائه شده آدرس پوشه ها تغییر کرده و  FFPROBE موجود نیست .اگه میشه بررسی کنید که بعد نصبش چه آدرسی باید قرار بدیم تو config ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من این رو روی هاست ویندوزی نصب کردم و فایل .htacess رو به web.config تبدیل کردم به این صورت

 

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

همه چیز اوکی هست و پست هم میتونم ارسال کنم . پلاگین هارو هم نصب کردم اما روی پلاگین ها که کلیک میکنم توی مدیریت و جایی که نوشته 

Please select an account from left side list.

 

روی اکانت که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ولی در واقع داره خطای 500 میده پشت زمینه.

 

کسی از دوستان علت رو میدونه چی هست ؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام من اسکریپت رو نصب کردم ولی بعد از نصب صفحه لاگین فقط یه صفحه سفید میاد حتی ارور 404 هم نمیده!!

فایل .htaccess رو هم ادیت کردم ولی باز مشکل حل نشد!؟

به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟

فقط صحفه داشبورد و قسمت POST اینجوریه بقیه قسمت ها به خوبی کار میکنن.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام...

من یک ماهی میشه درگیر این اسکریپتم ، بالای 15تا اسکریپت از سایتهای مختلف دانلود کردم و هرکدوم یه جوری مشکل دارن یکی هنگ میکنه ، یکی لاگین نمیکنه ، یکی ناقصه ... اما امروز از این سایت دانلود کردم تا اینجا کاملترین بوده فقط و فقط یه مشکلی داره خیلی اذیتم میکنه...

پست نمیتونم بزارم. 

همونطور که تو اسکرین شات میبینید دکمه ارسال پست غیر فعاله واقعا نمیدونم چکارش کنم.y043552_Capture.jpg

 

آها یه مشکل دیگه هم دارم. از طریق ریپست یه پست فرستادم تو پیج اما حروف فارسی همه علامت سوال اومدن که اونم اسکرینشو میذارم

 

g07972_Capture2.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کسی تونسته از این درگاه استفاده کنه

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.


من فایل هارو دقیقا  تو مسیر های موجود قرار دادم . کلید Api  هم قرار دادم .ولی موقع پرداخت ارور میده
کسی درگاه ایرانی برای این اسکریپت داره؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید گویا ماژول

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

از کار افتاده لینکش 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . دوستان  وقتی آخرین مرحله نصب رو انجام میدم و گزینه login  میاد این مرحله 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

وقتی login میزنم که صفحه اصلی سایت باز بشه چند ثانیه میگذره بعد این پیام میاد . لطفا راهنمایی کنید

Request Timeout

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

استاد سلام 
اقا ما نصب کردیم همه چی اوکی هست فقط قسمتی که میخوایم از کامپیوتر عکس ارسال کنیم یه لحظه خطای command is requierd میده و میره هیچ کاری نمیکنه !
ولی از روی لینک میتونم عکس اپلود کنم روش 
ممنون میشم مشکلش رو اعلام کنید 
هاست کلاد لینوکس و کیج اف اس فعال هست
------------------------
دوستان با همکاری جناب دیندار مشکل حل شد 
مشکل از PHP بنده بود که ورژن 5.6 بود و با ارتقا به 7 حل شد 
امیدوارم مشکل شما دوستان هم حل بشه

 

ویرایش شده در توسط faryspeed

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز کامند و دستور کرون جابز روی دایرکت ادمین رو چجوری باید وارد کرد هر کاری مکنم نمیشه 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

من  از همون ابتدا رو دایرکت ادمین نصب کردم و درست هم کار میکنه .اتفاقا رو هاست سی پنل صفحه صفید برام نشون میداد
کرون هم مطابق دستور صفحه اول وارد کنید فقط باید کرون براتون فعال باشه

site.ir=آدرس سایت شما

wget -- spider -O -

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

>/dev/null 2>&1

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.


چرا نمیشه عکس پیوست کرد!!؟

ویرایش شده در توسط saman700

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان اون ماژول های اسکریپ رو موفق شدین نصب کنین ؟ چون انگار لینکش حذف شده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، irmacfa گفته است :

دوستان اون ماژول های اسکریپ رو موفق شدین نصب کنین ؟ چون انگار لینکش حذف شده

درود.

ماژول ها داخل فایل اسکریپت قرار دارند :

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل فارسی شده افزونه نکست پست فقط برای کاربران 20 اسکریپت

بخوبی تمامی متون که کاربر روزانه با آن کار میکنه ترجمه سلیس و روان کردم که اذیت نشید

برای راحتی کار بهتره فایل رو روی ترجمه انگلیسی آپلود کنید و تو تنظیمات کاربری زبان را روی انگلیسی بزارید

مسیر آپلود : \app\locale\

همه جا این ترجمه رو 50 به بالا میفروشن اما برای 20اسکریپت کاملا رایگان هست لطفا فروش نگذارید و اینکه به دوستان خودتون بدید استفاده کنند

اگر تعداد تشکر بالا بود :)  ماژولها هم بزودی ترجمه میکنم

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

پسند شده توسط 7 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 12 ساعت قبل، loppyshiraz گفته است :

فایل فارسی شده افزونه نکست پست فقط برای کاربران 20 اسکریپت

بخوبی تمامی متون که کاربر روزانه با آن کار میکنه ترجمه سلیس و روان کردم که اذیت نشید

برای راحتی کار بهتره فایل رو روی ترجمه انگلیسی آپلود کنید و تو تنظیمات کاربری زبان را روی انگلیسی بزارید

مسیر آپلود : \app\locale\

همه جا این ترجمه رو 50 به بالا میفروشن اما برای 20اسکریپت کاملا رایگان هست لطفا فروش نگذارید و اینکه به دوستان خودتون بدید استفاده کنند

اگر تعداد تشکر بالا بود :)  ماژولها هم بزودی ترجمه میکنم

 

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

خیلی عالی .من 70 در صد ترجمه کرده بودم  .راحتم کردی از ترجمه بقیش 9_9
در صورتیکه یه مسلمون یه درگاه برای این اسکریپت بذاره (این همه گفتیم کسی جواب نداد ) منم ترجمه 6 تا ماژول + ترجمه تم اصلی + css های راست چین شده را میذارم

ویرایش شده در توسط saman700

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببخشید من اسکریپت nextpost رو کامل نصب کردم مشکلی که دارم اینه که واسه ورود بیشتر اکانت ها ارور consent_required رو دریافت میکنم در صورتی که همون اکانت رو در سایت هایی که پیش نمایش nextpost رو گذاشتن هیچ اروری دریافت نمیکنم و متصل میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

در 7 ساعت قبل، saman700 گفته است :

خیلی عالی .من 70 در صد ترجمه کرده بودم  .راحتم کردی از ترجمه بقیش 9_9
در صورتیکه یه مسلمون یه درگاه برای این اسکریپت بذاره (این همه گفتیم کسی جواب نداد ) منم ترجمه 6 تا ماژول + ترجمه تم اصلی + css های راست چین شده را میذارم

شما ماژول و قالب رو بزار یه مسلمون پیدا میشه بقیه اش رو بزاره :) 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.