• اطلاعیه ها

    • Masih

      برخوردی شدید با تاپیک های تبلیغاتی   شنبه, 12 آبان 1397

      درود، از این لحظه به بعد، تمامی تاپیک های تبلیغاتی سبک رپرتاژ که با هدف جمع آوری بک لینک در انجمن های بیست اسکریپت ایجاد می شوند، حذف شده و دسترسی کاربر خاطی نیز مسدود خواهد شد.
Masih

آموزش تصویری جامع نصب و تنظیمات اسکریپت NextPost

850 ارسال در این موضوع قرار دارد

در 21 ساعت قبل، smemamian گفته است :

سلام

 

من یک مشکلی داشتم در اسکریپت اول که اسکریپت رو نصب کرده بودم مشکلی نداشت و فالو  و انفالو به خوبی انجام میشد چند روز که گزشت در قسمت فالو ارور 

Couldn't follow the user 
Feedback required.

 مشاهده میشد

ولی انفالو بدون مشکل انجام میشه
 
میخواستم بدونم مشکل از چیست
 
با تشکر

درود.

احتمالا اسکریپت قادر به پیدا کردن افراد جدیدی برای فالو کردن نیست. سعی کنید هشتگ یا لوکیشن دیگه ای رو به اسکریپت معرفی کنید تا افراد رو از اون جا پیدا کنه.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوستان كسي اين اسكريپت رو فارسي نكرده؟

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله چند نفر فارسی کردنش ز بچه های همینجا

تاپیک جداگانه برای درخواست بزنید شاید دوستان دادن یا بهتون فروختن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 1 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

سلام

دوستان كسي اين اسكريپت رو فارسي نكرده؟

فارسی کردم ولی شمسی نیست

اگر مسیح جان زحمت بکشه شمسی کنه و درگاه زرین پال هم اوکی کنه براش خوب میشه هزینه هم پرداخت میشه

@Masih

 

 

-----

@Masih اگر آموزش آبدیت هم بزاری ممنون میشم یه طور که چون نال شده هست مشکلی هم پیش نیاد

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

امكان داره ترجمه رو قرار بدين؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@AmiRoo درود

اجازه بدید بچه ها فارسی سازی کنند، بررسی کنم، هر کدوم که مناسب تر بود، و اگر وقتشو داشتم یه حرکتی میزنم برای شادی دل بچه ها :D

 

 

پسند شده توسط 3 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان عزیز

لطفا تجربتون رو در رابطه با استفاده از پروکسیها در میون بزارید

من هر چی سرچ کردم نتونستم پروکسی داخلی ایران رو بخرم ( خارجی نمیخوام چون باعث میشه ایسنتا به ورود با ای پی یک کشور دیگه گیر بده ) اگه راه حلی دارین ممنون میشم بگین 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان ، من نسخه فارسی شده آخرین نسخه  رو دارم با تاریخ شمسی  هرکسی خواست  پ . خ  بده

من روی دایرکت ادمین کانفیگ کردم :) .

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

من روی لوکال هاست سرور مجازی ویندوز نصب کردم خوب کار میکنه فقط ارسال ویدیو رو چکار کنم

از اموزش

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

این نرم افزارم نصب کردم حالا چطور آدرس بدم به اسکریپت که کار کنه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 12 ساعت قبل، agsham گفته است :

سلام

من روی لوکال هاست سرور مجازی ویندوز نصب کردم خوب کار میکنه فقط ارسال ویدیو رو چکار کنم

از اموزش

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

این نرم افزارم نصب کردم حالا چطور آدرس بدم به اسکریپت که کار کنه؟

درود.

نرم افزار FFMPEG رو داخل پوشه ی اسکریپت نصب کنید. بعد توسط آموزش این تاپیک، کانفیگ اسکریپت رو ویرایش کنید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

دوستان فایل ترجمه فارسی قسمت مدیریت.اگر نسخه فارسی شده کامل به همراه راستچین شده رو میخواد پ.م بدین.تمام رنگبندی رو هم تغییر دادم

 

لطفا برای مشاهده attachment وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

ویرایش شده در توسط hani2200
پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان من موقع اضافه کردن اکانت به next post اکانت اضافه نمیشه و ارور CURL رو میده

CURL error 28: Connection timed out after 30001 milliseconds (see

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

لطفا برای مشاهده attachment وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

تمام نکاتی که توی مراحل نصب بود رو انجام دادم

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@mahdi.samieyan

درود.

اگر هاست اشتراکی دارید، از هاستینگ بخواهید تا cURL رو به اخرین نسخه ارتقاء بدن.

بعد ازشون بخواهید مقادیر توابع زیر در فایل php.ini رو براتون افزایش بدن :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

و در نهایت ازشون بخواهید اگر ماژول امنیتی مثل mod_security روی هاستتون فعال هست، به صورت موقت براتون غیرفعالش کنند. این ماژول ارتباطات خارجی سایت رو ممکنه مسدود کنه و باعث بروز چنین مشکلی بشه. اگه با غیرفعال کردنش مشکل حل شد، پس باید غیرفعال باشه.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام ممنون بابت توضیحاتتون ، خیلی مفید بود ، استفاده کردیم .

یک سوالی خدمتتون داشتم اینکه چرا ماژول ها کار نمیکنن ؟ 
چطوری کرون جاب ها رو واسه ماژول ها هم فعال کنیم ؟
و اینکه دستور العمل کرون جابی که نوشتین برای دایرکت ادمین ارور میده ،

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت دوستان عزیز 

من Nextpost رو فعال کردم درست هم کار میکنه ولی سرعت کمه مشکل از کجاست؟

آیا فقط اون کرون جابی که گفتید کافیه یا بیشتر میخاد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 11 شهریور 1397 در 20:48، milads گفته است :

سلام ممنون بابت توضیحاتتون ، خیلی مفید بود ، استفاده کردیم .

یک سوالی خدمتتون داشتم اینکه چرا ماژول ها کار نمیکنن ؟ 
چطوری کرون جاب ها رو واسه ماژول ها هم فعال کنیم ؟
و اینکه دستور العمل کرون جابی که نوشتین برای دایرکت ادمین ارور میده ،

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

درود.

1. اگر کران جاب و دستور اون به درستی اضافه و تنظیم شده باشه و همچنین تنظیمات ماژول ها به درستی انجام شده باشه، دلیلی برای کار نکردنش نیست!

2. ماژول ها کران جاب جداگانه ای ندارند. شما فقط کافیه یکی از دو دستور ارائه شده برای کران جاب رو تنظیم کنید. با تنظیم این یک کران جاب، هم خوده اسکریپت و هم تمامی ماژول ها با اون کارهاشون رو زمانبندی می کنند.

3. لطفا ارورهایی که میده رو به صورت متنی یا تصویری قرار بدید تا بررسی کنیم. البته بهتره از روند کاری که انجام میدین اسکرین شات قرار بدید در پاسخ بعدیتون تا بتونیم ایراد کار رو پیدا کنیم.

در صفحه ی اول همین تاپیک، آموزش و دستورات کران جاب برای این اسکریپت وجود داره. تست کنید.

پسند شده توسط 2 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 ساعت قبل، mahdi.samieyan گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز 

من Nextpost رو فعال کردم درست هم کار میکنه ولی سرعت کمه مشکل از کجاست؟

آیا فقط اون کرون جابی که گفتید کافیه یا بیشتر میخاد؟

درود.

تنها یک کران جاب کافیه.

اگر زمان دوره ی اجرای کران جاب رو روی هر یک دقیقه گذاشته باشید ، و همچنان مشکل سرعت فعالیت دارید، در تنظیمات ماژول و تنظیمات عمومی اسکریپت، سرعت فعالیت در هر ساعت رو تغییر بدید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خدمت دوستان عزیز 

به نظر شما چه هاستی برای این اسکریپت مناسب است داخل ایران باشه یا اروپا چه هاستی با چه پهنای باندی و چه مقدار حجمی و درکل هاست خوب و قیمت به صرفه رو از کجا تهیه کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

1. اگر کران جاب و دستور اون به درستی اضافه و تنظیم شده باشه و همچنین تنظیمات ماژول ها به درستی انجام شده باشه، دلیلی برای کار نکردنش نیست!

2. ماژول ها کران جاب جداگانه ای ندارند. شما فقط کافیه یکی از دو دستور ارائه شده برای جران جاب رو تنظیم کنید. با تنظیم این یک کران جاب، هم خوده اسکریپت و هم تمامی ماژول ها با اون کارهاشون رو زمانبندی می کنند.

3. لطفا ارورهایی که میده رو به صورت متنی یا تصویری قرار بدید تا بررسی کنیم. البته بهتره از روند کاری که انجام میدین اسکرین شات قرار بدید در پاسخ بعدیتون تا بتونیم ایراد کار رو پیدا کنیم.

در صفحه ی اول همین تاپیک، آموزش و دستورات کران جاب برای این اسکریپت وجود داره. تست کنید.

سلام 
خیلی ممنونم بابت پاسختون دوست عزیز

بنده از هاست اشتراکی نت افراز استفاده میکنم ، و ازشون خواستم تا  c.U.rl رو به آخرین نسخه ارتقا بدین .
و اینکه مقادیر توابع زیر در فایل php.ini رو افزایش بدن.

memory_limit
upload_max_size
post_max_size
upload_max_filesize
max_execution_time
max_input_time

 

مراحل نصب رو هم طبق پست اول انجام دادم .


و کرون جاب رو هم به صورت شکل زیر ایجاد کردم .
 

cron.png.459e75c8ac84077c96e0a34b41e9e92f.png

 

ارسال پست و ارسال پست زمان بندی شده ، به درستی فعالیت میکنه ،

ولی ماژول ها فعالیت نمیکنند .
برای ماژول اتو لایک فقط یک هشتگ تهران انتخاب شده است ، و با سرعت very fast که از تنظیمات very fast روی 60like per hour گذاشتم ، البته روی slow هم گذاشته ام ، ولی فعالیتی مشاهده نکردم .

و دیگر ماژول ها هم همین طور .

با تشکر از توجه شما

ممنون میشم اگر برای نصب پروکسی های متفاوت راهنمایی کنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، mahdi.samieyan گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز 

به نظر شما چه هاستی برای این اسکریپت مناسب است داخل ایران باشه یا اروپا چه هاستی با چه پهنای باندی و چه مقدار حجمی و درکل هاست خوب و قیمت به صرفه رو از کجا تهیه کنم

درود.

اگه به طور حرفه ای می خواهید بهتره سرور مجازی تهیه کنید. رم و سی پی یو بالا باشه کافیه. حجم و پهنای باند زیاد مهم نیست برای این اسکریپت.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@milads

اگه از صحت تنظیمات ماژول ها و اسکریپت اطمینان دارید، به صورت دستی، چند بار آدرس کران جاب رو رفرش کنید و ببینید که آیا اقدامی انجام میده یا خیر :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، Masih گفته است :

@milads

اگه از صحت تنظیمات ماژول ها و اسکریپت اطمینان دارید، به صورت دستی، چند بار آدرس کران جاب رو رفرش کنید و ببینید که آیا اقدامی انجام میده یا خیر :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

ممنون عزیز

وقتی آدرس کرون جاب رو فراخوانی میکنم عبارت Cron task processed میاره .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوستان منم مشكل پروكسي داشتم يه مقدار سرچ كردم متوجه شدم در سي پنل فقط پورت ٨٠ كار ميكنه الباقي پورت ها جواب نميده براي اضافه كردن پروكسي سرچ كنيد proxy list بعد اونايي كه پورت ٨٠ دارن رو اضافه كنيد.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، milads گفته است :

ممنون عزیز

وقتی آدرس کرون جاب رو فراخوانی میکنم عبارت Cron task processed میاره .

خب این یعنی کران جاب به خوبی اجرا شده و وظایفی که قرار بوده انجام بده رو انجام داده.

اگه بعد از اجرای کران جاب، فعالیتی در سایت انجام نشد، تنظیمات رو باید بررسی کنید.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون از توجهتون

محبت میکنید نحوه ی اتصال پروکسی های مختلف رو هم بفرمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.