sandwichpanel 0 ارسال شده در مرداد 28، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 28، 1397 ممنون از جواب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman700 5 ارسال شده در مرداد 29، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 29، 1397 در 18 ساعت قبل، sohil79 گفته است : سلام نسخه php شاید پایین هست! روی 7 قرار بدید بنده این اسکریپت برای یکی از مشتریانم نصب کردم هیچ مشکلی نداشت روی php 5.6-70-7.1-7.2 تست کردم جواب نداد روی هاست ابری ایران میهن وب هاست المان هاست سرور مجازی خودمم جواب نداد:( لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در مرداد 30، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 1397 در 13 ساعت قبل، saman700 گفته است : روی php 5.6-70-7.1-7.2 تست کردم جواب نداد روی هاست ابری ایران میهن وب هاست المان هاست سرور مجازی خودمم جواب نداد:( درود. اگر خطایی دریافت می کنید ، متن خطا رو ذکر کنید شاید بتونیم کمکی بکنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman700 5 ارسال شده در مرداد 30، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 30، 1397 در 39 دقیقه قبل، Masih گفته است : درود. اگر خطایی دریافت می کنید ، متن خطا رو ذکر کنید شاید بتونیم کمکی بکنیم. درود تصویر خطا هنگام ورود به پنل مدیریت در پست قبلی پیوست شده.ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در شهریور 5، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1397 تصویری نمی بینم مجددا ارسال کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman700 5 ارسال شده در شهریور 5، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1397 در 14 ساعت قبل، sohil79 گفته است : تصویری نمی بینم مجددا ارسال کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman700 5 ارسال شده در آبان 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 6، 1397 در در 19 مرداد 1397 در 13:28، M.J Saberyan گفته است : سلام بروزرساني شد سلام .خسته نباشید امکان ارائه نسخه 5.6 هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در آبان 7، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1397 در 2 ساعت قبل، saman700 گفته است : سلام .خسته نباشید امکان ارائه نسخه 5.6 هست؟ درود. درحال حاضر آخرین نسخه نال شده این اسکریپت که به صورت رایگان منتشر شده باشه نسخه ی 5.5 هست که در لینک زیر قرار داده شده : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هر زمان که آپدیت جدیدتری در دسترس باشه، لینک بالا آپدیت خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman700 5 ارسال شده در آبان 7، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 7، 1397 در 9 ساعت قبل، Masih گفته است : درود. درحال حاضر آخرین نسخه نال شده این اسکریپت که به صورت رایگان منتشر شده باشه نسخه ی 5.5 هست که در لینک زیر قرار داده شده : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هر زمان که آپدیت جدیدتری در دسترس باشه، لینک بالا آپدیت خواهد شد. تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matinvafadoost 0 ارسال شده در آذر 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 6، 1397 سلام .من فایل ها را نصب کردم و فقط یک مشکلی هست زمانی که میخوتهم تصویر پروفایل یا اپدیت جدید را انتخاب کنم وارد پوشه های رایانه ام میشه و وقتی میخوام اپلود کنم الکی مینویسه که فایل اپلود شد ولی هیچ تغییری نمیکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.