sadegh 1 ارسال شده در تیر 2، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1397 (ویرایش شده) سلام ، من قالب صحیفه رو از همین سایت 20script دانلود کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و فعال کردم پوسترو ولی هنوز زده Update to version 5.6.9 علت چیه ؟ ویرایش شده تیر 2، 1397 توسط sadegh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در تیر 2، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1397 متوجه منظورتون نشدم ! در 3 دقیقه قبل، sadegh گفته است : سلام ، من قالب صحیفه رو از همین سایت 20script دانلود کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و فعال کردم پوسترو ولی هنوز زده علت چیه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh 1 ارسال شده در تیر 2، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1397 در 1 دقیقه قبل، sohil79 گفته است : متوجه منظورتون نشدم ! هنوز زده Update to version 5.6.9 ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در تیر 2، 1397 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 2، 1397 سلام کدوم قسمت با همچین پیغامی روبه رو شدید دوست عزیز؟ تصویر قرار بدید چون بنده چک کردم همچین چیزی دیده نشد ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh 1 ارسال شده در تیر 3، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1397 در 12 ساعت قبل، M.J Saberyan گفته است : سلام کدوم قسمت با همچین پیغامی روبه رو شدید دوست عزیز؟ تصویر قرار بدید چون بنده چک کردم همچین چیزی دیده نشد ! گذاشتم براتون ، البته پوسته ی قبلیو پاک نکردم ، ولی خب چرا باید به اون ارتباط داشته باشه من که اینو فعال کردم ...(البته اگه به اون ارتباط داره) لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در تیر 3، 1397 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 3، 1397 شما نسخه قدیمی صحیفه حذف یا انتقال به پوشه دیگری بدید و بعد آخرین نسخه را فعال کنید دیگه این پیغام مشاهده نمی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadegh 1 ارسال شده در تیر 4، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1397 در 20 ساعت قبل، M.J Saberyan گفته است : شما نسخه قدیمی صحیفه حذف یا انتقال به پوشه دیگری بدید و بعد آخرین نسخه را فعال کنید دیگه این پیغام مشاهده نمی کنید تشکر صرفا جهت اطلاع میگم ، در سایت دیگه ای که توش هیچ قالبی نصب نیست هم ریختم و همون به روز رسانیو میده ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیریت کل سایت Saberian 1,792 ارسال شده در تیر 4، 1397 مدیریت کل سایت گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 1397 فکر نمی کنم مشکلی باشه ولی برای اطمینان این قالب روی سایت ی بارگذاری و تست کردم ! لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده