gholamreza77 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز.چندی قبل من از یکی از دوستان عزز داخل اد لیست یاهو یک قالب به مبلیغ 55000 تومان خریدم.اما بعد از خرید و نصب آن با مشکلاتی رو به رو شدم.این مشکلات چند مشکل جزئی در قالب هست که قالب رو بهم ریخته .من چندتا از این عکسا رو برای شما میزارم.امیدوارم یکی باشه بتونه ویرایشش کنه. هر کی میتونه این رو ویراییشش کنه و درستش کنه به من پیام بده ممنون میشم. اینم از عکسها: دوستان عزیز . در کل در صفحه ی اول مشکل نیست.در صفحات سفارش یعنی در قسمت cart.php یا مثلا جستجوگر دامین یک همچین مشکلاتی پیش میاد. هر کی از دوستان می تونه این مشکلات رو بر طرف کنه و... یک چندتا کاری دیگه رو انجام بده که اونا زیاد مهم نیست اول قالب .در همین صفحه پیام بزاره یا پیام خصوصی یا اینکه از طریق یاهو به من پیام بده. با تشکر یا علی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 این قالب ریپ هست 95 درصد وگرنه نباید اینجوری بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gholamreza77 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 خب آقا رضا این نمیشه درست بشه؟ یعنی قابل درست شدن نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 خب آقا رضا این نمیشه درست بشه؟ یعنی قابل درست شدن نیست؟ دوست عزیز یک سوال داشتم ازت 1. اول این که عکس اول که گذاشتی یعنی هر چقدر بیای پایین جای فوتر ثابت هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 سرت داداش کلاه رفته این قالب مجانیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 سرت داداش کلاه رفته این قالب مجانیه لینکشو بذار لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 من قبلا که فروشندگی هاست داشتم از این قالب استفاده میکردم ولی یاد نیست از کجا ورداشته بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 مشکل اول احتمالا از خاصیت position باشه . به فایل فوتر برو وخاصیت position استایل div مربوطه رو به fixed تغییر بده . اینطوری مشکل اولت درست میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dsamyes 0 ارسال شده در آبان 30، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 30، 1393 دسترسی بدید براتون درس کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده