ehsan_1370 0 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 سلام به همه دوستان کسی می دونه سایت لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. از چه اسکریپتی استفاده می کنه؟ فکر کنم اسکرپیت جالبی باشه. این سایتشه. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. اگه کسی میدونه معرفی کنه اسکریپتش رو تشـــــکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 فک کنم اختصاصی باشه . اما شما برای داشتن سایت خبر خوان از اسکرپیت های زیادی می تونی استفاده کنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bikas 3 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 اختصاصی نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan_1370 0 ارسال شده در آبان 28، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 اختصاصی نیست دوست عزیز میدونید اسکریپتش چی هست؟ خواهشا معرفی کنید اگه میدونید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bikas 3 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 پ.خ دادم خدمتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 سایت جالبی نیست!! چون مستقیم منتقل میده به سایت منبع وبدن هیچ فریمی در بالای سایت فقط قالب جالی انداخته روش ببینین الکسای آنچنانی هم نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazi76 0 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. [moal.ir].zip اینم لینکش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bikas 3 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 این اسکریپت چند زبانس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 28، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 این اسکریپت چند زبانس چیز جالبی نیست بسیاری از خبرخوان ها اسکریپتشون چند زبانه هستن از دوستان اگر نصب کردند لطفا دمو بزارند تا ببینیم دموی پیشفرض این اسکریپت چه مدلیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan_1370 0 ارسال شده در آبان 28، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 28، 1393 سایت جالبی نیست!!چون مستقیم منتقل میده به سایت منبع وبدن هیچ فریمی در بالای سایت فقط قالب جالی انداخته روش ببینین الکسای آنچنانی هم نداره مستقیم منتقل میده؟ خیلی ببخشید من متوجه منظورتون نشدم. مگه باید چطوری باشه؟ خب همه سایت های مشابه هم همین طوری هستن دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 29، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 29، 1393 لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. این سایت رو نگاه کنی میفهمی کاکو نیوز صفحه ای بدین صورت برای منتشر مطلب نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan_1370 0 ارسال شده در آذر 9، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 ولی هر چی هست به نظر من خیلی جالبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آذر 9، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 9، 1393 ولی هر چی هست به نظر من خیلی جالبه قالبش آره ولي... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puriya 0 ارسال شده در تیر 7، 1394 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 7، 1394 این یه سیستم خبر خوان معمولی هست نوشتنش کاری نداره من یه ورزن اختصاصی خبر خوان طراجی کردم در صورت تمایل در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده