Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 سلام دوستان وقت بخیر توی ووکامرس میخاستم برای محصولات لینک بسازم وقتی روی لینک کلیک میشه مستقیم هدایت بشه به صفحه فرم سفارش و پرداخت صورتحساب دکمه سبد خرید و مشاهده سبد خرید و... رو یخام کلا حذف کنم میشه همچین کاری انجام داد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sohil79 171 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 سلام باید ترکیبی از ووکامرس و ایزی دیجیتال دانلودز انجام بدی داش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 edd استفاده کنم میشه؟ نمیخام به ازای پرداخت دانلود کنه ها محصول مجازی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sun.night902 499 ارسال شده در تیر 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 1397 در در 14 اردیبهشت 1397 در 20:56، Configer گفته است : edd استفاده کنم میشه؟ نمیخام به ازای پرداخت دانلود کنه ها محصول مجازی هست دو شیوه برای این کار میشه انجام داد که شیوه اول حذف سبد خرید هست که برای انجامی میتونی ازین افزونه استفاده بکنی لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. شیوه دوم استفاده از ایدی محصول هست آیدی محصول رو مثلا میگیم 1397 هست و اون رو داخل لینک زیر بجای 1397قرار میدیم https://hmotamed.ir/?add-to-cart=1397 و البته آدرس دامین رو هم باید درست کرد! با این شیوه محصول مستقیما به سبد خرید کاربر اضافه میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.