AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 13، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1393 خب 0 کنید عزیزم تا درست بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 13، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 13، 1393 خب 0 کنید عزیزم تا درست بشه صفر کردم , امیدوارم دیگه درست شده باشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 14، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 14، 1393 صفر کردم , امیدوارم دیگه درست شده باشه! بله درست شده . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در مرداد 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 19، 1393 انجمن کاملا شمسی سازی شد! اگر برای شما هنوز میلادی بود وارد کنترل پنل خود شوید در قسمت ویرایش اطلاعات نوع تاریخ "شمسی" را انتخاب کنید :bist: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AynaZ 4,156 ارسال شده در مرداد 20، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 20، 1393 انجمن کاملا شمسی سازی شد!اگر برای شما هنوز میلادی بود وارد کنترل پنل خود شوید در قسمت ویرایش اطلاعات نوع تاریخ "شمسی" را انتخاب کنید:bist: کامل نیاز بود تشکر از دانیال عزیز و به امید پیشرفت هرچه بهتر و بیشتر:56: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1393 پیشنهاد میکنم مسابقه های حرفه ای برگزار کنید تا کاربران تشویق بشن و حتی جایزه هم در نظر بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در آبان 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1393 پیشنهاد میکنم مسابقه های حرفه ای برگزار کنید تا کاربران تشویق بشن و حتی جایزه هم در نظر بگیرید چه مسابقاتی یکی مثال بزنید؟ :46: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
RezA_del 10 ارسال شده در آبان 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1393 مثلا در مورد طراحی هر کی بهترین لوگو بزنه یا هر کاربری که بیشترین تشکر رو داشته باشه یا برترین کاربر از نظر پاسخگویی و... جایزه هم یه چیز خوب باشه از این الکی ها نباشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در آبان 16، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 16، 1393 مثلا در مورد طراحی هر کی بهترین لوگو بزنهیا هر کاربری که بیشترین تشکر رو داشته باشه یا برترین کاربر از نظر پاسخگویی و... جایزه هم یه چیز خوب باشه از این الکی ها نباشه فکر خوبیه! حتما در موردش صحبت میکنیم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آذر 10، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 10، 1393 تاپیک بسته شد پیشنهادات در تاپیک زیر بیان شود لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده