yaser 0 ارسال شده در فروردین 7، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 7، 1397 سلام. من پوسته domana را دانلود و نصب کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. و در بخش سفارشی سازی اون، دامنه هایی که برای فروش میخوام کار کنم را هم اضافه کردم الان سوالم اینه که مثلا من 3 تا دامنه x.com و Y.com و z.com را اگر داشته باشم، چطوری باید تنطیم کنم که هر کسی که x.com را زد، وارد صفحه فروش همین دامنه بشود؟ و بقیه موارد هم به همین ترتیب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaser 0 ارسال شده در فروردین 9، 1397 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 9، 1397 سلام.کسی نمیتونه جواب بده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در فروردین 9، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 9، 1397 درود. میتونید برای هر دامنه که می خواهید بفروشید یک برگه ایجاد کنید. یا یک فرم تماس با ما بسازید و لیست دامنه ها رو به صورت فهرست بازشو در اون فرم قرار بدید. امکانات قالب ثابت هست، بگردید اگر چیزی که خواستید نبود از ترفندها و روش های دیگه اقدام کنید. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده