plus 12 ارسال شده در آبان 23، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 20 اسکریپت سلام دوستان امروز با یک آموزش دیگه اومدیم پیشتون .:18: چطور فایل ها رو بدون دانلود و بعد آپلود کردن روی هاست مستقیم روی هاست خود بریزیم؟ یک روش ساده : با 3 خط کد نویسی . <?phpfile_put_contents("filename", fopen("link", 'r'));?> در هاست خود یک فایل php ایجاد کنید . و کد های بالا را در آن بنویسید. مثلا نام فایل را up.php می گذاریم. بجای filename نام فایل را به همراه پسوند آن می نویسیم . مثلا : wordp.zip و بجای link لینک مستقیم فایلی که می خواهیم در هاست بریزیم را می نویسیم. سپس ذخیره می کنیم. حالا به آدرس زیر می رویم: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خب حالا کافیه به هاست خود بروید و می بینید که فایلی به نام wordp.zip در هاست شما منتقل شده. منظور از yourdomain آدرس سایت شماست . مثلا انتقال آخرین نسخه وردپرس اینگونه کار می کنیم . در فایل پی اچ پی خود کد زیر را می نویسیم: <?phpfile_put_contents("wp.zip", fopen("https://fa.wordpress.org/wordpress-4.0-fa_IR.zip", 'r'));?> مشکلات این روش : مشکل در انتقال حجم های بالا موفق باشید....:rolleyessmileyanim: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 23، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 من از این روش یکبار بر روی یکی از سرویس دهنده های هاست معروف امتحان کردم و بعد مدتی هاستمو بستن و وقتی پیگیر شدم گفتن غیر قانونیه و به سرور فشار میاد در نهایت با پرداخت جریمه هاستمو وا کردن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
plus 12 ارسال شده در آبان 24، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 24، 1393 من چند ساله دارم استفاده می کنم . مشکلی نداشته . توی چند تا شرکت هم استفاده کردم. هیچ هم غیر قانونی نیست دوست عزیز . یک کد نویسی ساده هست . الان خیلی از اسکریپت ها هستن که این کارو انجام میدن . اونها دنبال پول گرفتن ازت بودن این رو بهونه کردن. موفق باشید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.