A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 21، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 21، 1393 یکی از بهترین سایت ها و بروز ترین سایت های هواپیمایی که راحت میتونید داخل بلیط هایی با مبالغ کمتر پیداکنید سایت زیر می باشد لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 22، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 22، 1393 آیا سایتی هست برای بلیط های هواپیمایی که بشه بلیط ها رو مثل محصولات دیگه بصورت همکاری در فروش در سایتمون بفروشیم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 23، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 سایت که بله الان خودمم در حال انجام این چنین کاری هستم به شما پنل میدن و میگن هر بلیط مثلا 50 تومن شما دیگه هرچی فروختی فقط باید بری با اون دفتر های رسمی صحبت کنی مثلا الان تو شهر ما کلی دفتر هواپیمایی هست باورت نمیشه فقط دوتاش رسمی هست بقیه الکی هستن منظور از الکی یعنی اینکه همون پنل رفتن گرفتن پورسانتی از بلیط از تور های داخلی و خارجی در میارن میان بلیط و تور ها شهر های بزرگ رو میفروشن و شما هم فکر میکنی واقعا دفتر هواپیمایی رسمی هست دلیل این حرفم اینه که الان یکی از دوست هام اون دفتر هواپیمایی دوم هست که گفتم چون نزدیک 200 ملیون تا حالا خرج کرده واسه گرفتن دفتر تازه بدون خرج اینکه باید مدرک هم داشته باشی چون باید کلی مدرک از فر تا 100 داشته باشی کهلی دوره های یک هفته ایی در مرکز استان و یا در تهران هست هم دوره های هفته ایی هم ماهانه و هم به بالا اونم با خرج بالا سودی خوبی داره ولی باید خرج خوبی هم بکنی مثلا واسه لوگوش 50 ملیون داده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
www 0 ارسال شده در آبان 23، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 سایت که بله الان خودمم در حال انجام این چنین کاری هستم به شما پنل میدن و میگن هر بلیط مثلا 50 تومن شما دیگه هرچی فروختی فقط باید بری با اون دفتر های رسمی صحبت کنی مثلا الان تو شهر ما کلی دفتر هواپیمایی هست باورت نمیشه فقط دوتاش رسمی هست بقیه الکی هستن منظور از الکی یعنی اینکه همون پنل رفتن گرفتن پورسانتی از بلیط از تور های داخلی و خارجی در میارن میان بلیط و تور ها شهر های بزرگ رو میفروشن و شما هم فکر میکنی واقعا دفتر هواپیمایی رسمی هست دلیل این حرفم اینه که الان یکی از دوست هام اون دفتر هواپیمایی دوم هست که گفتم چون نزدیک 200 ملیون تا حالا خرج کرده واسه گرفتن دفتر تازه بدون خرج اینکه باید مدرک هم داشته باشی چون باید کلی مدرک از فر تا 100 داشته باشی کهلی دوره های یک هفته ایی در مرکز استان و یا در تهران هست هم دوره های هفته ایی هم ماهانه و هم به بالا اونم با خرج بالا سودی خوبی داره ولی باید خرج خوبی هم بکنی مثلا واسه لوگوش 50 ملیون داده اگه دلت به حال دوستت ميسوزه يه دكتر خوب نشونش بده! گناه داره. (اصلا فرض كنيم 50 مليون ريال. بازم مغز .... بايد خورده باشه. دلم به حالش سوخت. ولي خوب داره كه خرج ميكنه) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
A B A D A N 237 ارسال شده در آبان 23، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 23، 1393 اگه دلت به حال دوستت ميسوزه يه دكتر خوب نشونش بده! گناه داره.(اصلا فرض كنيم 50 مليون ريال. بازم مغز .... بايد خورده باشه. دلم به حالش سوخت. ولي خوب داره كه خرج ميكنه) اتفاقا میخواستم دلیلش رو بگم که سوال نشه واستون داداش گلم من این چیزها رو هم ازش پرسیدم لوگو زدن فقط توسط خودشون انجام میشه یعنی خود اداره هواپیمایی کشور فقط اونها میتونند لوگو بزنند اینطوری نیست که خودت بزنی و ببری واسشون در ضمن همون لوگو هم اینقدر به این دوستم گیر دادن به خاطر اسمش چون وقتی اسمی رو میدی تو کل کشور دیگه با همون اسم میشناسنت و هیچ نفر دومی نیست که بتونه فردا با همون اسم شرکت هواپیمایی بزنه چون در کل کشور فقط یک اسم هست اونم مال یک شرکت منظورم در کل کشور یک اسم یعنی اینکه اگه یه اسمی رو انتخاب کردی دیگه کسی تو هیچ جای کشور نمیتونه اون اسم رو انتخاب کنه بله منم بهش گفتم واقعا هزینه خیلی سنگینی رو داره پرداخت میکنه ولی هم اینو بهم گفته که واقعا سود خیلی خوبی داره دلیلش هم بهت گفتم شرکت رسمی کم هست همه دفتر نمایندگی و پورسانتی و پنلی هست که رفتن زدند در ضمن همون مبلغ رو هم شاید تو یک سال و شاید کمتر از یک سال در بیاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.