H3xox 0 ارسال شده در آبان 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 19، 1393 با سلام خدمت دوستان من این اسکریت رو دانلود کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. حالا میخواهم هدر بزارم باید چی کار کنم یه فایل داخل اسکریپ بود به نام header.php اما چیزی متوجه نشدم که هدر رو باید کجا قرار بدم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
miladbavafa79 0 ارسال شده در آبان 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 19، 1393 دوست عزیز این اسکریپت نیست افزونه وردپرسی هست وباید از پنل وردپرس نصب و فعال کنین... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moderator 30 ارسال شده در آبان 19، 1393 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 19، 1393 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
H3xox 0 ارسال شده در آبان 19، 1393 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 19، 1393 با سلام دوستان من نصب کردم شما نگاه کنید سایت : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. فقط هدر و یه کلید واسه ثبت ایدی رو پیدا نمیکنم بزارم :ی میخواهم مثل این سایت بشه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. هدر و دکمه هم اماده هستش فقط نمیدونم باید کدوم قسمت از فایل header.php بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.