hani2200 25 ارسال شده در شهریور 5، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 5، 1397 سلام دوستان ارور feedback براي چي هست؟از وقتي اين اومده ديگه لايك نميكنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1397 در 15 ساعت قبل، hani2200 گفته است : سلام دوستان ارور feedback براي چي هست؟از وقتي اين اومده ديگه لايك نميكنه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. درود اکانت شما دچار محدودیت فعالیت غیرمجاز در هر ساعت شده احتمالا. این محدودیت ها معمولا یک ساعته تا دو ساعته هستند در ابتدا. کمی صبر کنید بعد توسط اینستاگرام ، مستقیما از روی موبایلتون تست کنید که فعالیتی انجام میده یا خیر. اگر انجام میداد، تنظیمات مربوط به ماژول لایک رو چک کنید. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
DarkError 8 ارسال شده در شهریور 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1397 دوستان من آخرین نسخه این اسکریپت رو از همین سایت بیست اسکریپت نصب کردم کاملا سالم هستش فقط باید ffmpeg رو نصب کنید و فعال کنید . همین . موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hani2200 25 ارسال شده در شهریور 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 6، 1397 در 3 ساعت قبل، Masih گفته است : درود اکانت شما دچار محدودیت فعالیت غیرمجاز در هر ساعت شده احتمالا. این محدودیت ها معمولا یک ساعته تا دو ساعته هستند در ابتدا. کمی صبر کنید بعد توسط اینستاگرام ، مستقیما از روی موبایلتون تست کنید که فعالیتی انجام میده یا خیر. اگر انجام میداد، تنظیمات مربوط به ماژول لایک رو چک کنید. سلام اخه عمل لايك رو با ربات ديگه انجام ميده اگه محدوديت ايجاد شده باشه كلا با هيچ رباتي نيايد لايك صورت بگيره در صورتي كه اينطور نيست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hani2200 25 ارسال شده در شهریور 9، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 9، 1397 (ویرایش شده) سلام دوستان هنوز اين ارور هست با اينكه ٤ روز كلا ربات رو خاموش كردم ممنون ميشم راهنمايي كنيد ویرایش شده شهریور 9، 1397 توسط hani2200 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shadixir 0 ارسال شده در اسفند 11، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 11، 1397 (ویرایش شده) سلام من ربات گذاشتم رو پیج اینستاگرامم فالو و آنفالو نمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید ویرایش شده اسفند 11، 1397 توسط Shadixir تشکر نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arzansra 0 ارسال شده در فروردین 18، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 18، 1398 خسته نباشید چجوری میتونم ارور openssl conect موقع اضافه کردن اکانت برطرف کنم ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahad171 0 ارسال شده در فروردین 22، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 22، 1398 در در 5 خرداد 1397 در 17:55، Masih گفته است : درود. اگه SMTP رو به درستی تنظیم کرده باشید نباید مشکلی باشه. مگر اینکه هاستتون مشکل فنی داشته باشه یا ایمیل های ارسالی اسپم میشن. ارسال ایمیل توی SMTP قبلا برای یکی از کاربران این انجمن تست شده (روی نسخه 1.6 اسکریپت) سلام. من هم با ارسال ایمیل مشکل دارم. اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamta 0 ارسال شده در خرداد 1، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 1، 1398 سلام وقت بخیر من GramEasy بدون هیچ مشکلی نصب کردم اما الان که میخوام لاگین بشم این خطا رو بهم میده ( no configs given ) چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Tarlan6868 0 ارسال شده در مرداد 15، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 15، 1398 سلام من ربات گذاشتم روی پیج اینستاگرام اما متاسفاسفانه لایک و کامنت نمیذاره فقط آنفالو کار میکنه چطور مشکل برطرف کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Tarlan6868 0 ارسال شده در مرداد 16، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1398 سلام من رباتم روی پیجم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Tarlan6868 0 ارسال شده در مرداد 16، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1398 چرا کسی ج نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisabz 3 ارسال شده در مرداد 16، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1398 سلام من ایزی گرام رو گرفتم نصب کردم کرون جات هارو هم مطمعنم درست فعال کردم ولی اکانت بهش اضافه میکنم تنظیمشم می کنم فعال میشه ولی بعد چند روز حتی یک لایک و فالو هم نکرده روبات کسی رو مشکل از کجا می تونه باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisabz 3 ارسال شده در مرداد 16، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 16، 1398 در 2 ساعت قبل، Tarlan6868 گفته است : سلام من رباتم روی پیجم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید برای منم همین مشکل از اول بود آنفالو رو تست نکردم ولی نه لایک نه فالو نمی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Tarlan6868 0 ارسال شده در مرداد 18، 1398 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 18، 1398 کسی نیست ما رو کمک کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده