ahmirof 0 ارسال شده در دی 6، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1396 سلام، من gram easy رو بی هیچ مشکلی نصب کردم ، اما نمیتونم به اینستاگرمم متصلش کنم، همش ساسپند میکنه اینستاگرم،با چنتا آی دی مختلف هم امتحان کردم اما همش ساسپند میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahyar 19 ارسال شده در دی 6، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1396 با قندشکن و ایدی جدید وارد بشید ممکنه ای پی شما بلاک شده باشه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmirof 0 ارسال شده در دی 6، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 6، 1396 با این روش هم همون مشکل هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alip 0 ارسال شده در دی 20، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1396 سلام بخش انفالوی کسایی که خود ربات فالو کرده چرا وجود نداره برای من؟ ممنون میشم جواب بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouriyajj 1 ارسال شده در دی 20، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1396 در 9 ساعت قبل، alip گفته است : سلام بخش انفالوی کسایی که خود ربات فالو کرده چرا وجود نداره برای من؟ ممنون میشم جواب بدید با سلام این امکان در این اسکریپت موجود نمی باشد ولی اگه اشنایی داشته باشید با برنامه نویسی میتونید خودتون اضافه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouriyajj 1 ارسال شده در دی 20، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 20، 1396 (ویرایش شده) در در 6 دی 1396 در 19:48، ahmirof گفته است : سلام، من gram easy رو بی هیچ مشکلی نصب کردم ، اما نمیتونم به اینستاگرمم متصلش کنم، همش ساسپند میکنه اینستاگرم،با چنتا آی دی مختلف هم امتحان کردم اما همش ساسپند میکنه با سلام cornjob رو درست وصل کردید ؟بعد از متصل کردت corn job شما اکانتتون رو لاگین کنید بعد اینستا گرام که تو گوشی دارید باز کنید به شما اخطار میده که یه نفر با این ip وارد شده شما اونجا تایید کنید دیگه مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه زمان بندی اسکریپت شما جوری باشه که اینستا گرام به عنوان یه فرد شناسایی نکنه ویرایش شده دی 20، 1396 توسط pouriyajj لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmirof 0 ارسال شده در بهمن 5، 1396 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 5، 1396 در در 20 دی 1396 در 12:48، pouriyajj گفته است : با سلام cornjob رو درست وصل کردید ؟بعد از متصل کردت corn job شما اکانتتون رو لاگین کنید بعد اینستا گرام که تو گوشی دارید باز کنید به شما اخطار میده که یه نفر با این ip وارد شده شما اونجا تایید کنید دیگه مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه زمان بندی اسکریپت شما جوری باشه که اینستا گرام به عنوان یه فرد شناسایی نکنه بله، چندین هاست عوض کردم، این اسکریپت رو از چندین سایت مختلف دانلود کردم، cronjob رو تنظیم کردم، با فیلتر و بدون فیلتر امتحان کردم، چندین اکانت هم امتحان کردم و همه اش زمانی که میخوام لاگین کنم میگه please go to لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. to verify email and then login at here again و توی گوشی هم لوکیشنی میاد و میگه تو بودی یا نه منم میگم من بودم دوباره از نو همین. به سازنده اش هم پیام دادم اما تا کد خرید رو ندم کمک نمیکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahyar 19 ارسال شده در بهمن 6، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1396 در 10 ساعت قبل، ahmirof گفته است : بله، چندین هاست عوض کردم، این اسکریپت رو از چندین سایت مختلف دانلود کردم، cronjob رو تنظیم کردم، با فیلتر و بدون فیلتر امتحان کردم، چندین اکانت هم امتحان کردم و همه اش زمانی که میخوام لاگین کنم میگه please go to لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. to verify email and then login at here again و توی گوشی هم لوکیشنی میاد و میگه تو بودی یا نه منم میگم من بودم دوباره از نو همین. به سازنده اش هم پیام دادم اما تا کد خرید رو ندم کمک نمیکنه شما در جواب وریفای ایمیل وقتی میپرسه ایا شما هستید بزنید خیر و هدایت میشید به قسمت تغییر پسورد رمز جدید وارد کنید و یکی دو روزی با هیچ وسیله ای جز گوشی وصل نشید به اینستا خودش درست میشه موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouriyajj 1 ارسال شده در بهمن 6، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 6، 1396 در 4 ساعت قبل، vahyar گفته است : شما در جواب وریفای ایمیل وقتی میپرسه ایا شما هستید بزنید خیر و هدایت میشید به قسمت تغییر پسورد رمز جدید وارد کنید و یکی دو روزی با هیچ وسیله ای جز گوشی وصل نشید به اینستا خودش درست میشه موفق باشید در در 6 دی 1396 در 19:48، ahmirof گفته است : سلام، من gram easy رو بی هیچ مشکلی نصب کردم ، اما نمیتونم به اینستاگرمم متصلش کنم، همش ساسپند میکنه اینستاگرم،با چنتا آی دی مختلف هم امتحان کردم اما همش ساسپند میکنه سلام بله این راه حلی که ایشون میگه هم جواب میده ولی اصولی نیست در 14 ساعت قبل، alon گفته است : من روی هاستم نصب کردم ، میدونمم مشکلش کجاست. نیاز به چند خط کد و تغییر داره . ربطی هم به کرون جاب نداره ، کرون جاب کارش این هست که تنظیمات و اعمال خودکار رو انجام بده در بازده زمانی مختلف. در صورتی که مایل بودید واستون انجام میدم با هزینه مناسب. ایدی تلگرام : @fayterattack ایشون توضیحاتی که داده بود کامل نبود من فکر کردم مشکل از cornjob هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidahmadyani 0 ارسال شده در فروردین 25، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 25، 1397 سلام اسکریپت مشکل جدید پیدا کرده. البته مشکل از اسکریپت نیست مشکل بروز رسانی اینستاگرام هست که باید کد تایید وار دبشه. این اسکریپت سومین قسمت یعنی کد باید داشته باشه که نسخه سفارشیش اصلاح شده .دوستان اگر این نسخه سفارشیش رو دارند مرحمت کنند. آدرس اسکریپت اصلاح شده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. خطا checkpoint required هست. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouriyajj 1 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 سلام من اخرین نسخه رو گیر اوردم ولی وقت نداشتم نال کنم فایل رو پیوست کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanxz 0 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 doste aziz in vtgram e na grameasy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shayanxz 0 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 در هم اکنون، shayanxz گفته است : doste aziz in vtgram e na grameasy در 9 ساعت قبل، pouriyajj گفته است : سلام من اخرین نسخه رو گیر اوردم ولی وقت نداشتم نال کنم فایل رو پیوست کردم لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouriyajj 1 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 سلام همون gramesay هست من نصب کردم اسکرین پیوست شد تنها مشکل همون لایسنس هست لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 درود دوستان عزیز همه پاسخ هاتون رو خوندم بجای حل مشکل فقط مباحث رو بیشتر وپیچیده تر کردین از استارتر خواهشمندم اگر مشکل حل نشده دوباره سوالشون رو مطرح کنن تا راهنمایی کنم من روی صفرتاصد این اسکریپت کار کردم ولی درست کار نمیکنه گزینه های خوبی نداره در حالت کلی پیشنهاد نمیشه در هرحال سوالی دارید بفرمایید راهنمایی کنم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouriyajj 1 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 سلام شما اسکریپت جایگزین دارید معرفی کنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 در 2 ساعت قبل، pouriyajj گفته است : سلام شما اسکریپت جایگزین دارید معرفی کنید ؟ همه اسکریپت های رایگان یه ایرادی برا خودشون دارن اکثرا پیشنهاد این هست که همین ایزی گرام نصب بشه وتوسط یک برنامه نویس حرفه ای توسعه داده بشه اگه بشه بهش زمان بندی و فالوو کردن لایکر های کاربر هدف تنظیم کرد یه اسکریپت عالی میشه زمان بندی که نباشه زود زود صفحه بلاک میشه واحتمال دیسیبل شدن هست الان فقط این قابلیت رو داره که کاربرانی که هشتگ ایکس رو زدن فالو کنه هدف مشخصی نمیشه بهش داد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouriyajj 1 ارسال شده در فروردین 26، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 26، 1397 (ویرایش شده) در 32 دقیقه قبل، Configer گفته است : همه اسکریپت های رایگان یه ایرادی برا خودشون دارن اکثرا پیشنهاد این هست که همین ایزی گرام نصب بشه وتوسط یک برنامه نویس حرفه ای توسعه داده بشه اگه بشه بهش زمان بندی و فالوو کردن لایکر های کاربر هدف تنظیم کرد یه اسکریپت عالی میشه زمان بندی که نباشه زود زود صفحه بلاک میشه واحتمال دیسیبل شدن هست الان فقط این قابلیت رو داره که کاربرانی که هشتگ ایکس رو زدن فالو کنه هدف مشخصی نمیشه بهش داد دوست عزیز من این نسخه 1.6 هم نال کردم تنها مسئله اینه که تو اکانت نمیشه لاگین کرد شما تو تنظیمات اسکریپت میتونی تعریف کنی که در 1ساعت چند تا لایک کنه فالو کنه و ...... اگر خواستی این تلگرام من @pouriya91 پیام بده ویرایش شده فروردین 26، 1397 توسط pouriyajj لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در فروردین 27، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 27، 1397 در 17 ساعت قبل، pouriyajj گفته است : دوست عزیز من این نسخه 1.6 هم نال کردم تنها مسئله اینه که تو اکانت نمیشه لاگین کرد شما تو تنظیمات اسکریپت میتونی تعریف کنی که در 1ساعت چند تا لایک کنه فالو کنه و ...... اگر خواستی این تلگرام من @pouriya91 پیام بده دیگه تنظیماتشو که به من یاد نده صفرتاصدش دستمه نمیشه زیاد هدف گذاری کرد قراردادن ایدی تلگرام و... هم خلاف قوانین هست برای لاگین شدن باید از سایت اصلی اینستاگرام وارد اکانتت بشی پروفایلتو ادیت کنی گزینه temporarily.......... تو صفحه جدید باز شده جاست نید ا بریک رو بزن رمزتو بزن اوکی کن لوگ اوتت میکنه بعد دوسه ساعت برو از طریق ربات وارد اکانتت شو بدون مشکل میتونی متصل بشی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliom 4 ارسال شده در اردیبهشت 13، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 13، 1397 سلام من میخوام این اسکریپت رو روی لوکال هاست xampp تست کنم نصب میکنم موفقیت امیز میشه ولی صفحه ورود رو که میزنی لاگین میشه ولی به جایی وارد نمیشه و کاری هم نمیکنه !! الان باید چیکار کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Configer 526 ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 14، 1397 در در 13 اردیبهشت 1397 در 14:07، aliom گفته است : سلام من میخوام این اسکریپت رو روی لوکال هاست xampp تست کنم نصب میکنم موفقیت امیز میشه ولی صفحه ورود رو که میزنی لاگین میشه ولی به جایی وارد نمیشه و کاری هم نمیکنه !! الان باید چیکار کنم ؟ لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. عزیز این اسکریپت موردی نداره احتمالا مراحل نصب شما اشتباه بوده درصورت تمایل میتونم بهتون هاست امانت بدم تست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaser 0 ارسال شده در خرداد 4، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 4، 1397 سلام. مال من همه چیزش درست کار می کنه الا بخش ارسال ایمیل برای اعضای جدید علیرغم اینکه تنظیمات ایمیل را اعینا از توی Set Up Mail Client for برداشتم اما باز هم ایمیل فعال سازی براشون ارسال نمیشه مشکلی از این بابت وجود دارد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در خرداد 5، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 5، 1397 در 18 ساعت قبل، yaser گفته است : سلام. مال من همه چیزش درست کار می کنه الا بخش ارسال ایمیل برای اعضای جدید علیرغم اینکه تنظیمات ایمیل را اعینا از توی Set Up Mail Client for برداشتم اما باز هم ایمیل فعال سازی براشون ارسال نمیشه مشکلی از این بابت وجود دارد؟ درود. اگه SMTP رو به درستی تنظیم کرده باشید نباید مشکلی باشه. مگر اینکه هاستتون مشکل فنی داشته باشه یا ایمیل های ارسالی اسپم میشن. ارسال ایمیل توی SMTP قبلا برای یکی از کاربران این انجمن تست شده (روی نسخه 1.6 اسکریپت) 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yaser 0 ارسال شده در خرداد 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1397 در 7 ساعت قبل، Masih گفته است : درود. اگه SMTP رو به درستی تنظیم کرده باشید نباید مشکلی باشه. مگر اینکه هاستتون مشکل فنی داشته باشه یا ایمیل های ارسالی اسپم میشن. ارسال ایمیل توی SMTP قبلا برای یکی از کاربران این انجمن تست شده (روی نسخه 1.6 اسکریپت) ممنونم که جواب دادید. اما من تنظیمات smtp را عینا از روی هاست برداشتم. روی دو تا سرور هم تست کردم همین نسخه 1.6 را . در پوشه اسپم هم نمیاد واقعا کلافه شده ام بنظرم اشکال اساسی داره ... از 20script گذاشتن چنین اسکریپتی بعید به نظر می رسید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در خرداد 6، 1397 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 6، 1397 در 2 ساعت قبل، yaser گفته است : ممنونم که جواب دادید. اما من تنظیمات smtp را عینا از روی هاست برداشتم. روی دو تا سرور هم تست کردم همین نسخه 1.6 را . در پوشه اسپم هم نمیاد واقعا کلافه شده ام بنظرم اشکال اساسی داره ... از 20script گذاشتن چنین اسکریپتی بعید به نظر می رسید همونطور که گفتم قبلا برای یکی از کاربران انجمن نصب کردم و مشکل ارسال ایمیل وجود نداشت. دقیقا همین نسخه ای که داخل 20 اسکریپت هم هست استفاده کردم براشون. اگر هم مشکلی باشه، از سمت سرور و هاست شماست . یا تنظیم نشدن صحیح . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده