mlove 1 ارسال شده در شهریور 19، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 1396 سلام و خسته نباشید به همه برای ساخت فروشگاه با ووکامرس از ابتدا بعد از نصب وردپرس و افزونه ووکامرس دقیق من باید چه افزونه هایی نصب کنم؟؟؟ لطفا هر افزونه و...لازمه من نصب و فعال کنم رو بنویسید(حدالامکان لینک رو هم بزارید ) سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Masih 6,279 ارسال شده در شهریور 19، 1396 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 19، 1396 درود بر شما . زمانی که قالب فروشگاهی مخصوص و مورد علاقتون رو نصب کنید ، خودش افزونه هایی که برای کارایی سایتتون بر اساس اون قالب نیاز هست رو پیشنهاد میده داخل پیشخوان و به راحتی در لیستی که آماده کرده می تونید نصبشون کنید. این افزونه هایی که قالب پیشنهاد می ده صرفا برای کارایی بهتر قالبتون هست . مابقی افزونه ها رو خودتون باید پیدا کنید! برای مثال ممکنه شما بخواهید یک قابلیت به فروشگاهتون اضافه کنید ، این خودتونید که باید ببینید آیا باید از اون افزونه استفاده کنید یا خیر . در کل افزونه های مورد نیاز و ضروری برای هر فروشگاهی ، همون ووکامرس و افزونه های درگاه پرداخت (در صورتی که برخی محصولات رو به صورت مجازی بخواهید بفروشید) و افزونه Google XML Sitemap (برای ایجاد نقشه سایت برای ایندکس راحت تر مطالب در گوگل) و افزونه فارسی ساز مانند ParsiDate که به شما امکان تبدیل اعداد به فارسی در بخش های مختلف و شمسی سازی تاریخ رو میده. مابقی افزونه ها باید بر اساس نیازی که دارید ، خودتون در مخزن وردپرس جستجو و استفاده کنید. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.