رفتن به مطلب

ehsannasr

کـاربـر فـعـال
  • تعداد ارسال ها

    157
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    1

پست ها ارسال شده توسط ehsannasr

  1. XSS که مخفف (Cross site Scripting) است. یک آسیب پذیر گسترده است که بر روی بسیاری از برنامه های وب تاثیر می گذرد. خطر XSS به این صورت است که به هکرها و مهاجمان اجازه می دهد محتوایی را به یک وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) تزریق کنند و نحوه نمایش آن را تغییر دهد و همچنین مرورگر قربانی را مجبور خواهد کرد تا کدهای ارائه شده توسط مهاجمان را در زمان لود صفحه اجرا کنند.
    به صورت کلی، آسیب پذیری های XSS به نوعی از تعامل کاربر با کاربر برای ایجاد آسیب از طریق مهندسی اجتماعی نیاز دارد زیرا در بسیاری از موارد هکر باید منتظر باشد تا صفحه خاصی توسط یک کاربر بازدید شود. به همین دلیل است که اغلب توسعه دهنگان این نوع آسیب پذیری را جدی نمی گیرند اما نادیده گرفتن این مورد بسیار خطر ناک است.
    تصور کنید شما در بخش wp-admin ورد پرس سایت خود هستید در صورتی که از پلاگین با آسیب پذیری XSS استفاده کرده باشید زمانی که در هنگام ایجاد یک post جدید هستید و یا در حال استفاده از یک صفحه از سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) هستید XSS می تواند مرورگر را مجبور کند یک کاربر جدید ایجاد کند و یا اینکه یک پست را ویرایش کند تا کد های خود را درون آن قرار دهد و یا اقداماتی شبیه این که می تواند در وب سایت شما اختلال ایجاد کند.
    یک آسیب پذیر XSS به هکر کمک می کند تا کنترل کامل بر مرور گرهای شما داشته باشد

    XSS آسیب پذیری از طریق تزریق :
    هر وب سایت یا برنامه دارای چندین بخش لاگین می باشد که این بخش می تواند شامل فرم ها و URL های پویا و غیره باشند.
    مثال ساده از این مورد زمانی است که ما اطلاعاتی شامل نام کاربری و پسورد را در یک فرم جهت لاگین وارد می کنیم. زمانی که شما از این فرم استفاده می کنید اطلاعات شما ، به عنوان یکی از استفاده کنندگان از وب سایت در پایگاه داده برای استفاده های بعدی ذخیره می شود. برای مثال زمانی که شما لاگین می کنید پیغام خوش آمدگویی با نام شما،به شما نمایش داده خواهد شد.
    در XSS هکرها کدهای خود را جایگزین کدهای صفحات وب پویا می کنند. این حمله اغلب زمانی صورت می گیرد سایتی جهت دریافت اطلاعات کاربران از Query String استفاده می کند، کدهای که جایگزین کد های صفحات پویا شده و بر روی کامپیوتر کاربر اجرا می شوند می تواند اطلاعات با اهمیت موجود در کامپیوتر کاربر را به سرقت ببرند که به این نوع از تزریق Cross site Scripting یا XSS گفته می شود. xss با استفاده از تزریق کد در وب سایت اقداماتی را در مرورگر انجام می دهد. این عمل هم می تواند به صورت سایشی باشد یعنی به کاربر سایت ، حمله XSS را نشان دهد و هم می تواند در پس زمینه و بدون اطلاع کاربر کارکند.
    شاید ابتدایی ترین روش جهت ایجاد یک حمله XSS استفاده از تگ های ساده جهت ایجاد یک اسکریپت باشد که با استفاده از این تگ ،هکر متوجه خواهد شد که یک باگ در این صفحه وجود دارد و از طریق این باگ می تواند کد های خود را به داخل وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) شما تزریق کند. برای مثال با تگ زیر هکر می تواند یک بلوک جاوا اسکریپت را تعریف کند تا با فرخوانی توابع ، باعث ظاهر شدن عبارت “XSS VULNER ABILITY ” در سایت شود.

    <script> alert (“THIS IS AV XSS VULERABILITY!!!”) </script>

    اکثر محتوای مخرب که به مرورگر وب ارسال می شود در شکل و قالب جاوا اسکریپت است اما ممکن است شامل HTML ،فایل های فلش یا هر نوع کد دیگری که توسط مرورگر اجرا شود نیز باشد.

    انواع XSS
    تاثیرات مخرب XSS ها یکسان نیست و طیف گسترده ای از انواع XSS وجود دارد. آسیب پذیری های XSS به طور کلی به دو دسته “ذخیره شده” و “بازتابی” دسته بندی می شوند ولی نوع سومی هم وجود دارد به نام DOM Based XSS” “که در ادامه در مورد آنها توضیح داده خواهد شد.

    آسیب پذیری از نوع ذخیره شده یا Stored :
    آسیب پذیری ذخیره شده (Stored) زمانی اتفاق می افتد که یک اسکریپت به صورت پایدار روی سرور هدف ذخیره می شود. این ذخیره سازی روی دیتابیس، پست های مربوط به یک فرم، لاگ های مربوط به بازدیدکنندگان ، فیلد مربوط به نظرها و … انجام می شود. زمانی که قربانی درخواستی را به سرور ارسال می کند، سرور پاسخ را از قسمت ذخیره شده برای کاربر ارسال می کند، اسکریپت مخرب هم یک بار بر روی سیستم قربانی اجرا می شود. XSS از نوع ذخیره شده با نام های پایدار یا persistent و I-Type نیز شناخته می شوند.

    آسیب پذیری XSS از نوع بازتابی (Reflected):
    آسیب پذیری بازتابی یا Reflected زمانی رخ می دهد که اسکریپت اینجکت شده توسط وب سرور، بازگردانده و بازتاب شود. این بازتاب می تواند در قالب پیام های خطا، نتایج جستجو یا هر پاسخ دیگری باشدکه برای مثال ا پاسخ شامل تمام و یا قسمتی از ورودی ارسال شده به سرور در زمان درخواست است. حمله ی بازتابی به وسیله ی راه های دیگری مثل یک ایمیل هم انجام خواهدشد ، برای مثال زمانی که هکر کاربر را به گونه ای فریب دهد که روی لینک آلوده کلیک کند، حمله با موفقیت انجام شده و داده ها به سمت هکر ارسال می شود و یا ممکن است کاربر به سایت آلوده ارجاع داده شود و در آن سایت، کدهایی از سایت آسیب پذیر موجود باشد که بازتاب یا همان reflect حمله، به مرورگر کاربر بازگردانده خواهد شد و مرورگر نیز بدون هیچ مشکلی کد را اجرا می کند، چرا که کدها از سروری مورد اعتماد آمده است. حمله ی XSS از نوع بازتابی با نام های ناپایدار یا همان Persistent-Non و II-Type نیز شناخته می شود.

    آسیب پذیری DOM Based XSS
    DOM based XSS که تحت عنوان type-0 XSS نیز شناخته می شود، این نوع از آسیب پذیری در سال ۲۰۰۵ میلادی توسط amit klein معرفی شد، حمله ست که در آن payload از طریق تغییر DOM “environment” در مرورگر قربانی، اجرا می شود. به همین دلیل، در حالی که صفحه پاسخ HTTP تغییر نمی کند، کد سمت client مربوط به صفحه، تحت تاثیر تغییرات رخداده در محیط DOM، به شکل متفاوتی اجرا می شود. درسال ۲۰۰۵ تعداد بسیار زیادی از برنامه های تحت وب شناسایی شدند که نسبت به حمله ی DOM-Based XSS آسیب پذیربودند و این درحالی است که این صفحات در مقابل سایر حملات استاندارد XSS مقاوم نبودند.

    نتیجه :
    نتیجه ی آسیب پذیری XSS صرف نظر از نوع آن یکسان و تفاوت آن ها صرفا در چگونگی رسیدن آن به سرور است. این فکر که سایت های صرفا خواندنی و حالت اخباری در برابر حملات جدی و تاثیرگذار XSS از نوع بازتابی در امان هستند ، اشتباه است. حمله ی XSS باعث بروز انواع مختلفی از مشکلات برای کاربر نهایی خواهد شد و بازه ی این مشکلات از اذیت و آزارهای معمولی تا مشکلات کامل جدی در حساب های کاربری می باشد. بدترین نوع حمله ی XSS این است که به وسیله ی آن کوکی های نشست کاربر افشاء می شود و به وسیله ی آن هکر می تواند نشست را به سرقت ببرد و کنترل اکانت کاربر را در دست گیرد. انواع خسارات دیگری که این حمله به بار می آورد عبارتست از:افشاسازی فایل های کاربر، نصب برنامه های تروجان، ریدایرکت کردن کاربر به سایت ها و یا صفحات دیگر و دستکاری محتوایی که به کاربر ارائه می شود.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

     

  2. 1-تمرکز گوگل برای پاسخ سوالات کاربران
    تا حالا برای شما پیش آمده است که سوالی را در گوگل مطرح کرده اید (به زبان انگلیسی) و گوگل به اصطلاح جعبه انفجار را برای نزدیکترین پاسخ به سوال شما تهیه کرده است، گوگل میخواهد سوالات کاربران پاسخ دهد و هر دستگاهی که ممکن است، به آنها پاسخ دهد.تمرکز بر پاسخ هایی که به طور طبیعی کاربران جست و جو می کنند از مهم ترین کار هایی که شما باید انجام دهید و با این کار اعتبار نام برند خود را افزایش دهید.

    2-جستجوی صوتی برای بهینه سازی به طور کامل بی فایده ادامه خواهد یافت
    در گذشته پیش بینی می شد جست و جوی صوتی جایگاه ویژه ایی برای متورهای جست و جو پیدا کنم اما تا این لحظه به صورت یک جعبه تاریک به حالت گذشته به کار خود ادامه می دهد.

    3-هدایت شدن کاربران از سیستم های رومیزی به گوشی های موبایل
    اگر شما وب سایت خود را برای صفحات موبایل به روز نکرده باشید تقریبا بازی را باخته اید، بیش از ۷۰ درصد ویژگی و قوانین جدید گوگل برای تلفن همراه طراحی و پیاده سازی شده اند و به سرعت در حال گسترش است. نکته هایی که باید در مورد سرعت صفحه سایت شما باید بدانید و مهمتر اینکه چگونه می توانید شروع به بهبود آن کنید، سوال بسیاری از وب مستر ها می باشد. در این مقاله قصد دارم نکاتی را به شما آموزش بدهیم تا با استفاده از ابزار ها و نکات ریز آن را بهبود بدهیم.

    4-SERP علاوه بر ورودی های طبیعی شامل موارد دیگری هم می شود
    انتظار می رود گوگل برای پیدا کردن راه های بیشتری و بیشتر برای جایگزینی ارگانیک با راه حل هایی که کاربران را در مالکیت گوگل نگه می دارد. این شامل ویژگی های SERP تعاملی است که به آرامی، اما مطمئنا، بسیاری از پیشنهادات وب سایت را به همان شیوه ای که نمرات، هوا و هواپیما زندگی می کنند، جایگزین می کنند

    5-ویدئوها بر روی صفحه نتایج تسلط پیدا خواهند کرد
    ویدیوهای ویژه، ویدیوهای اسلایدری و کلیپ های پیشنهادی (که در آن گوگل محتوای خاصی را در یک ویدیوی هدف قرار می دهد) بیش از فواصل چگونگی استفاده می شود. همانطور که Google با استفاده از صفحه نمایش ها، از جمله صفحه اصلی Hub را آزمایش می کند، انتظار می رود ویدئوی غلبه بر نیش های آموزشی و DIY باشد

    6-SERPs تعامل بیشتری خواهند گرفت
    ما شاهد شروع SERPs تعاملی با افراد نیز هستیم. بسته به کدام سؤال که گسترش می دهید، دو تا سه سؤال جدید در زیر به طور مستقیم مربوط به سوال گسترش یافته شما ایجاد می شود. این تعامل در زمان واقعی مردم را در SERP طولانی تر نگه می دارد و به گوگل کمک می کند تا بهتر از آنچه کاربر می خواهد درک کند

    7-سئوی محلی گوگل در کسب و کار شما به معنای واقعی کلمه است
    گوگل همچنان از پرسیدن سؤال های خود درباره نیاز کسب و کار شما با رفتار کاربران ادامه می دهد . آیا این کسب و کار مربوط به جنسیت های خاص است؟ آیا این کسب و کار قابل دسترسی است؟ فضای دوستانه چیست؟ چقدر تمیز است؟ چه نوع نورپردازی آنها را دارند؟ و غیره اگر گوگل بتواند اطلاعات دقیق و واقعی در مورد کسب و کار شما را بدست آورد (درصد شما از مشتریان تکراری از طریق نقشه،)، آنها می توانند به شدت به سیگنال های وب سایت تکیه کنند و نتایج دقیق تر را برای جستجوگران فراهم کنند

    8-نزدیکی کسب و کار شما به کاربران به عنوان یک سیگنال مثبت سئوی محلی
    تمرکز Google روی نزدیکی یک کاربر به کسب و کارهای محلی، اغلب بر کیفیت نتایج در SERPs محلی تاکید دارد. من پیش بینی می کنم که این نتایج در سال ۲۰۱۹ به شدت اهمیت خواهد داد. از یک طرف، نتایج فوق العاده موضعی می تواند مثبت باشد، زیرا آنها اجازه می دهند که یک کسب و کار متنوع برای یک جستجو مشخص شود. از سوی دیگر، به استثنای موقعیت های فوری، اکثر مردم ترجیح می دهند بهترین گزینه ها را انتخاب کنند، نه تنها نزدیکترین آنها

    9-سئوی محلی: گوگل در حال بهبود درآمدزایی است
    برای دیدن بیشتر فضای محلی و نقشه ها به طور منحصربفرد توسط گوگل از طریق Adwords و به طور بالقوه جدید مدل سرب-ژنرال کسب درآمد. این فضا بیشتر و بیشتر رقابتی خواهد شد

    10-تست های کسب درآمد از طریق جست و جوی صوتی
    گوگل و آمازون به امید کسب درآمد از صدا به سمت نمایشگرهای صوتی حرکت می کنند. جالب خواهد بود که تلاش های آنها برای نمایش صفحه در خانه و نحوه ادغام تبلیغات صفحه نمایش را جلب کند. پیش بینی پررنگ: آمازون تبلیغات صفحه نمایش حالت خواب را شبیه به اینکه چگونه روشن شدن در حال حاضر امروز آنها را نمایش می دهد

    11-بازاریابان فعالیت بیشتری بر روی SERPs خواهد داشت
    انتظار می رود تمرکز بیشتر بر روی تجزیه و تحلیل SERPs را ببینیم چون گوگل بیشتر به پاسخ های مردم پاسخ می دهد بدون آنکه نتایج جستجوی خود را ترک کنند. ما موتورهای جستجوی بیشتری مانند Google Jobs، Google Flights، Google Hotels، Google Shopping را مشاهده می کنیم. و همچنین محتوای عمیق تری را مشاهده می کنیم که در SERP از قبل به صورت قطعه های برجسته، افرادی همچون جعبه های درخواست و موارد دیگر نیز دیده می شود. با این پیشرفت های جدید، بازاریابان به طور فزاینده ای مایل به گزارش در مورد نام تجاری عمومی خود را در SERPs، و نه فقط رتبه بندی وب سایت خود را. از آنجایی که مردم برای اندازه گیری تمام عناصر در SERP، نه تنها رتبه بندی خود را مهم تر از همیشه است

    12-مباحث تطبیقی از هدفگیری پرسشها سودمندتر خواهد بود
    در سال ۲۰۱۹ تاکید بر سرچ های کلی در خصوص یک موضوع رو به کاهش بوده و به جای آن تمرکز مردم بیشتر بر روی سرچ زیر شاخه های یک موضوع می باشد. جستجوهای باکس people also ask PPA نیز اکنون براساس اهمیت این موضوعات در صنعت SEO می باشد. در باکس PPA ، گوگل به وضوح در حال نشان دادن این مطلب است که در حال حاضر در خصوص یک موضوع مشخص، بیشتر به تجربیات کاربران و میزان رضایت جستجوگران توجه دارد نه صرفا یک جست و جوی خاص.( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. )
    ما می توانیم انتظار داشته باشیم که SEO بیشتر به موضوعات خوشه ای توجه نماید و با توجه به این ریز موضوعات می تواند دیدگاه و چشم انداز رقابتی شما را اندازه گیری نماید.

    13-قدرت لینک سازی محلی
    من اخیرا یک مطالعه کوچک انجام دادم که در آن ۷۵ درصد همبستگی بین رتبه بندی بسته بندی ارگانیک و محلی وجود داشت. پیوند نقل قول های غیر ساختاری (اشاره به اطلاعات کسب و کار جزئی یا کامل + یک لینک ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) در هر نوع وب سایت مربوطه) یک وسیله برای بهبود رتبه بندی های آلی است که بر پایه رتبه بندی های محلی قرار دارد. آنها همچنین می توانند به عنوان یک ابزار وابسته غیر وابسته به گوگل برای رانندگی ترافیک و هدایت شوند. هر چیزی که شما مجبور به پرداخت گوگل برای آن تبدیل خواهد شد به طور فزاینده ارزشمند است. استنتاج های ساختاری در سیستم های کلیدی کسب و کار محلی لیست های کسب و کار باقی می ماند، اما کسب و کار محلی رقابتی نیاز به تمرکز بر داده های بدون ساختار برای حرکت سوزن

    14-نظرات، یک تمایز کننده رقابتی باقی خواهند ماند:
    گوگل اخیرا اظهار داشته که چیزی حدود یک سوم جستجوهای محلی از نظرات خوانندگان ساخته می شود. این مقدار زیادیه. کسب و کارهای محلی که شهرت خوب و جذابی در وب سایت ها کسب و حفظ می کنند مزیت رقابتی نسبت به برندهایی که نظرات خوانندگان بعنوان اساسی ترین خدمات مشتری نادیده می گیرند، دارند.

  3. DDOS مخفف Distributed Denial-Of-Service است و تلاش هایی در جهت ایجاد سرویس های آنلاین برای ترافیک بالا, انجام می دهد. رایج ترین هدف برای حملات DDOS, شرکت های بزرگ,مانند بانک ها و رسانه ها هستند اما در چند سال گذشته برای شرکت های کوچک هم اتفاق افتاده و داشتن راه حل هایی برای متوقف کردن این حملات ضرورت پیدا کرده است.
    مواردی که میبایست در ارتباط با DDOS بدانید:
    مجرمان یا مشتریان ناراضی, حملات طولانی مدت DDOS را در بازار سیاه انجام میدهند که ممکن است ۱۵۰ دلار برای آنها هزینه بر باشد.
    بیش از ۲۰۰۰ حمله ی DDOS هر روز در سراسر جهان انجام می شود.
    حملات DDOS موجب داون تایم شدن ۳۳ درصدی برای اکانت ها خواهد بود.
    احتمالا شما هم به این موضوع فکر می کنید که این حملات در مرحله ی اول چگونه انجام می شود؟
    مهاجمان قبل از حمله, شبکه ای کامپیوتری با عنوان botnets را با گسترش نرم افزارهای مخرب از طریق ایمیل, وب سایت ها و رسانه های اجتماعی ایجاد می کنند.DDOS مانند ارتشی است که علیه هدف خود وارد عمل می شود.
    این botnet ها می توانند سیل ترافیکی زیادی را برای سرعت بخشیدن به هدف خود ایجاد کنند و از چندین روش, برای ایجاد ترافیک استفاده می کنند مانند ارسال تعداد زیادی درخواست اتصال به سرور ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) , که در این صورت قربانیان قریب الوقوع, با مقدار زیادی از درخواست ها برای استفاده از پهنای باند مواجه می شوند.
    برخی حملات بسیار بزرگ هستند و حتی می توانند ظرفیت کابل بین المللی را به حداکثر برسانند.
    به همین دلیل, بسیار مهم است که توسعه دهندگان وب سایت ها بدانند چگونه می توانند این حملات را متوقف سازند.اگر در حال حاضر دچار حمله ی DDOS شده اید و یا اعتقاد دارید که این احتمال برای شما هم وجود دارد, اقدامات زیر را انجام دهید:

    Cloud Flare را برای دامنه ی ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) خود تنظیم نمایید.
    فعال کردن مد under attack
    فعال کردن Firewall برای برنامه ی وب خود(WAF)
    تنظیم رکوردهای DNS برای امنیت بیشتر
    دامنه ی خود را بر روی آی پی مشخصی از Cloud flare تنظیم نکنید.
    بلاک کشورها و بازدیدکنندگان خاص
    درخواست آی پی جدید از سرویس دهنده ی هاست ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. )
    فعال سازی Cloud Flare:

    در صورتی که در حال حاضر عضو Cloud flare هستید و قصد ارتقا به سطح دوم را دارید می توانید به صورت مستقیم از طریق پنل کاربران, “وب سایت های من” اقدام نمایید.
    و در صورتی که کاربر جدید هستید, مهم است بدانید که فرآیند ثبت نام در Cloud Flare نیازمند تغییر کوچکی در DNS های دامنه می باشد.

    فعال سازی مد Under Attack:
    مد Under Attack حملات DDOS را کاهش و متوقف می سازد.در این حالت محافظت های بیشتری برای متوقف کردن ترافیک HTTP که به سمت سرور ارسال می شود, انجام خواهد شد.
    برای فعال سازی این مد کافی است به نمای کلی دامنه بروید و بر روی Quick Action و سپس بر روی Under Attack کلیک نمایید.

    فعال کردن Firewall بر روی برنامه ی وب(WAF)
    فایروال برنامه ی وب در Cloud flare برای مشتریان سازمانی و دارای کسب و کار موجود است.کنترل WAF را می توانید در رابط کاربری Cloud flare در بخش Web Application Firewall مشاهده کنید.

    تنظیم رکوردهای DNS:
    تنظیم دی ان اس های Cloud flare, امنیت و عملکرد Cloud flare را بر اساس هر رکورد, فعال می کند.امنیت زمانی که آیکن ابر, به رنگ نارنجی است, برقرار است و در صورتی که آیکن ابر به صورت خاکستری باشد, خیر و در این صورت مهاجمان می توانند به طور مستقیم به سرور حمله کنند.

    دامنه ی خود را بر روی آی پی مشخصی از Cloud flare تنظیم نکنید.
    محدودیتی اعمال نماییم که دامنه بر روی آی پی خاصی از Cloud flare تنظیم شود.رنج آی پی Cloud flare در لینک cloudflare.com/ips لیست شده است.این صفحه شامل لینک هایی به فایل های متنی ساده ای که از قبل , جهت تجزیه و تحلیل حملات تعریف شده اند, میباشد.Cloud flare هر بار آی پی های مربوط به ۱ ماه اخیر را به لیست خود اضافه می کند و همیشه روش های جدیدی برای ایجاد رنج آی پی دارد.

    بلاک کشورها و بازدیدکنندگان خاص:
    یکی از ویژگی های Cloud flare اینست که شما می توانید آی پی موردنظر خود را مسدود نمایید.به محض اینکه آی پی یا کشوری را مسدود کنید, قانون امنیت در عرض ۲ دقیقه تغییرات را اعمال خواهد کرد و سرور را از ترافیک حاصل از آی پی موردنظر تخلیه خواهد کرد.برای پیدا کردن آی پی مشکوک می توان, فایل های لاگ را بررسی کرد و انها را در بخش firewall رابط کاربری Cloud flare اضافه کرد.

    درخواست آی پی جدید از سرویس دهنده ی هاست:
    در صورتی که همه ی مراحل بالا انجام شده است و هنوز حمله متوقف نشده, ممکن است مهاجمان آی پی سرور شما را بدانند که شما باید از شرکت خدمات دهنده ی میزبانی وب خود بخواهید به شما آی پی جدید بدهند و آنرا در تنظیمات Cloud flare وارد نمایید.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  4. بسیاری از شرکت‌ها، پس از راه اندازی یک وب سایت جدید متوجه می‌شوند که ترافیک به صورت خودکار به سمت سایت نمی‌آید و برای افزایش بازدید نیاز به تنظیماتی بر روی هاست خود دارند. با وجود میلیون‌ها سایت در حال رقابت برای جلب توجه کاربران، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که کسب و کارها در راهبرد دیجیتالی خود با آن رو به رو می‌شوند مدیریت ترافیک وب سایت است (چه این ترافیک‌ها از سمت بازدیدکنندگان جدید باشد و یا از سمت بازدید کنندگان قدیمی).
    خبر خوب این است که روش های اثبات شده ای برای افزایش ترافیک سایت شما وجود دارند. در اینجا پنج روش آسان برای به دست آوردن بازدید بیشتر از سایتتان را معرفی می‌کنیم.

    جهت دستیابی به ترافیک بالاتر، وب سایت خود را بهینه سازی کنید
    موتورهای جستجو بخش زیادی از ترافیک وب را هدایت می‌کنند و همچنین یکی از بهترین روش‌ها برای کمک به افرادی هستند که فعالانه به دنبال محصولات و خدماتی ازجمله محصولات و خدمات شما می‌باشند. اما با وجود وب سایت های کسب و کاری که هر روزه برای کسب جایگاه برتر رقابت می‌کنند، شما چطور می‌خواهید برجسته باشید؟ جواب ساده است با ساخت وب سایتی بهینه برای موتورهای جستجو. بهینه سازی موتور جستجو یا سئو ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) روشی برای بهبود وب سایت شما است که با هدف اثرگذاری، برای بالا بردن رتبه در موتورهای جستجو انجام می‌شود. این مورد به این معنی است که شما باید سایت خود را مطابق با اصول گوگل ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) و دیگر موتورهای جستجو تنظیم نمایید تا زمانی که، مشتریان عبارت مرتبط با خدمات شما را تایپ کردند با سایت شما مواجه شوند و از مطالب شما در پست‌ها و صفحات خانگی خود استفاده کرده و محتوای شما را مدام آپدیت نمایند.
    با اینکه ممکن است سئو ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) به نظر پیچیده برسد، اما برای کسب و کارها به خصوص کسب و کارهای پیچیده مزایای زیادی دارد، اما مطابق با گوگل چهار مورد از پنج مصرف کننده از یک موتور جستجو برای یافتن اطلاعات محلی استفاده می‌کنند. ولی شما مجبور نیستید خودتان همه کارها را انجام دهید. (صفحات زرد خدمات سئو، این فرایند را برای شما انجام داده و کمک می‌کنند تا بازدید سایت خود را افزایش دهید).

    وبلاگ بسازید
    وبلاگ سازی می‌تواند به افزایش ترافیک سایت شما به چند روش کمک کند. از جهت جستجو، موتورهای جستجو به صورت افزاینده ای در حال افزایش رتبه وب سایت‌هایی هستند که مدام محتواهای تازه و جدید پست می‌کنند. هر پست وبلاگی همچنین دارای صفحه اضافی برای موتورهای جستجو جهت فهرست کردن است، یعنی پست‌های شما ممکن است در بسیاری از جستجوهای بالقوه ظاهر شوند. وبلاگ نویسی همچنین اشتهای محتوا را باز می‌کند یعنی “مواردی را در اختیار شما می‌گذارد که می‌توانید روی رسانه اجتماعی پست کنید و اگر پست‌های شما مفید و جذاب باشند، گزینه ای برای دیگران وجود دارد تا آن را به سایت‌های دیگر لینک کنند، که ترافیک بیشتری را برای شما به همراه می‌آورد.”

    تبدیل به یک کسب و کار اجتماعی شوید.
    هر شخص به طور متوسط در روز بیش از یک بار صفحه اجتماعی خود را چک می کند. به طور کلی، رسانه اجتماعی در حال حاضر رتبه اول افزایش ترافیک در سراسر دنیا را به خود اختصاص داده است. این مورد به این معنا است که اگر می‌خواهید ترافیک را به سمت سایت خود روانه کنید نیاز به اشتراک در صفحات مجاز ی دارید. با توجه به اشتراک کاربران لیون، فیسبوک مکانی عالی برای شروع کار است. راه اندازی یک صفحه فیسبوک را در نظر بگیرید که می‌توانید در آن لینک‌هایی با مسیر سایت خود، اخبار شرکت و پیشنهادات خاص را به اشتراک بگذارید (فقط مطمئن شوید که پست‌ها زیاد تبلیغاتی نباشند؛ سعی کنید فالورها را از طریق محتوای خوب و جالب جذب کنید.)

    یک خبرنامه راه اندازی کنید.
    اگر در سال‌های اخیر ترافیک سایت شما با کاهش مواجه شده است، یک خبرنامه می‌تواند به عنوان یک یادآور و دعوتی برای افراد جهت بازگشت به سایت شما در نظر گرفته شود. حتی بهتر از آن، شما می‌توانید بازدید کنندگان را مستقیماً به بخش‌هایی از سایت که مد نظرتان است (چه آن یک وبلاگ مربوط به اخبار شرکت باشد یا سفارش ویژه برای تبلیغ فروش) هدایت کنید. باز فید اظهار می‌کند در پس پرده جستجو و رسانه اجتماعی، خبرنامه‌های آن قرار دارند که بزرگ‌ترین محرک‌های ترافیک برای وبسایت هستند. شما می‌توانید مشتریان را از طریق ویجت ثبت نام یا تماس در زمان بازدید از سایتتان به نام نویسی در خبرنامه تشویق کنید و از آن‌ها بخواهید که یکی از مشترکین خبرنامه شما باشند.

    تبلیغ کنید
    یکی از قدرتمندترین روش‌ها برای هدایت ترافیک به سایت شما، تبلیغات اما به طور صحیح برای مخاطبین است. انواع مختلفی از تبلیغات هدفمند آنلاین، از جمله بازاریابی موتور جستجو وجود دارند که تبلیغات شما را همزمان با تعقیب فعالانه محصولات و خدمات به افراد نشان می‌دهند. به طور خاص، حتی می‌توانید نتیجه تبلیغات خود را با مشتریان قدیمی یا افرادی که از قبل در سایت ثبت نام کرده‌اند پیگیری کنید. صفحات زرد می‌توانند تبلیغات شما را با استفاده از این روش ها برای مشتری جذاب جلوه دهند.

    بنابراین، منتظر چه هستید؟
    با توجه به اینکه کسب و کارهای محلی زیادی به آنلاین شدن رو آورده‌اند، ممکن است این احساس به شما دست بدهد که من چگونه می‌توانم بین این همه سایت در تکاپو، مشتری خودم را به دست آورم. اما روش‌های زیاد دیگری برای افزایش ترافیک سایت وجود دارند (چه برای بازدید کنندگان اولیه یا مشتریان قدیمی). صفحات زرد می‌توانند با ایجاد وب سایتی که با طرز فکر و نیازهای کسب و کار شما تناسب داشته باشد، راهبرد دیجیتالی شما را از طریق کل چرخه عمر مدیریت کنند.

  5. می توان با تنظیمات آپاچی که به طور پیش فرض بر روی cpanel نصب است( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) ، کارایی آپاچی را با چند ترفند کوچک، به مقدار زیادی بهبود بخشید.
    لطفا توجه داشته باشید در این مقاله فرض شده است که شما یک سرویس آپاچی را بر روی کنترل پنلی مانند پلسک یا سی پنل در حال اجرا دارید و همچنین با ویرایش فایل ها، از طریق خط فرمان (command Line) آشنایی دارید.
    برای شروع پوشه مربوط به پیکربندی آپاچی را باز کنید و بخش مربوط به دستورالعمل ها را پیدا کنید.
    در سرورهای سی پنل مسیر آن /usr/local/apache/conf می باشد در سرور پلسک مسیر آن /etc/httpd/conf می باشد. اگر از vi ویا vim استفاده می کنید، هنگامی که فایل کانفیگ را باز می کنید می توانید دستورات مورد نظرخود را، از طریق پیمایش فایل و یا با تایپ کردن ‘/’ و به دنبال آن رشته ای که در جستجوی آن هستید، دستورات مورد نظر خود را سریعتر پیدا کنید.
    [root@host /] vim /usr/local/apache/conf/httpd.conf

    or

    [root@host /] vim /etc/httpd/conf/httpd.conf

    در زیر لیستی از تنظیماتی که پس از نصب آپاچی بر روی cpanel باید بازبینی شود مشاهده می کنید.

    Timeout 300
    KeepAlive On
    MaxKeepAliveRequests 100
    KeepAliveTimeout 15
    MinSpareServers 5
    MaxSpareServers 10
    StartServers 5
    MaxClients 150
    MaxRequestsPerChild 0

    لطفا توجه داشته باشید، تنظیماتی که ما دراین مقاله بررسی خواهیم کرد به هیچ وجه لیست کاملی از گزینه های قابل تنظیم، درفایل پیکربندی آپاچی نیست. تنظیماتی که در این مقاله ذکر شده است، تنظیماتی هستند که در واقع بر نحوه کنترل درخواستهای وب، نظارت دارند.

    Timeout
    معمولا این مقدار به صورت پیش فرض بر روی ۳۰۰ قرار داده شده است و بهتر است این مقدار تغییر داده نشود” ۳۰۰ تایم خوبی است”. Timeout زمان انتظار برای اجرای یک اسکریپت طولانی مدت را، کاهش می دهد.
    در سرورهای مجازی مانند vps کاهش این مقدار به ۱۰۰می تواند عملکرد سرور را بهبود بخشید.

    KeepAlive
    این تنظیم باید به صورت پیش فرض برروی on باشد، مگر اینکه سرور یک در خواست را از صد ها ip دریافت کند. در سرورهای با حجم بالا و یا لود بالا باید این تنظیم را غیرفعال” off” نماییم تا توان اتصال به سرور افزایش پیدا کند.

    MaxKeepAliveRequests
    این تنظیم تعداد درخواست هایی که برای اتصال پایدارمجازهستند، در هنگامی که KeepAlive
    فعال است را محدود می کند. در صورتی که این مقدار را برروی صفر تنظیم کنید نامحدود درخواست اجازه اتصال پایداررا خواهند داشت.
    توصیه می شود در سرور مجازی مانند vps این مقدار روی ۱۰۰ اکانت تنظیم و برروی  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  این مقدار روی ۱۵۰ اکانت تنظیم شود .

    KeepAliveTimeout
    مدت زمانی که آپاچی منتظراست تا درخواست دیگری را قبل از بستن یک کانکشن دریافت کند، توسط پارامتر KeepAliveTimeout مشخص می شود.
    تنظیم این مقدار بر روی یک مقدار بالا، می تواند در عملکرد سرور مشکلاتی را به وجود آورد در صورتی که این مقدار زیاد باشد مدت زمان زیادی سرور را جهت دریافت درخواست از سمت مشتری بیکار نگه می دارد. توصیه می شود این مقدار در تمام سرور ها به ۵ کاهش پیدا کند.

    MinSpareServers
    توصیه ما برای این مقدار به ترتیب زیر است.
    برای سرور مجازی بهتر است این مقدار روی ۵ تنظیم شود و برای سرور اختصاصی با ۱ تا ۲ گیگابایت رم، بهتر است این مقدار روی عدد ۱۰ و برای سرور مجازی با ۲ تا ۴ گیگابایت رم، بهتر است روی مقدار ۲۰ و برای سرور مجازی با ۴ گیگابایت رم، بهتر است این مقدار روی ۲۵ تنظیم شود. انتخاب یک عدد بزرگ برای این پارامتر ایده مناسبی نیست.
    این دستور در واقع حداقل تعداد درخواست های بیکار یک سرور را مشخص می کند.

    MaxSpareServers
    مقدار تعیین شده برای این پارامتر، باید دو برابر MinSpareServers باشد. این دستور حداکثر تعداد درخواستهای بیکار یک سرور را مشخص می کند اگر تعداد درخواست های بیکار سرور از این مقدار بیشتر شود سرور درخواستهای اضافی را حذف خواهد کرد.

    StartServers
    این دستور تعداد درخواستهای child ایجاد شده در هنگام راه اندازی را تعیین می کند.
    این مقدار باید بر اساس minSpareServers تنظیم شود.

    MaxClients
    این دستور تعداد درخواست های همزمان را مشخص می کند اگر تعداد در خواست های همزمان بیشتر از این مقدار باشد، درخواست ها در صف قرار می گیرند و پس از پایان یک درخواست، درخواست دیگری از صف اجرا خواهد شد .
    مقدار پیشنهادی برای سرورهای مجازی مانند vps برای این دستور ۱۵۰ می باشند و برای سرورهای اختصاصی می توانید این مقدار روی ۲۵۰ تنظیم کنید.

    MaxRequestsPerChild
    این دستور، تعداد در خواست هایی را که یک پردازنده سرور در اختیار دارد، محدود می کند. بعد از اینکه تعداد در خواست ها به مقدار مشخص شده رسید، درخواست های child از بین می رود. هنگامی که این مقدار روی صفر تنظیم شود، درخواست هرگز منقضی نخواهد شد.
    توصیه می شود این مقدار برای سرورها به صورت زیر تنظیم شود.
    لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  مانند vps بهتر است روی ۳۰۰ تنظیم شود
    سرور اختصاصی با ۱ تا ۴ گیگابایت رم روی ۱ تا ۵۰۰ تنظیم شود
    سرور اختصاصی با ۴ گیگابایت رم به بالا روی ۱۰۰۰ تنظیم شود.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

    • Like 1
  6. حرکت به سوی هوش مصنوعی، جستجوی صوتی و استفاده آسان در موبایل همگی گرایش‌های SEO هستند که در سال 2019 ادامه خواهند داشت. هر برند و شرکتی که بخواهد امسال در بهترین رتبه‌ها و صفحه اول گوگل باشد، باید حتما از یک تیم حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرد چرا که سئو از قبل هم سخت‌تر و پیچیده‌تر شده است.

    چک لیست سئو داخلی سایت On-Page SEO
    انجام تحقیقات  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
    یافتن عباراتی که کاربران در گوگل جستجو می کنند و برای هر کدام از آن ها یک استراتژی خوب سئو داشته باشید.

    برای هر کدام از صفحات سایت خود یک کلمه کلیدی انتخاب کنید. برای شروع نیازی نیست که حتما از پر رقابت ترین کلمات شروع کنید از کلماتی که جستجو کمتر و رقابت پایین تری برخورد هستند شروع کنید.
    توضیحات بیشتر درباره نحوه یافتن  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
    استفاده از کلمات کلیدی در آدرس URL صفحات
    استفاده از کلمات کلیدی در آدرس URL صفحات یکی از معیار های گوگل برای رتبه بندی سایت ها می باشد، از استفاده بیش از حد از کلمات در URL که موجب طولانی تر شدن آدرس میشود باید خودداری کرد و آدرس شما باید کوتاه باشد.
    نکته: بخاطر اصلاح آدرس URL صفحات خود، بعد از اینکه برای آن صفحه لینک گیری هایی انجام شده است، یا اگر صفحه شما در گوگل رتبه و جایگاه دارد، آدرس آن صفحه را تغییر ندهید.
    اما از این به بعد برای مطالب جدیدی که در سایت خود منتشر می کنید این فاکتور را رعایت کنید.

    چگونه آدرس صفحه مبتنی بر سئو توسط کلمات کلیدی بنویسیم؟
    لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  خود را در عنوان صفحات به کار ببرید و عنوان جذاب داشته باشید
    استفاده کردن از کلمات کلیدی در عنوان سایت بسیار مهم و تاثیر گزار بر روی رتبه و جایگاه شما می باشد، اما از آن مهم تر، میزان نرخ کلیک بر اساس جایگاه شما می باشد CTR و موجب می شود هر چقدر عنوان شما جذاب تر باشد، کلیک های بیشتری بر روی سایت شما انجام شود و کاربران بیشتر مشتاق به مشاهده سایت شما خواهند بود.

    نوشتن کلمات کلیدی در متای توضیحات سایت و نوشتن متن جذاب
    در کل متن و محتوای نوشته شده در متای توضیحات بر روی رتبه و جایگاه شما تاثیری ندارد و گوگل خود اعلام کرده است که متن متا جزو فاکتور های رتبه دهی نیست ولی اگر بتوانید یک عبارت جذاب را برای متای خود انتخاب بکنید و در این متا از کلمه کلیدی که کاربران جستجو میکنند هم استفاده کنید می توانید تاثیر بسیار بالایی در گرفتن ورودی و بازدیدکننده برای سایت خود را جذب بکنید.


    استفاده از کلمه کلیدی فقط یک بار در تگ H1 سایت
    بصورت کلی در هر صفحه نباید بیشتر از یک بار از تگ h1 استفاده شود، این تگ معمولا توسط خود قالب سایت شما تولید می شود و عنوان صفحه شما داخل آن قرار میگیرد. اما اگر قالب شما همچنین قابلیتی ندارد خودتان می توانید هنگام نوشتن توضیحات در ویرایشگر از این تگ استفاده بکنید. اما دقت داشته باشید که نباید بیشتر از 1 بار از این تگ استفاده کنید.

    از کلمه کلیدی خود در متن ها چند بار استفاده بکنید و مطمئن شوید که در هر صفحه حداقل 300 کلمه نوشته اید (حالت ایده آل 700 کلمه می باشد و 300 حداقل آن است)
    از کلمات کلیدی خود چند بار استفاده کنید و سعی کنید که حداقل 300 کلمه متن توضیحات بنویسید، زیرا یکی از اصلی ترین فاکتور های گوگل محتوای سایت میباشد اما نباید سعی شود که بخاطر بیشتر بودن تعداد کلمات بیشتر شروع به نوشتن متن های غیر مرتباط نکنید.

    از مترادف کلمات استفاده کنید
    موتور های جستجوگر به سرعت در حال پیشرفت میباشند، اما باز هم قادر به تشخیص و شناسایی همه کلمات کلیدی نیستند، بخاطر همین گاهی اوقات بهتر است که حتما مترادف ها را نیز به عنوان کلمه کلیدی خود انتخاب بکنید. علاوه بر این خود کاربران نیز خیلی اوقات از کلمات مترادف و هم معنی استفاده می کنند

    از متد Latent Semantic Indexing استفاده کنید
    این متن با روش های ریاضی رابطه های مخفیانه بین کلمات را جهت درک بیشتر اطلاعات ایندکس به گوگل میدهد. بصورت خلاصه این متد به گوگل کمک میکند تا درک بهتری از متن و محتوای شما داشته باشد.
    شاید یکی از بهترین مثال ها برای شرح Latent Semantic Indexing این است که در گوگل زمانی که یک عبارت را جستجو می کنید، خود گوگل یکسری کلمات دیگر را نیز به شما پیشنهاد می دهد، این کلمات را گوگل با استفاده از متد Latent Semantic Indexing پیدا می کند و برای درک بیشتر متن شما و نمایش به کاربران بصورت هدف مند و هوشمندانه از این روش استفاده می کند.

    استفاده از تگ ALT در سایت و اسم گزاری صحیح فایل ها
    تگ ALT یا همان متن جایگزین در وردپرس هنگامی که شما یک عکس یا رسانه جدید را در سایت خود آپلود می کنید گفته میشود. موتور های جستجوگر قادر به درک عکس ها نیستند، بلکه با استفاده از تگ ALT و متنی که شما نوشته اید، درک خود را از عکس ها پیدا می کنند و بر اساس متن شما و متن جستجوی کاربر تصمیم به نمایش عکس ها میگیرند.
    همچنین اگر در بین محتوای سایت خود از عکس ها استفاده می کنید حتما اسم عکس یا رسانه مورد نظر خودتان شامل کلمه کلیدی شما باشد و توصیف کننده عکس مورد نظر باشد.

    با متن و انکر تکست سئو به صفحات دیگر خود لینک دهید
    گوگل یکی از فاکتور هایی که برای نمایش لینک ها دارد، متنی میباشد که شما به عنوان لینک انتخاب می کنید (همان متنی که شما روی آن میتوانید کلیک بکنید) که به آن انکر تکست یا متن لنگر anchor text گفته می شود.
    شما با استفاده صحیح و به کار بردن کلمات کلیدی به عنوان انکر تکست می توانید به گوگل بگوئید که صفحه مورد نظر شما را با چه کلمات کلیدی به بازدیدکنندگان نمایش دهد

    از کلمات غیر مرتبط همانند مثلا “کلیک کنید” و کلمات غیر مرتبط خودداری بکنید زیرا میتواند آسیب زیادی به سئوی سایت شما بزند.

    چک لیست سئو خارجی سایت Off-Page SEO
    همه اقدامات و کار های مورد نیاز جهت بهینه سازی سایت که باید در خارج از سایت شما انجام شود را قرار داده ایم. پیش نیاز سئوی خارجی سایت، انجام کار های مربوط به سئوی داخلی سایت می باشد.

    برای آنالیز لینک های خود از ابزار Ahrefs استفاده کنید
    Ahrefs اسم یکی از سایت های فعال در حوزه ارائه خدمات سئو میباشد، که معمولا کار های مربوط به تحلیل و تجزیه را انجام میدهد. شما میتوانید بعد از ثبت نام در سایت Ahrefs و وارد کردن آدرس دامین خودتان، قدرت سایت خود را مشاهده کنید و تعداد سایت هایی که به شما لینک مستقیم داده اند را مشاهده کنید
    و یا اینکه آیا سایت های اسپمی وجود دارند که به شما لینک میدهند؟ و یا چند تا رقیب در حوزه کاری خود دارید و یکسری اطلاعات دیگر مانند اینکه آیا انکر تکست های سایت شما بدرستی تنظیم شده اند یا نه؟

    بررسی لینک های رقبا
    این ساده ترین راه برای لینک سازی سایت می باشد، دنبال کردن رقبا و یافتن متن و انکر تکست لینک ها و آدرس منبع لینک های که آتوریتی بالیی دارند میتواند به سئوی سایت شما کمک بسیار زیادی بکند و شما بر اساس تعداد سایت هایی که دارید یک استراتژی مناسب را انتخاب بکنید و شروع به لینک گیری بکنید.
    همچنین لازم نیست که حتما از سایت هایی که رقبای شما لینک گیری کرده اند ، شما هم لینک بگیرید، بلکه میتوانید از منابع دیگری که مشابه با سایت مورد نظر هستند با همان قدرت و اعتبار کار های مربوط به لینک گیری را انجام دهید.

    چک لیست کار های فنی سئو
    این متد شامل بررسی کردن کنسول جستجوی گوگل برای یافتن ارور ها یا محتوای کپی و تکراری و همچنین صفحاتی که عنوان ندارند می شود.
    این ابزار رایگان گوگل میباشد که برای مدیریت سایت ها جهت مشاهده و بررسی عملکرد سایت خود ارائه شده است. همچنین شما می توانید از این ابزار گوگل وبمستر (یا همان کنسول جستجوی گوگل) برای پیدا کردن مشکلات فنی سایت، کلمات پر جستجوی که سایت شما در آنها وجود داشته است، میزان نمایش سایت شما، نرخ کلیک CTR و میزان ورودی های گوگل و… استفاده بکنید.

    شناسایی ریدایرکت های اشتباه (تغییر ریدایرکت 302 به ریدایرکت 301)
    از کد ریدایرکت 301 نباید استفاده بکنید برای صفخاتی که بصورت موقتی در دسترس نیستند، کد 301 فقط برای صفحاتی که الان دیگر در سایت شما وجود ندارند یا حذف شده اند باید مورد استفاده قرار بگیرد.
    ریدایرکت 302 به معنی : انتقال موقت میباشد و گوگل در این نوع انتقال اعتبار و جایگاه رتبه آن صفحه را به یک urlجدید منتقل نمیکند
    ریدایرکت 301 به معنی: این میباشد که به گوگل میگوئید این صفحه دیگر در سایت شما وجود ندارد و از این به بعد به جای صفحه قبلی گوگل صفحه جدید را برای بازدیدکنندگان نمایش میدهد و اعتبار صفحه قبلی که وجود داشت را بصورت کامل به صفحه جدید منتقل میکند و بعد از مدتی گوگل صفحه قبلی که وجود داشت را نمایش نمیدهد و به جای آن آدرس جدید را در نتایج نمایش میدهد.

    رفع مشکل لینک های شکسته، خطا ها و مشکلات Crawl
    هر چقدر سایت شما بزرگتر باشد، این موارد اهمیت بیشتری دارند و تعدادشان نیز افرایش پیدا خواهد کرد. لینک های شکسته یا خطا های موجود در سایت موجب می شود که موتور های جستجو گر نتوانند بصورت صحیح محتوای شما را درک و ایندکس کنند و گاهی اوقات موجب گمراه شدن موتور های جستجو گر میشود بخاطر همین شما ورودی و ترافیک کمتری را برای سایت خود جذب خواهید کرد.
    ابزار های بسیار زیادی برای بررسی لینک های شکسته سایت وجود دارند حتی اگر از وردپرس استفاده میکنید افزونه های نیز برای اینکار طراحی شده اند.

    مهم: بررسی سرعت لود شدن سایت و سریع تر کردن سایت
    سرعت لود سایت یکی از فاکتور های مهم گوگل میباشد همچنین این فاکتور بر روی ارتباط سایت شما با بازدیدکننده نیز تاثیر بسیار زیادی دارد. افزونه هایی همانند wp-rocket در وردپرس وجود دارند که میتوانند کار بهینه سازی سایت را برای شما انجام دهند. با استفاده از ابزار GTmetrix هم میتوانید وضعیت سرعت لود سایت خود را مشاهده بکنید.

    بهینه سازی سایت برای گوشی های موبایل
    امروزه خیلی از کاربران سایت ها از گوشی های موبایل استفاده میکنند/ اگر سایت شما برای گوشی موبایل سازگار نباشد، شما نمیتوانید کاربران موبایل رو راضی نگه دارید.
    تکنیک های پیشنهادی خود گوگل هم همانند AMP ارائه شده است که جهت افزایش سرعت هر چه بیشتر سایت ها میباشد.

    ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل
    شما میتوانید با ساخت نقشه سایت و ثبت کردن آن در کنسول گوگل، براحتی گوگل را از آخرین مطالبی که در سایت خود منتشر میکنید در جریان بگزارید و گوگل بتواند مطالب جدید سایت شما را ایندکس بکند.

    ساخت فایل robots.txt و ثبت آن در کنسول گوگل
    برای اطلاع رسانی به گوگل جهت پیدا کردن نقشه سایت میتوان از فایل robots.txt استفاده کرد همچنین شما میتوانید در این فایل مشخص بکنید که گوگل اجازه ایندکس کردن کدام صفحات از سایت شما را دارد و کدام صفحات از سایت شما را نمیتواند ایندکس بکند.(این مورد میتواند برای انواع مختلف خزنده ها مانند بینگ و یاندکس و… نیز صادق باشد و شما به هر کدام از موتور های جستجوگر اجازه دسترسی و خواندن مطالب بخش خاصی از سایت خود را بدهید)

    لیست کار های مفید برای سئو سایت که هر سئوکار باید انجام دهد
    فعالیت بر روی برند
    شما میتوانید با فعالیت بر روی بند خود، در شبکه های اجتماعی، خود را بیشتر به کاربران خود نزدیک بکنید. همچنین در نظر داشته باشید که بعضی از شبکه های اجتماعی تاثیر بسیار خوبی بر روی سئوی سایت شما دارند و با فعالیت بر روی آن ها میتوانید علاوه بر بهبود رتبه سایت خود، به مخاطبان خود در شبکه های اجتماعی هم دسترسی مناسبی داشته باشید

    تهیه رپورتاژ آگهی و تولید محتوای روزانه
    برای تکمیل چک لیست سئوی سایت می توانید 2 مورد فوق را تکمیل بکنید و در سایت خود به کار ببرید. در تهیه محتوا همه تلاش خود را بکنید که مطابق با قوانین گوگل انجام شود.
    اگر شما مورد دیگری برای چک لیست سئو مد نظر دارید حتما در قسمت نظرات همین مقاله مطرح بکنید تا به سایت اضافه شود و بقیه کاربران هم بتوانند از آن استفاده بکنند.
    برای شروع کار این مورد کافی میباشند و میتوانید بصورت کامل با انجام موارد فوق یک کانفیگ بسیار حرفه ای که همه سئو کار های با تجربه و با سابقه انجام میدهند را شما نیز انجام دهید.

    • Like 1
  7. اولین قدم برای راه اندازی یک سایت انتخاب نام دامنه می باشد سپس شما باید تصمیم برای انتخاب موضوع وب سایت بگیرید و به نوشتن مطالب بپردازید.
    این انتخاب به موفقیت وب سایت شما در هر منطقه، تاثیر می گذارد که یکی از آنها در بهینه سازی موتور جستجو Seo است.
    امن ترین و ساده ترین راه این است که از نام تجاری خود، به عنوان نام دامنه استفاده کنید. از آن جایی که مشتریان شما نام تجاری شما را به یاد می آورند. بیشترین ترافیک وب سایت شما از جستجوی ناوبری است.
    جستجوی ناوبری: تلاش هایی که کاربر برای جست و جوی شکل های مختلفی از نام برند شما در موتور جست و جو انجام می دهد جست و جوی ناوبری گفته می شود. به عنوان مثال زمانی که نام شرکت شما را به لاتین بدون فاصله وارد می کند.
    انتخاب نام دامنه براساس EMD(Exact Match Domain) و تاثیر آن بر سئو سایت
    نام دامنه در سئوی ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) سایت موثر است اما، تاثیر آن در حدی نیست که نام برند و شرکت خود را، قربانی  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  سایت کنیم.
    اگر شما مایل هستید از تمام دنیا بازدید کننده داشته باشید، پیشنهاد می کنیم برای انتخاب نام دامنه خود از دامنه های سطح بالا عمومی استفاده نمایید. (این دامنه ها مخفف نام یک کشور خاص نیستند). با توجه به توضیحات گوگل اگر مایل هستید در سراسر جهان رنکینگ سایت خود را بالا ببرید می توانید از این پسوند ها استفاده نمایید:
    .aero
    .biz
    .cat
    .com
    .coop
    .edu
    .gov
    .info
    .int
    .jobs
    .mil
    .mobi
    .museum
    .name
    .net
    .org
    .pro
    .tel
    .travel
    نکات مهم دامنه در سئو
    زمینه کاری خود را به نوعی در دامنه ذکر نمایید.
    سابقه دامنه جزو عواملی است که بر سئوی سایت شما تاثیر بسزایی دارد.
    اگر شما برای ۱۰ سال آینده، دامنه خود را ثبت نمایید، در این صورت به گوگل این اطمینان را می دهید که در کسب و کار خود جدی هستید.
    سعی کنید از دامنه ای استفاده کنید که از ابتدا در اختیار شما بوده است.
    برای ثبت دامنه، اطلاعات کامل خود را ارائه کنید.
    از  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  در زیر دامنه ها استفاده کنید. (به عنوان مثال ساب دامنه و یا زیرفولدرها)

  8. DKIM)Domain Key Identified Mail) یک سیستم تصدیق هویت ایمیل است که جهت شناسایی حقه های پست الکترونیکی طراحی شده است.این مکانیزم امکانی را فراهم می کند که میل سرورهای گیرنده ی ایمیل, بررسی کند که ایمیل دریافتی از Domain مربوطه, توسط مدیریت دامنه مجاز و تایید شده باشد و از دریافت ایمیل های اسپم جلوگیری می کند.
    پروتکل DKIM به عنوان یک استاندار جهانی معروف شناخته شده است و در حال حاضر بسیاری از سازمان ها از آن برای کنترل پست های الکترونیکی خود استفاده می کنند.
    یک امضای دیجیتال شامل پیغامی است که می تواند توسط دریافت کننده از طریق public key امضا کننده که در DNS ZONE دامنه قرار داده شده است اعتبارسنجی شود.

    Public Key چیست؟
    یک الگوریتم رمزنگاری است و نیازمند به دو کلید(Private Key) و دیگری که به صورت عمومی(Public) است.
    این الگوریتم برای ایمن سازی ارتباطات الکترونیکی در شبکه های عمومی مانند اینترنت استفاده می شود.
    Publik Key: به عنوان محتوای یک رکورد در قالب txtدر Dns Zone دامنه تعریف می شود.
    Private Key: این مقدار در Mail Server تعریف می شود.

    کاربرد DKIM:
    امضای DKIM شامل لیست با قالب “Tag=Value” می باشد.مکانیزم پیش فرض رمز نگاری DKIM روش SHA-256 می باشد.
    با توجه به اینکه Mail Serverها متفاوت است تنظیمات مطابق با استراتژی Mail Server باید انجام شود.پیرامون این مورد وب سایت هایی وجود دارد که با ذکر نام دامنه ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) و نام Selector می توانند Public Key و Private Key را تولید نمایند و برای استفاده در Mail Server ارائه کنند.

    برای مثال:
    dkimcore.org/tools/keys.html
    نکته:
    با توجه به خدمات پویاسازان در صورتی که هاست ویندوز یا  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  و یا حتی سروری ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) دارید که از کنترل پنل های plesk و cpanel استفاده می کنید می توانید از راهنمای زیر جهت فعال سازی رکورد DKIM استفاده نمایید.

    فعال سازی رکورد DKIM در کنترل پنل پلسک:
    پس از لاگین به کنترل پنل هاست ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) در پنجره ی ظاهر شده Mail Setting را انتخاب نمایید.
    پس از باز شدن صفحه ی مربوطه گزینه ی Use DKIM spam protection system to sign outgoing email messages را اانتخاب می کنیم.
    پس از انتخاب گزینه ی ذکر شده بر روی دکمه ی Apply کلیک میکنیم تا تنظیمات اعمال شود.

    فعال سازی رکورد DKIM در Cpanel:
    پس از لاگین به کنترل پنل گزینه ی� Authentication را انتخاب نمایید و سپس در پنجره ظاهر شده Dkim را Enable کنید.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  9. در این مقاله متوجه خواهیم شد وب سرور چیست؟ چه کاری انجام می دهد؟ و چرا برای سرویس های میزبانی وب ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) مهم است. وب سرور دارای انواع مختلف است و شرکت های میزبانی وب از وب سرورهای مختلفی با توجه به نیاز کاربران خود استفاده می کنند.
    وب سرور مهمترین بخش یک سرویس میزبانی وب است و بدون وب سرور شما قادر به انتشار مطالب وب سایت خود نخواهید بود.

    وب سرور چیست و چگونه کار می کند؟
    وب سرور یک برنامه است که با استفاده از http می تواند فایل های در خواست شده از سمت کاربران را به سیستم های آنها ارسال کند. درواقع با وب سرور کاربران می توانند به فایل ها و مطالب هاست شما دسترسی داشته باشند، هر سروری که بتواند یک سند xml را به یک دستگاه دیگر ارائه دهد می تواند یک وب سرور باشد یک تعریف بهتر می تواند این باشد که یک وب سرور، یک سرور اینترنتی است که قادر است به در خواست های http جهت دریافت محتوا و اطلاعات پاسخ دهد.
    برای مثال : زمانی که شما یک ادرس وب سایت مانند  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  را در نوارآدرس مرورگر خود وارد می کنید و کلید enter را فشار می دهید بدون در نظر گرفتن این مورد که هاست ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) سایت  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  در کدام قسمت جهان قرار دارد اطلاعات سایت در صفحه مانیتور شما نمایش داده خواهد شد.
    به دلیل وجود وب سرور است که شما می توانید محتوای سایت را مشاهده کنید.
    وب سرور همیشه به اینترنت متصل است. هر وب سرور در اینترنت با یک آدرس منحصر به فرد شناخته می شود که مجموعه ای از ۴ عدد بین ۰ تا۲۵۵ است، و با نقطه از هم جدا شده اند.
    همچنین وب سرور این امکان را به ارائه دهندگان سرویس های میزبانی می دهد، که چندین دامنه ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) مختلف را در یک سرور در یک زمان مدیریت کنند.

    انواع مختلف سرورهای وب :
    انواع مختلف وب سرور ها وجود دارند از محبوب ترین انها می توان به nginx، IIS ، Apache ، Lite speed اشاره کرد

    Apache web server
    Apache محبوب ترین وب سرور در جهان است که توسط شرکت Apache توسعه یافته است. Apache یک نرم افزار open source است و می توان آن را بر روی اکثر سیستم عامل ها مانند لینوکس ، یونیکس ، ویندوز mac os و FeeBSD نصب نمود. در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از ماشین ها در Apache web server اجرا می شوند . سرور آپاچی به دلیل دارا بودن یک ساختار مدولار به راحتی قابلیت سفارشی سازی را دارد، همچنین ویژگی open source آپاچی این امکان را فراهم می کند شما بتوانید ماژول های مورد نیاز خود را طراحی و به این وب سرور اضافه کنید. آپاچی یک وب سرور پایدار و ساده است که شما به راحتی می توانید آن را برروی سیستم عامل های مختلف نصب کنید ولی عموما آپاچی در لینوکس و یونیکس استفاده می شود.

    IIS Web Server
    IIS یکی از محصولات ماکروسافت است. سرور iis تمام ویژگی های آپاچی را دارا است به غیر از اینکه iis یک محصول open source نیست وبه راحتی نمی توان ماژول های دلخواه را به آن اضافه نمود . با این وجود ماکروسافت این وب سرور را همچنان توسعه می دهد . وب سرور iis فقط برروی سیستم عامل ویندوز قابل نصب است و سرور iis از پشتیبانی خوبی برخوردار است. هم اکنون نزدیک به ۳۶ درصد از بازار سرور های جهان در اختیار iis قرار دارد.

    Nginx Web Server�
    Nginx یکی دیگر از وب سرورهای رایگان و open source است که شامل پروکسی های IMAP وpop3 می باشد. Nginx بخاطر عملکرد بالا، پایداری، پیکربندی ساده، استفاده از منابع کم، شهرت یافته است. این وب سرور از یک معماری بسیار محرمانه برای رسیدگی به در خواست ها استفاده می کند. حدود ۷٫۵ درصد از ماشین های جهان برروی Nginx اجرا می شوند.

    Light speed web Server
    لایت اسپید وب سروری است که برپایه عملکرد و سرعت بالا طراحی شده است. شعار این شرکت به این صورت می باشد که خرید سخت افزار قوی برای حل مشکلات کارساز و مقرون به صرفه نیست . لایت اسپید معتقد است شما با خرید این وب سرور نیازمند خرید منابع بیشتر جهت رفع کمبود خود نخواهید بود. لایت اسپید بسیار شبیه آپاچی است به راحتی می تواند جایگزین آن شود. لایت اسپید عملکرد و مقیاس پذیری فوق العاده بالایی دارد و تقریبا سرعتش شش برابر سریع تر از آپاچی است. لایت اسپید از کنترل پنل های دایرکت ادمین و سی پنل و… پشتیبانی می کند.
    این وب سرور از CGI, FastCGI, LSAPI, PHP, Servlet/JSP پشتیبانی میکند و قابلیت پشتیبانی Apache compatible URL rewrite engine را دارد و از نظر امنیتی به Anti-DDoS و Deny any buffer-overrun attempts و System overloading prevention مجهز است.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

    • Like 1
  10. اگر شما به دنبال یک هاست مناسب برای میزبانی وب خود هستید ، خواهید دید که بر روی بیشتر سروها سیستم عامل ویندوز و لینوکس نصب شده است . ممکن است این مورد در حال حاضر برای شما معنایی نداشته باشد ! اجازه دهید برخی از توضیحات را ارئه دهیم ، تا تفاوت این دو مورد را درک نمایید .
    اگر شما از ما سوال بپرسید که ویندوز بهتر است یا لینوکس ؟ ما پاسخ قطعی در این زمینه نمی توانیم ارائه دهیم ، زیرا در بسیاری از موارد ، این مورد بستگی دارد شما برای طراحی سایت خود به چه گزینه هایی نیاز دارید ، به همین دلیل بهتر است قبل از انتخاب یک پکیج سرویس میزبانی لیستی از پیش نیازهای خود تهیه نمایید سپس شما می توانید لیست پیش نیازها را با قابلیت های مختلف سیستم عامل ، پلن های مختلف هاستینگ ،برنامه هایی که هر هاست پشتیبانی میکند و سایر موارد مقایسه نمایید.
    البته،سرورها ی لینوکس و ویندوز دارای تفاوت هایی از نظر امنیتی ، قیمت گذاری ، فرمت های مختلف دیتابیس و ویژگی های دیگر هستند که بر عملکرد میزبانی وب تاثیر می گذارند اما قبل از اینکه به این بحث بپردازیم ابتدا اجازه دهید موارد مشترک در این دو نوع سرویس میزبانی اشاره کنیم .
    لینوکس و ویندوز روش مشابهی برای مدیریت در داده ها دارند ، یک ابزار مشترک راحت که در هر دو سیستم موجود است FTP است که این مورد برای آپلود و دانلود اطلاعات ، بسیار سریع و آسان است .

    چه چیزی بهتر از این برای مدیریت فایل ها نیاز دارید ؟!
    مورد دیگر اینکه هر دو سیستم عامل فایل های HTML را ساپورت می کنند .
    اگر شما مایل به استفاده از فروم ها یا محتواهای پویا هستید هر دو سیستم به شما CGI ارائه می دهند که این ابزار معمولا برای کسب و کار تجارت الکترونیک و کارت های خرید استفاده می شود ، همچنین هر دو سرور برای اتصال به درگاه های بانکی از قابلیت soap پشتیبانی می کنند.
    همینطور دیتابیس mysql که به طور پیش فرض یک فرمت لینوکس محسوب می شود هم اکنون می توانند توسط یک سرور ویندوز پردازش شود ، هر چند که هنوز این نوع دیتابیس برای لینوکس رایج است .
    در واقع کار با لینوکس بسیار راحت است ، این یکی از دلایل اصلی برای این است که چرا لینوکس یک سیستم عامل محبوب است .
    راحتی سرور لینوکس به دلیل داشتن سه جزئ کلیدی : mysql ، php و قیمت آن است .
    همانطور که قبلا هم اشاره کردیم : شما می توانید php و mysql را بر روی سرورهای ویندوزی هم اجرا کنید با این وجود ، این دو مورد زمانی که با هم کار می کنند ، کارکرد بهتری دارند ، دلیل اینکه این ترکیب به صورت بهینه و منحصر به فرد در لینوکس کار می کند بسیار واضح است ، لینوکس از ابتدا برای php و mysql مورد استفاده قرار گرفته است ، بنابراین کل سیستم در لینوکس برای این دو فرمت طراحی شده و مناسب است.
    با این حال باید بدانید که php با چندین پایگاه داده مختلف مانند اوراکل , PostgreSQL, Sybase, Solid و … نیز کار خواهد کرد .
    نکته : پویاسازان هیچ یک از دیتابیس های فوق را ساپورت نمی کند .

    ” لینوکس ارزان تر است ”
    اکثر مواقع توزیع این سیستم عامل هیچ هزینه ای ندارد ، بعضی از نسخه های این سیستم عامل مانند Redhat به ویژگی های خاصی برای عملکرد بهتر سرور نیاز دارند به طوری که این مورد با پرداخت هزینه همراه است اما در مقایسه با ویندوز این هزینه ها بسیار کمتر هستند . در اصل ، لینوکس برای راه اندازی بسیار عالی است زیرا شما یک سیستم انعطاف پذیر با کد گزاری محبوب و متداول ، فرمت دیتابیس ، قیمت پایین دریافت می کنید.
    اما اگر طراح وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) شما با asp.net کار می کند ، شما باید یک سرور بر مبنی ویندوز انتخاب کنید .asp.net شبیه به html و php است ، اما از یک پردازش درخواست ، متفاوت استفاده می کند . همینطور این مسئله را لازم است که بدانید asp.net هم با انواع پایگاه داده های مختلف کار می کند یکی از انواع دیتابیس ها Mssql است که در هاست های پویاسازان پشتیبانی می شود .
    در حالی که باور مشتریان بر این است که الگوریتم asp.net به سرورهای ویندوز ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) کمک می کند تا پایگاه داده های بزرگ سریع تر کار کنند ، در واقع به سختی می توانید هر گونه داده ای را برای پشتیبانی از این ایده پیدا کنید، همچنین مقاله های بسیاری را
    می توانید جستجو کنید که در آن ذکر شده است ویندوز از لینوکس امن تر است .
    که البته این یک باور اسطوره ای است !!
    لینوکس نیز دارای بسیاری از مسائل امنیتی است و در بیشتر مواقع به نوع پشتیبان آن بستگی دارد بنابراین چنین ادعاهایی را جدی نگیرید.
    در نهایت ویندوز یا لینوکس! کدام را انتخاب کنیم ؟
    برای بررسی و انتخاب میان  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  و  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  شما باید این مورد را بدانید که هر کدام از این سیستم ها دارای مزایا و معایب هستند و انتخاب یک نوع از آنها بیشتر به این مورد بستگی دارد که طراح وب شما به چه پیش نیازهایی برای طراحی نیاز دارد که بتواند حداکثر استفاده از ویژگی های سرور را بکند .
    به یاد داشته باشید : سرور شما وب سایت شما را ایجاد نمی کند، این مورد توسط طراح وب شما انجام می شود . بنابراین در نظر گرفتن توصیه وب مستر بهترین گزینه برای انتخاب بین ویندوز و لینوکس است.

    منبع: وبلاگ پویاسازان

  11. وقتی که تصمیم به سئو و بهینه سازی سایت وردپرسی میکنید به بیش از 50 افزونه مختلف برمیخورید که هر کدام با توجه به فعالیتی که دارند توسط متخصص های مختلفی معرفی میشوند اما در این مقاله در نظر داریم بصورت تخصصی بررسی بکنیم که بهترین افزونه سئو وردپرس کدام است و به چه صورت میتوان سایت وردپرسی را سئو کرد.
    به جرات میتوان گفت بیش از 80 درصد این وبسایت ها با وردپرس راه اندازی شده اند و در هر کدام نیز طراح سایت یا سئوکار سایت از افزونه های متنوعی برای بهینه سازی،بهبود رتبه و  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  وبسایت استفاده کرده اند.
    اگر شما هم لیست یکسری از رقبای خود را بررسی کرده باشید کامل متوجه خواهید شد که از افزونه های متنوعی برای سئوی سایت خود استفاده میکنند که معمولا میتوان دو افزونه All in One Seo Pack و افزونه Yoast را مشاهده کرد.
    هر چند که ممکن است هر کسی با توجه به تجربه ای که دارد از افزونه های دیگری مثل Premium Seo pack یا افزونه Seo Booster و Seo Jet و... استفاده کرده باشند.
    با توجه به تمرکز ویژه کاربران بر روی دو افزونه Yoast و افزونه All in One Seo Pack ما نیز در این مقاله این 2 افزونه را مقایسه میکنیم.

    بهترین افزونه سئو وردپرس کدام است؟ Yoast یا All in One Seo Pack ؟
    هر دوی این افزونه ها در دو نسخه رایگان و پریمیوم ارائه میشوند، منظور از نسخه پریمیوم نسخه پولی با امکانات بیشتر میباشد و قاعدتا شما چون در نسخه پریمیوم هزینه بیشتری میکنید، امکانات و قابلیت های بیشتری در دسترس شما قرار خواهد گرفت.
    معمولا افزونه هایی که کار سئوی سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) را انجام میدهند در نسخه های مختلف با امکانات مختلف و پشتیبانی و زمانی که شخص برنامه نویس برای شما قرار میدهد داری 2 توزیع میباشند/ یکی توزیع رایگان و نسخه رایگان و دیگری نسخه پولی این افزونه ها که باید از سایت اصلی طراح تهیه شوند.
    دوستان در نظرداشته باشید که این افزونه های سئوکار شما نیستند یا کار عجیب غریبی را انجام نمیدهند/ این ازونه ها بر اساس قوانین و فاکتور هایی که براشون تعریف شده در سایت شما همانند یک دستیار سئو عمل میکنند و مثلا در هنگام تولید محتوا، مواردی ک نیاز به بررسی و بهبود دارند را به شما میگویند اماهیچ کدام از این افزونه ها همانند گوگل قدرت تجزیه و تحلیل متن را ندارند. بخاطر همین انتظارات خیلی زیادی از این افزونه ها نداشته باشید یا انتظار نداشته باشید که فقط با نصب کردن یک افزونه دیگر همه کار های سئوی سایت شما انجام شود. این افزونه ها فقط کار هایی را انجام میدهند که در زیر معرفی شده است.

    در زیر ما هر دو نسخه رایگان و پریمیوم این افزونه ها را با همدیگر مقایسه کرده ایم.
    نسخه رایگان
    نحوه نصب نسخه رایگان بهترین افزونه سئو:
    هر دوی این افزونه ها بصورت رایگان در مخزن وردپرس قرار دارند و شما نیز میتوانید برای نصب کردن این افزونه ها از منوی سمت راست پیشخوان وردپرس "افزونه ها -> افزودن" را انتخاب بکنید و در کادر جستجو اسم هر کدام از افزونه ها را وارد بکنید و دکمه نصب و فعالسازی را بزنید.

    نسخه پریمیوم یا همان نسخه پولی
    این نسخه ها بصورت پولی و از طرف سایت طراح خود افزونه ارائه میشود اما در ایران کاملا جریان متفاوت میباشد، در ایران سایت های خیلی زیادی هستند که این نسخه از افزونه ها را بصورت نال شده بدون کد لایسنس و دریافت مستقیم بروزرسانی افزونه ارائه میکنند.
    به شما توصیه میکنیم که حتما از نسخه پریمیوم این افزونه ها استفاده بکنید چون امکانات وقابلیت های بیشتری را در دسترس شما قرار میدهند. اما حتما این نسخه را از یک شرکت معتبر و با سابقه تهیه کنید.

    مقایسه افزونه Yoast و افزونه سئو وردپرس All in one seo pack
    بصورت کلی اگر بخواهیم توضیح دهیم امکانات هر دوتای این افزونه برابر هستند و انتخاب کردن هر کدام از اینها به عنوان بهترین افزونه کار صحیحی نیست بلکه ما باید بر اساس نیاز و شرایط سایت خودمان این انتخاب را انجام دهیم .

    لیست امکانات کلیدی و قابلیت های افزونه Yoast نسخه پریمیوم:
    · ساخت خودکار نقشه سایت برای مطالب و برگه ها و رسانه ها و...بصورت xml
    · قابلیت اتصال به کنسول گوگل (برای سایت هایی که سرورشن در خارج از ایران باشد)
    · اضافه کردن خودکار متا تگ های Open Graph
    · قابلیت تعیین دسترسی ها از طریق ویرایشگر فایل های htaccess و فایل robots.txt
    · ساخت خودکار ریدایرکت ها برای مطالبی که آدرس آنها تغییر میکند یا حذف میشوند.
    · در نسخه پریمیوم این افزونه میتوانید تا 5  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  در هنگام اضافه کردن مقاله جدید اضافه بکنید که در نسخه رایگان شما فقط 1 کلمه کلیدی را میتوانید وارد بکنید.
    قابلیت های دیگری همانند امکان ویرایش متای توضیحات هر کدام از مطالب سایت یا نصب جادویی Wizard از ویژگی های دیگر این افزونه میباشد.

    لیست امکانات کلیدی و قابلیت های افزونه All in One Seo Pack نسخه پریمیوم:
    · امکان سایت خودکار نسخه سایت بصورت XML
    · امکان اعمال تغییرات در فایل robots.txt
    · مدیریت عملکرد یا Performance manager
    · امکان تنظیم متای توضیحات و عنوان و نحوه نمایش سایت در گوگل
    · ویرایشگر فایل htaccess
    · امکان ساخت خودکار OG یا همان متا تگ های Open Graph

    سئو وردپرس با افزونه Yoast بهتر است یا All in One Seo Pack ?
    این یک سوال بسیار جامع میباشد که هر شرکت سئو ممکن است بر اساس فعالیت خود آنرا انتخاب کند اما ما خودمان برای سئو وردپرس از افزونه Yoast استفاده میکنیم به دلایل زیر:
    این افزونه امکان پیکربندی جادویی یا همان نصب Wizard را دارد
    بدلیل اینکه تا الان نصب های زیادی داشته است و هر مشتری از قالب و افزونه های مختلف در وردپرس استفاده میکنند باید از افزونه هایی استفاده کرد که با همه اینها سازگاری داشته باشند و از این جهت افزونه Yoast گزینه بهتری میباشد
    همچنین بدلیل اینکه کار کردن با این افزونه بسیار ساده تر میباشد براحتی میتوانیم به مشتریان خود آموزش بدهیم که چگونه در تولید محتوا از این افزونه استفاده بکنند.

  12. Let’s Encrypt یک  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  رایگان است، که توسط یک گروه پژوهشی مربوط به امنیت اینترنت (ISRG) به نفع مردم اجرا شده است. پروژه Let’s Encrypt در نوامبر سال ۲۰۱۴ برای اولین بار مطرح شد و پس از ۱۰ ماه موفق به انتشار اولین گواهینامه رایگان خود شد. به طور خلاصه می توان گفت این سرویس به شما اجازه می دهد تا یک گواهینامه مورد اعتماد رایگان را بر روی هر یک از وب سایت های خود نصب کنید این مورد نه تنها باعث رمز گذاری بین وب سایت و مرورگر های شما می شود . بلکه باعث نمایش وب سایت شما به عنوان یک وب سایت مورد اعتماد کاربران خواهد بود. (نمایش قفل سبز رنگ در نوار آدرس)

    مزایای Let’s Encrypt
    هر گواهینامه رایگانی مزایا و معایبی دارد از جمله مزایای این گواهینامه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
    رایگان : هر کسی که صاحب دامنه ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) است بدون پرداخت هزینه می تواند صاحب یک گواهینامه Let’s Encrypt شود .
    خودکار: این امکان وجود دارد که نرم افزار های موجود بر روی سرور را به گونه ای تنظیم کنیم که به صورت خود کار با گواهینامه Let’s Encrypt در تعامل باشند و یا برنامه ای بر روی سرور ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) تنظیم کنیم که به صورت خودکار گواهینامه Let’s Encrypt را تمدید کند
    امن و مطمئن : Let’s Encrypt پلت فرمی خواهد بود جهت پیشبرد خدمات بهتر امنیت TLS
    برای وب سایت های کوچک و کم بازدید و یا وب سایت های شخصی مناسب است

    معایب Let’s Encrypt
    از جمله معایب این گواهینامه برای صاحب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
    � این گواهینامه به صورت ۹۰ روزه صادر می شود و نیاز است شما به صورت مرتب آن را تمدید نماید
    مشتریان Let’s Encrypt فقط دارای یک رابط (command line(CLI هستند.
    مشتریان باید بتوانند با ویرایش فایل های پیکربندی اپاچی کارکنند. این فایل ها به فایل های با مشکلات زیاد و نتایج ناخوشایند معروف هستند.
    پشتیبانی از NGINX در محله ای آزمایشی است.و هنوز به صورت قطعی نمی توان گفت که Let’s Encrypt بتواند از nginx پشتیبانی کند.
    مشتریان برای Let’s Encrypt نیاز به توسعه نرم افزارهای مورد استفاده خود روی سرور دارند
    این گواهینامه مورد تایید مراکز توسعه تجارت الکترونیک نمی باشد
    برای دریافت درگاه پرداخت و گواهینامه های یکساله الزامی است

    معایب Let’s Encrypt برای کاربران وب سایت ها
    این سرویس می تواند در داشتن یک وب سایت امن به شما کمک کند و از شنود پیام ها توسط دیگران جلوگیری کند اما گویا Let’s Encrypt معایبی نیز برای کاربران سایت ها دارد از جمله اینکه بسیاری از کاربران، وجود علامت قفل سبز رنگ را در بالا صفحه نشان دهند اصالت یک وب سایت می دانند و به صفحات فیشینگ با این مشخصه اعتماد می کنند. با ارائه ssl رایگان کلاه برداران به راحتی می توانند یک سایت فیشینگ با گواهینامه ssl داشته باشند.
    متاسفانه Let’s Encrypt بررسی و حذف صفحات آلود به فیشینگ را وظیفه خود نمی داند و اعتقاد دارد این بررسی باید در سطح پایین تر مانند دامنه یا هاست انجام شود.
    با این وجود Let’s Encrypt سرویس جدید جهت بررسی دامنه به نام Safe Browsing را ایجاد نموده است که به دامنه های که به عنوان دامنه خطرناک شناخته شده اند سرویس ارائه نمی دهد با استفاده از این سرویس می تواند تا حدودی مشکلات امنیتی را کاهش داد ولی همیشه این روش موثر نمی باشد. سایت می توانند پس از دریافت گواهینامه SSl محتویات خود را تغییر دهند بنابراین به نظر می رسد بهترین راه مقابله با این مورد آموزش کاربران است .


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  13. امنیت یکی از بزرگترین نگرانی های کسب و کارهای اینترنتی و صاحبان وب سایت ها است. در دنیای آنلاین امروزی، این تهدیدات، به یک موضوع گسترده و متنوع تبدیل شده است. روزانه حملات آسیب پذیر زیادی کشف می شوند با این وجود مهم است که شما امنیت وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) خود را حفظ کنید زیرا حمله ها در یک چشم بهم زدن اتفاق می افتد.
    حفاظت از سمت شما:
    در سطح لوکال ، شما باید اطمینان داشته باشید که از آخرین نسخه نرم افزار خود، تا این تاریخ استفاده می کنید وهمچنین ویروس یاب مورد استفاده فعال و به روز است. یک پیشنهاد خوب اینکه به طور منظم پسوردهای خود را تغییر دهید و از پسورد پیچیده استفاده کنید و هچنین هرگز پسورد های خود را بر روی سیستم ذخیره نکنید.
    چندین برنامه مدیریت پسورد وجود دارند که از روش های رمز گذاری پایگاه داده ها که رمز گشایی آنها بسیار دشوار است استفاده می کنند و از دسترسی اشتباه به دیتابیس جلوگیری می کند. برای مثال برنامه kee pass یک نرم افزار متن باز رایگان است که با استفاده از بهترین الگوریتم های رمز نگاری، پسورد های امن در اختیار شما قرار می دهد.
    بر خلاف اغلب شبکه های محلی که بوسیله Firewall محافظت می شوند وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) شما به صورت هدفمند در کل فضای اینترنت در معرض نمایش است در غیر این صورت وب سایت شما در دسترس برای هیچ کسی نبود.
    از آنجا که اینترنت همواره فعال است ما به صورت شبانه روزی در حال مانیتور کردن سرور ها و شبکه ها برای جلوگیری از تهدیدات امنیتی بالقوه هستیم . ما هر فعالیتی را که در هر لحظه از زمان در هر نقطه ای از جهان اتفاق افتد را تجزیه و تحلیل می کنیم، تا امنیت هاست های ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) خود را حفظ کنیم و یکپارچگی داده های ما هرگز به خطر نیفتد.
    این مورد بسیار مهم است که از حملات مخرب نسبت به وب سایت خود آگاه باشید. مانند حملات XSS) Cross site Scripting) ، حملات SQL اینجکشن (SQLi) وحملات آسیب پذیر در ورود (LFL ,RFI ) حملات بی رحمانه و خیلی حملات دیگر.
    بسیار از وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) ها امروز توسط سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا ، دروپال و غیره ساخته و ایجاد می شوند. هر یک از این سیستم ها داری تم ، افزونه، و نرم افزار های جانبی هستند که به منظور افزایش قابلیت های وب سایت می توانند به سیستم مدیریت محتوای شما اضافه شوند.
    متاسفانه ، همانطور که همیشه در کدهای نرم افزاری باگ وجود دارد لذا همیشه احتمال کشف باگ و وقوع حمله وجود دارد. پس اولین کار جهت حفظ امنیت وب سایت بروز رسانی مداوم CMS ها و پلاگین ها است.
    اگر از CMS آماده استفاده می کنید شدیدا به شما توصیه می شود که به صورت مداوم CMS و پلاگین های مورد استفاده را به آخرین ورژن بروز رسانی کنید.
    زیرا زمانی که یک حمله شناسایی می شود به سرعت کارشناسان پشتیبانی درگیر رفع مشکل و امن سازی سرور می شوند. پس از شناسایی حمله ها ،کارشناسان می توانند الگو های منحصر بفرد ، مکانیزم های دفاعی و یا قوانینی برای حفاظت بیشتر مشتریان ایجاد کنند.
    بهترین رمز عبور:
    اهمیت تغییر رمز عبور به صورت مداوم را قبلا متذکر شدیم ولی انتخاب پسورد پیچیده نیز بسیار مهم است.
    حتی اگر دیروز رمز عبور را تغییر داده اید. برای جلوگیری از به خطر افتادن امنیت خود بهتر است آن را به یک رمز عبور پیچیده تر تغییر دهید.
    در اینجا چندین پیشنهاد برای ایجاد پسورد پیچیده ارائه شده است.
    کلمه عبور حداقل باید ۱۲ کارکتر باشد و اگر طولانی تر باشد بهتر است
    کلمه عبور باید حداقل شامل ۱ کارکتر از هر یک از گروه های زیر باشد.
    الف) حروف بزرگ (A-Z)
    ب)حروف کوچک (a-z)
    ج) اعداد ۰-۹
    د) کارکتر های خاص شامل(!@#$%^&*)(+)


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  14. گوگل وبمستر سرویسی رایگان است که گوگل ارائه می دهد و به شما کمک می کند که حضور سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) خود را در نتایج جستجوی گوگل دیدبانی و نگهداری کنید.برای اینکه سایت شما در نتایج جستجوی گوگل لحاظ شود شما احتیاجی به عضویت درگوگل وبمسترندارید.اما ثبت نام در سایت گوگل وبمستر به شما کمک می کند تا متوجه شوید که گوگل سایت شما را چگونه می بیند و برای بهینه سازی سایت خود چه مواردی است که می باید رعایت کنید.
    Webmaster Tools googleیکی از سرویس های ویژه مدیران سایتها میباشد که جهت افزایش کیفیت سایتها با توجه به معیارهایی شرکت گوگل استفاده میشود. این کار برای افزایش کیفیت نتایج مرتبط با عبارات جستجو طراحی شده است.
    مدت چندین سال است که این سرویس راه اندازی شده و اخیرا بازبینی بر روی برخی امکانات و ظاهر آن صورت گرفته است.
    قبل از هر چیز باید بدانید, این سرویس بهترین نتیجه را زمانی خواهد داشت که صاحب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) امکان ویرایش کدهای آن را داشته باشد، به عبارتی ممکن است نیاز به تغییراتی باشد که برنامه نویس باید آنها را انجام دهد.
    گوگل وب مستر برای سایت شما سرویس های مفیدی ارائه خواهد کرد.


    ارائه و بررسی sitemap بر روی سایت
    سازگار کردن ربات های گوگل با وب سایت و مشاهده ی آمار
    تولید و بررسی فایل txt در وب سایت(این فایل فرمت خاصی دارد و این امکان را می دهد که به صفحات خاص دسترسی داد و یا دسترسی را ممنوع اعلام کرد.)
    لیست کردن صفحات داخلی و خارجی که به سایت لینک می شود
    بررسی اینکه که چه کلمات کلیدی موجب نمایش سایت در سرچ گوگل خواهد شد.
    چک کنید که گوگل چگونه سایت شما را ایندکس کرده است و آیا هر موضوعی مرتبط با سایت را تا زمان انجام شدن آن , پیدا خواهد کرد.
    تعیین نام دامنه ی ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) مقدم(برای مثال com بجای  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  و یا بالعکس)که تعیین می کند چه آدرسی در صفحه ی نتایج گوگل نمایش داده خواهد شد.
    به منظور استفاده از Google webmaster برای سایت شما , نیاز است که مالکیت شما تایید شود و دسترسی کامل به سایت داشته باشید.روند کار کاملا خودکار است و تنها نیاز است که فایل متنی که به شما داده می شود را در روت اصلی سایت قرار دهید.
    شما می توانید با استفاده از ابزارهای Google webmaster برای سایت خود یه نقشه ی سایت xml قرار دهید.مشروط بر اینکه اطلاعات در مورد همه ی صفحات بر روی سایت قرار گیرد, ربات های گوگل سریعتر و راحت تر می توانند بر روی سایت بخزند آنرا ایندکس کنند.
    Google webmaster tools لیست کاملی از عبارات مورد جستجو که موجب نمایش سایت شما در نتایج موتور جستجو می شود را ارائه می کند.شما همچنین می توانید اطلاعاتی در رابطه با لینک های داخلی و خارجی و همینطور کلمات کلیدی,خطاها و صفحات از دست رفته بدست آورید.این اطلاعات اهمیت خاصی دارند برای شما که می خواهید بهترین بهینه سازی را بر روی سایت داشته باشید و همینطور باعث بالاتر دیده شدن سایت در نتایج جستجوی گوگل.
    به منظور استفاده از Google webmaster tools ,شما می بایست یا اکانت ایجاد نمایید(و یا از یک اکانت موجود در گوگل استفاده نمایید)
    لینک زیر پیج Google webmaster tools است که می توانید از این طریق اقدامات لازم در این زمینه را داشته باشید:
    لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  15. کلمه SEO و تجربه متخصصان و و توسعه دهندگان وب ثابت کرده است که هر اقدامی که در روند افزایش رتبه سایت شما تاثیر مثبت داشته باشد، میتواند یک تکنیک از تکنیک های سئو محسوب شود. بنابراین این علم بسیار وابسته به تجربه است. در ادامه به شما نکات ریز و جزیی را معرفی خواهیم کرد که میتواند تاثیر مثبتی در روند بهبود سئو و بهینه سازی سایت شما داشته باشد.
    همچنین ناگفته نماند که بسیاری از تکنیک های  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  و بهینه سازی تاثیر مستقیم بر سئو ندارد، اما میتواند بطور غیر مستقیم به بهبود سئو و بهینه سازی سایت کمک کند.

    از کلمات کلیدی LSI استفاده کنید
    کلمات کلیدی یا Latent Semantic Indexing که به اختصار LSI نامیده می شود به کلماتی اشاره دارد که معنای مرتبط با کلید واژه اصلی دارد.
    بیشتر افراد از این روش بدون اینکه خودشان آگاه باشند استفاده می کنند. در واقع می توان گفت که کلمات کلیدی LSI معنا و مفهموم محتوا را مشخص می کنند.
    برای اینکه با مفهموم کلمات LSI بهتر آشنا شوید، کلمه‌ای را در گوگل جستجو کنید و سپس به قسمت پایین صفحه مراجعه کنید. نتایج موجود در این قسمت همان کلمات LSI هستند.

    بررسی جستجوهای داخلی سایت
    یکی از روش های ناب برای پیدا کردن کلید واژه های جدید، بررسی جستجوهای داخلی سایت است.
    در این ترفند شما به عبارتی دسترسی خواهید داشت که می توانید از آنها برای تولید مطالب جدید استفاده کنید. بهتر است که این فرایند را حداقل هر ماه یکبار انجام دهید. البته این کار زمانی امکان پذیر خواهد بود که لاگ جستجوهای داخلی را داشته باشید.

    طراحی صفحات AMP
    صفحات شتابدهنده موبایل که به اختصار AMP نامیده می شود، نام فناوری جدید و مخصوص دستگاه های تلفن همراه است. در صفحات AMP بسیاری از المان ها از صفحات حذف شده و در نتیجه و سرعت نمایش صفحات چندین برابر بیشتر می شود.
    هر چند که این مورد به تنهایی بر روی رتبه سایت تاثیر نمی گذارد، اما گوگل صفحاتی را که نسخه AMP دارند، در نتایج جستجوها با علامت مخصوص متامیز می کند.
    ایجاد صفحات حریم خصوصی و شرایط استفاده در سایت
    این مورد به احتمال زیاد به طور مستقیم بر روی رتبه سایت در گوگل تاثیر نمی گذارد، اما وجود آن می تواند برای تجربه کاربری مناسب باشد.
    وجود صفحات سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده سایت شما را از سایت هایی که این صفحات را ندارند متامیز می کند.
    در اصل، کاربران تمایل دارند که با وب سایت هایی که رفتار حرفه‌ای دارند در ارتباط باشند. پس اگر شما این گونه صفحات را نداشته باشید عده ای از کاربران را از دست خواهید داد. رعایت کردن این مورد در وب سایت های تجارت الکترونیک که محصول یا خدماتی را ارائه می کنند، بسیار مهم است.

    استفاده از تصاویر مناسب
    یکی از بهترین روش هایی که با کمک آن می توان خوانایی محتوای صفحات را افزایش داد و توجه بازدید کنندگان را جلب کرد، استفاده از تصاویر می باشد.
    خوانایی آسان بدین معناست که کابران متن را به طور کامل مطالعه کرده و در نتیجه مدت زمان بیشتری را در سایت خواهند ماند. در نظر داشته باشید که سیگنال های تجربه کاربری برای گوگل بسیار مهم است؛ هر کاری را که به بهبود مدت زمان ماندگاری کاربران در سایت ختم می شود را انجام دهید چراکه این کار به سئو سایت کمک می کند.

    آدرس URL کوتاه
    هرچه آدرس صفحات کوتاه‌تر باشد به همان میزان برای کاربران و موتورهای جستجوگر مناسب خواهد بود. بررسی ها نشان داده است که گوگل به وب سایت هایی که آدرس URL صفحات آنها کوتاه است، رتبه بهتری اختصاص می دهد.

    عنوان منحصر به فرد برای هر صفحه
    عنوان تکراری از جمله اشتباهاتی است که در سایت های زیادی دیده می شود (حتی سایت های فروشگاهی). گوگل صراحتا اعلام کرده است که از عنوان های تکراری استفاده نکنید. برای شناسایی عنوان های تکراری در کنسول جستجوی گوگل به مسیر Search Appearance » HTML Improvements مراجعه کنید.همچنین میتوانید از افزونه Unique Title Checker وردپرس استفاده کنید.
    همان طور که در تصویر فوق مشخص است، ۷۹۷ صفحه از سایت تگ عنوان تکراری دارند. و البته چندین صفحه بدون تگ عنوان و یا متای توضیحات تکراری که باید در سئو داخلی وب سایت اصلاح گردند.

    بر روی محتوا تمرکز کنید
    بررسی ها نشان داده است که کاربران به کیفیت محتوا بسیار اهمیت می دهند. در صورتی که محتوا ارزش چندانی نداشته باشد علاوه بر اینکه بازدید کنندگان آن را با دوستان خود به اشتراک نخواهند گذاشت؛ بلکه وب سایت را ترک کرده و دیگر از آن سایت بازدید نخواهند کرد.
    اگر به فکر بهبود رتبه سایت و جذب دنبال کنندگان دائمی هستید، از کیفیت محتوا غافل نشوید. تولید محتوای ارزشمند و کاربردی می تواند ترافیک سایت را به شدت تحت تاثیر قرار داده و آن را افزایش دهد.

    کلمات کلیدی مترادف را در هدینگ های H1 و H2 قرار دهید
    در بسیاری از وب سایت ها از تگ H1 برای عنوان صفحه استفاده می شود؛ چراکه H1 تنها یکبار در هر صفحه استفاده می شود.
    اما برای هدینگ های H2 و H3 تا H6 محدودیتی وجود ندارد.
    بنابراین مترادف  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  را در این هدینگ ها استفاده کنید. این ترفند به بهبود سئو داخلی سایت کمک می کند. همچنین استفاده درست و به جا از هدینگ ها در افزایش خوانایی محتوای بسیار موثر هستند.

    استفاده از عنوان های تشریحی
    منظور از عنوان های تشریحی تگ عنوانی است که به ابتدا یا انتهای آن کلمات توصیفی اضافه شده باشد.
    برای مثال: شخصی که عبارت سریال تاج و تخت را جستجو می کند، ممکن است به دنبال موضوعات زیر باشد: دانلود سریال تاج و تخت، نقد و بررسی سریال تاج و تخت و موارد مشابه دیگر.
    بنابراین وقتی شما از این کلمات توصیفی در تگ عنوان استفاده کنید، ورودی هدفمند و البته بیشتری دریافت خواهید کرد.

    استفاده از پیشنهادهای گوگل برای پیدا کردن کلمات کلیدی
    حتما متوجه شده اید که زمانی که یک عبارتی را شروع به تایپ کردن در کادر جستجوی گوگل می کنید، یکسری عبارات توسط خود گوگل پیشنهاد داده می شود.
    از این ترفند می‌توانید برای پیدا کردن و انتخاب  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  استفاده کنید. روش انجام کار بدین صورت است که کلمه مورد نظر را وارد می کنید و منتظر می مانید تا گوگل پیشنهادهای خود را نشان دهد.

  16. در هنگام انجام سئو، هدف شما این است که رتبه صفحه وب یا وبسایت خود را در نتایج جستجو بالا ببرید و می‌خواهید این کار را به سرعت انجام دهید. زمان شما ارزشمند است، بنابراین باید بدانید که کدام فاکتورهای سئو مهم هستند. یکی از فاکتورهای مؤثر در سئو، چگالی (تراکم) کلمه کلیدی می‌باشد. در اواخر سال 1990، چگالی  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  (نسبت تکرار یک کلمه کلیدی به کل کلمات در یک صفحه وب) بسیار مهم بود؛ به طوریکه چگالی  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  یک فاکتور قدرتمند در به دست آوردن رتبه بالای وبسایت در موتورهای جستجو محسوب می‌شد، از این رو بسیاری از افراد توسط چگالی کلمه کلیدی با استفاده از به کار بردن بیش از حد کلمات کلیدی (keyword stuffing) رتبه وبسایت آنها ارتقا یافت. مدیران سایت‌ها زمانیکه به اهمیت چگالی کلمه کلیدی در سئو پی بردند، به قدری از آن استفاده کردند که دیگر متن قابل خواندن نبود.
    بنابراین موتورهای جستجو به ویژه گوگل، با تغییر الگوریتم خود تصمیم گرفتند که اهمیت این فاکتور را در سئو کم کنند. موتور جستجوی گوگل زمانی که بروزرسانی‌هایی مانند پاندا، پنگوئن و مرغ مگس خوار را اجرا کرد؛ تغییرات زیادی در الگوریتم رتبه‌بندی جستجو خود داد. در حال حاضر اگر افراد با استفاده بیش از حد کلمات کلیدی (Keyword Stuffing) چگالی کلمات کلیدی وبسایت خود را بالا ببرند، وبسایت توسط گوگل جریمه خواهد شد. البته این بدان معنا نیست که نباید از کلمات کلیدی در محتوای خود استفاده کنید، بلکه باید این کلمات را به شکل صحیح و کافی در محتوای خود به کار برید.

    بهترین تراکم کلمه کلیدی در سئو چیست؟
    کارشناسان سئو در حوزه بازاریابی محتوا پیشنهاد می‌کنند که چگالی کلمه کلیدی مناسب 1 تا 3 درصد است؛ به عبارت دیگر  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  باید بین 1 تا 3 درصد از محتوای کل صفحه باشد. در صورتی که تعداد کلمات کلیدی محتوای شما بیشتر از این مقدار بود، گوگل صفحه را به عنوان اسپم شناسایی می‌کند.
    فرمول ساده برای محاسبه این درصد K/T*100 است که K تعداد تکرار یک کلمه کلیدی و T تعداد کل کلمات در یک محتواست و این نسبت را در 100 ضرب می‌کنید تا چگالی کلمات کلیدی خود را به دست آورید. در حالیکه این درصد را محاسبه می‌کنید، کد HTML یا کدهای تصویر را که ممکن است به محتوا اضافه کرده باشید را نادیده بگیرید؛ به این دلیل که این تگ‌های جاسازی شده معمولا در متن صفحه ظاهر نمی‌شوند.
    گرچه باید این نکته را در نظر داشته باشید که محتوا را باید برای کاربر نوشت و چگالی کلمات فرمول خاصی ندارد، در یکی از ویدئوهایی که ما در کانال آموزشی وب24 در تلگرام منتشر کردیم، به این نکته اشاره شده که گوگل کلمات کلیدی را در حدی که بین 3 تا 5 بار در محتوا استفاده شده باشد تشخیص می دهد و تکرار بیش از حد کلمات کلیدی باعث خواهد شد که رتبه سایت شما افت کند و تکرار بیش از حد نیز باعث خواهد شد که مطلب شما به عنوان اسپم شناخته شود.

    کلمه کلیدی خود را آنالیز (تجزیه و تحلیل) کنید
    برای ایجاد ترافیک بالا به سمت وبسایت خود، باید روش‌های هوشمندانه‌تری را به کار برید. نویسندگان و مدیران وبسایت باید بدانند تنها قرار دادن کلمات کلیدی نیست که باعث رتبه دهی وبسایت می‌شود، مرتبط بودن کلمات کلیدی شما به محتوا باید توجه شود. با توجه به اینکه موتورهای جستجو هوشمند هستند، باید دقیق تر عمل کنید. محتوایی را ایجاد کنید که کلمات کلیدی شما به طور بی عیب و نقص متناسب و سازگار باشند. معمولا سایت هایی که به صورت تخصصی به موضوعات خاصی می پردازند رتبه بهتری در گوگل کسب می کنند.

    آیا هنوز چگالی کلمات کلیدی برای سئو مهم است؟
    همانطور که در بالا ذکر شد؛ در چند سال گذشته، حفظ چگالی کلمات کلیدی برای هر نوع محتوا مهم‌تر بود. چگالی کلمات کلیدی نقش مهمی را برای رتبه‌بندی سایت ایفا می‌کرد. کارشناسان سئو باید مطمئن می‌شدند که چگالی کلمات کلیدی را در محتوا رعایت کرده‌اند. 
    پس از بروزرسانی الگوریتم گوگل، چگالی کلمات کلیدی به اندازه کیفیت محتوا مهم نیست. به جای جستجوی دقیق کلمات کلیدی بین محتوا، گوگل اکنون تلاش می‌کند تا عبارت مورد جستجوی کاربر و مفهوم محتوا را درک کند. پس آیا این بدان معناست که نباید بر روی کلمات کلیدی تمرکز کنید؟ این امر مانند چای بدون شکر است، همانند سئویی که بدون کلمات کلیدی بی‌مزه است. کلمات کلیدی همیشه یک فاکتور مهم برای وبسایت خواهند بود. مرتبط بودن کلمات کلیدی برای عبارت مورد جستجوی کاربر هنوز اهمیت بالایی دارد. اما تنها استفاده از یک نوع کلمه کلیدی مرتبط به اندازه قبل مهم نیست. بیشتر بر روی محتوا تمرکز کنید.
    آخرین تحقیقات نشان می‌دهد که مهم نیست چگونه کلمات کلیدی مورد هدف را در بین محتوا قرار می‌دهید. بلکه باید به نحوه توزیع کلمات کلیدی خود توجه کنید. کلمات کلیدی باید طوری در محتوا توزیع شوند که هم محتوا قابلیت خواندن برای کاربران را داشته باشد و هم موتور جستجوی از جمله گوگل بتواند موضوع متن را درک کند. به عنوان نمونه اگر متن شما دارای 5 پاراگراف است نباید در دو پاراگراف اول تعداد زیادی کلمه کلیدی مثلا 10 بار تکرار شود. برای اینکه بتوانید کلمات کلیدی خود را به خوبی توزیع کنید و بهترین نتیجه را بگیرید بهتر است آنها را در عنوان صفحه، متن اصلی، URL سایت، تگ H1، توضیحات متا، لینک‌های داخلی سایت و تگ alt تصویر استفاده کنید. بنابراین کلمات کلیدی را هم برای موتورهای جستجو و هم برای ارائه تجربه کاربری خوب بهینه سازی کنید. گوگل زمانی شما را دوست دارد که افراد دیگر را در نظر بگیرید. بنابراین چگالی کلمات کلیدی مانند گذشته مهم نیست، اما هنوز هم فاکتوری موثر در سئو است.

  17. آیا تا به حال وب سایت خود را باز کرده اید و با ارور internal server error 500 مواجه شده باشید؟
    این ارور علت های زیادی دارد . با توجه به متن ارور اغلب کاربران تصور می کنند که مورد مربوط به سرور ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) است.در حالی که این چنین نیست و حتی ممکن است تغییراتی که از سمت کاربر اعمال شده است منجر به بروز این خطا شده است.
    خطای Internal Server Error 500 به دلایل بسیاری اتفاق می افتد ولی بیشترین دلایل بروز این خطا می تواند از سطح دسترسی یا Permission نادرست بر روی فایل ها و دایرکتوری ها، کد های نادرست در فایل php.ini یا فایل .htaccess ، اسکریپت ها و … باشد.
    بررسی این ارور در لینوکس و ویندوز متفاوت است . جزئیات کاملی از خطاهای سایت در فایل Error Logs ذخیره می شوند که در زمان مشاهده ی خطای ۵۰۰ می توانید به این فایل مراجعه کنید و اطلاعاتی را در مورد ایجاد این خطا دریافت کنید.
    در ادامه به بررسی برخی از علت های این خطا می پردازیم.

    Internal server error 500 در لینوکس
    بیشترین و رایج ترین دلیل بروز این خطا می تواند به دلیل کد های اشتباه در فایل .htaccess هاست باشد.
    در برخی مواقع ممکن است شما فایل .htaccess را ویرایش یا موردی را به آن اضافه کرده باشید در این صورت ناهماهنگی و عدم سازگاری با هاست ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) شما بوجود آمده است.
    در این حالت باید آخرین تغییراتی را که در آن ایجاد کرده اید لغو کنید. تا به تنظیمات اولیه باز گردد.
    یکی دیگر از علت های اصلی این مشکل برهم زدن سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها توسط کاربر است.
    بنابر این باید سطح دسترسی تمام فایل ها و فولدر ها را بررسی کنید .دقت داشته باشید سطح دسترسی پوشه ها باید ۷۵۵ و فایل ها ۶۴۴ باشد. اسکریپت های اجرایی شامل پوشه ی cgi-bin نیز دارای سطح دسترسی ۷۵۵ می باشند.
    ممکن است این ارور ارور واقعی نباشد و ارور واقعی را باید در پوشه ی error_log می توانید ببینید.
    دقت داشته باشید در صورتی که بخواهید ارور واقعی را در سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) مشاهده کنید باید error_log و display error را on کنید که در این حالت ممکن است در رتبه یا در امنیت سایت موردی پیش آید.

    اعمال تغییرات php-value در فایل htaccess
    از php_value در فایل .htaccess میتوان برای تغییر تنظیمات php استفاده نمود که در این حالت ممکن است با خطای Internal Server Error مواجه شوید .
    در این حالت میتوانید از فایل php.ini استفاده نمایید.

    Internal server error 500 در ویندوز
    این اروردر ویندوز به موارد زیادی بستگی دارد که البته باید بیشتر به متن موجود در ارور توجه کرد. در اینجا به شرح برخی از علت های این ارور در ویندوز میپردازیم.
    در برخی از مواقع ممکن است این ارور مربوط به برنامه نویسی asp کلاسیک باشد و هم چنین اروری که می بینید ارور واقعی نباشد.
    در این حالت باید وارد کنترل پنل هاست خود شوید و از مسیر virtual directory – error document نوع ارور هایی که با ۵۰۰ شروع میشود را به حالت default تغییر دهید و ارور واقعی را مشاهده کنید.
    صحیح نبودن برنامه نویسی فایل asp در اسکریپت ها و object ها و یا در path های مربوط به فایل .mdb
    نقص در برنامه نویسی و یا اسکریپت آپلود شده بر روی هاست که باید آن را با برنامه نویس خود مطرح سازید.
    نحوه تنظیم فایل web.config را چک نمایید و هم چنین بررسی کنید که آیا ورژن دات نت فعال شده برروی هاست ویندوز با ورژن دات نت اسکریپتهای سایت شما تطابق دارد یا خیر.
    در پاره ای از موارد نیز برای این مورد می توانید از شرکت هاستینگ خود کمک بگیرید.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  18. ۱- یک طرح و نقشه راه منطقی برای طراحی و پیاده سازی وب سایت به شکلی که کاربر پس از ورود به وب سایت به راحتی متوجه عمکرد وب سایت و نیز متوجه کاربرد بخش های مختلف آن بشود. داشتن یک طرح و نقشه راه استاندارد در طراحی سایت باعث کاربرپسند بودن و امتیاز بهتر در سئو وب سایت شما خواهد شد.
    ۲- نمایش اطلاعات مهم مربوط به کسب و کار در قسمت های مهم وب سایت : کاربر در وب سایت شما به دنبال خدمات و یا محصولات اصلی شما می باشد. برای همین باید به کاربر این اطلاعات مهم را در قسمت های اصلی وب سایت نمایش دهیم به جای اینکه کاربر را با لینک های شبیه درباره ما و اطلاعات غیرضروری دیگر کلافه کنیم. مثلا در وب سایت رستوران، کاربر به دنبال منو غذا، فضای رستوران، ساعات فعالیت و آدرس رستوران می گردد و به بخش های دیگر توجه چندانی ندارد.
    ۳- در طرا حی سایت اطلاعات تماس با ما را در دسترس و جلوی چشم کاربر قرار دهید. هیج چیز بدتر از آن نیست که کاربر در وب سایت شما به دنبال اطلاعات تماس بگردد. در اطلاعات تماس راه های تماسی را در وب سایت قرار دهید که همیشه به آنها پاسخگو باشید. اگر تلفن خود را هرزگاهی از دسترس خارج می کنید بهتر است آن را در اطلاعات تماس وب سایت قرار ندهید و فقط از ایمیل استفاده نمایید. حتما از ایمیلی استفاده نمایید که برای آن دامنه می باشد و از ایمیل gmail یا سایر ایمیل های شخصی به هیچ وجه استفاده نکنید.
    ۴- در طراحی وب سایت از لینک دهی مشخص ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) و نام های واضح برای منوها و لینک ها استفاده نمایید. استفاده از نام های مشخص و استاندارد به کاربر وب سایت حرفه ای شما حس خوبی خواهد داد و او را دچار سردرگمی نخواهد کرد. در لینک دهی سعی کنید نوشته لینک مشخص باشد که برای ورود به کدام صفحه و انجام چه کاری است.
    ۵- امنیت یکی از مهم ترین ویژگی های وب سایت حرفه ای است. در طراحی وب سایت کسب و کارهای مهم به نکات امنیتی بیشتر توجه نمایید.می توانید با گذاشتن یک گواهی امنیت ssl بر روی وب سایت خود اعتبار وب سایت خود را افزایش دهید و در نتیجه اعتماد کاربران را به وب سایت حرفه ای خود افزایش دهید.
    ۶- استفاده از امکان نشر مطالب و خدمات وب سایت شما در شبکه های اجتماعی. رسانه های اجتماعی نقش مهمی در بازاریابی اینترنتی کسب و کار شما خواهند داشت. پس در طراحی وب سایت حرفه ای امکانی را فراهم نمایید که کاربر در صورت تمایل بتواند صفحه مورد نظرش را در شبکه اجتماعی دلخواهش به اشتراک بگذارد.
    ۷- نمایش مناسب وب سایت شما در موبایل ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) یکی از مهم ترین ویژگی های وب سایت حرفه ای می باشد. طراحی شما باید خود را ابعاد نمایشگرهای مختلف تطبیق دهد تا همه کاربران بتوانند از وب سایت شما استفاده نمایند.
    ۸- صفحه سوالات متداول را در وب سایت حرفه ای خود حتما قرار دهید. همیشه برای کاربران و مشتریان سوالات متداول وجود دارد که ذهن آنها را مشغول کرده و آنها را دچار استرس می کند. اکثر این سوالات بین کاربران تکراری و مشخص می باشد. این سوالات را گردآوری کنید و برای آنها پاسخ های مناسب و کوتاه پیدا کرده و در صفحه سوالات متداول وب سایت حرفه ای خود قرار دهید.
    ۹- برای وب سایت حرفه ای خوب یک میزبان حرفه ای پیدا کنید. حتما به دنبال یک سرویس دهنده میزبانی(هاستینگ) باکیفیت و حرفه ای باشید. در انتخاب چنین میزبانی به کیفیت سرویس دهی، مدت زمان پاسخگویی به مشکلات و در دسترس بودن توجه زیادی نمایید.
    ۱۰- لطفا از ویژگی های زیر در طراحی وب سایت حرفه ای استفاده نکنید.
    – استفاده از موسیقی
    – استفاده از Flash
    – هر چیزی که به صورت خودکار شروع به پخش یا اجرا نماید.
    – اطلاعات اضافه نظیر نوشته، تصویر و فیلم – استفاده از اینها باعث کندی و زیاد شدن مدت زمان بارگذاری صفحه می شود.
    ۱۰ ویژگی وب سایت حرفه ای را با یکدیگر بررسی نمودیم. حالا می توانید با رعایت نکات بالا در طراحی وب سایت های خود، وب سایت حرفه ای تولید نمایید و میزان رضایت کاربران و مشتریان وب سایت خود را افزایش دهید.

  19. در برخی مواقع ممکن است از شرکت هاستینگ خود راضی نباشید یا نیاز به برنامه هایی دارید که شرکت هاستینگ پشتیبانی نمی کند و به این فکر افتاده باشید که هاست و اطلاعات خود را به شرکت دیگری منتقل کنید.
    در برخی از موارد بدون داشتن اطلاعات کافی از مدیریت هاست و نحوه انتقال اطلاعات ، ممکن است با برخی دشواری ها روبرو شوید که باعث میشود پروسه ی انتقال به تعویق بیافتد .
    برخی از کاربران تصور میکنند انتقال هاست به شرکت دیگر کاری بسیار سخت است. اما اگر بدانید که دقیقاً باید به چه ترتیبی هاست‌ را انتقال دهید کار چندان سختی نیست.

    به این نکات توجه فرمایید:
    – تا پیش از کامل شدن مراحل انتقال سایت به هاست جدید ، هاست قبلی را از حذف نکنید.
    مطمئن شوید که سایت‌ شما بر روی هاست جدید بدون مشکل کار می‌کند. و بعد حساب‌ خود را در شرکت هاستینگ قبلی غیرفعال و یا حذف کنید و دی ان اس ها را بر روی هاست جدید تنظیم کنید.
    – قبل از  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  جدید اطمینان حاصل کنید که هاست جدید سرویس‌های لازم برای وب‌سایت‌تان را بدون مشکل پشتیبانی می‌کند.
    – در صورتی که کنترل پنل هاست قبلی و جدید تفاوت دارد با یک متخصص در این زمینه مکاتبه کنید که پس از انتقال اطلاعات با مشکل مواجه نشوید.
    – قبل از اکسپایر شدن هاست از تمام اطلاعات خود بک اپ تهیه کنید.
    برای انتقال هاست به ترتیب زیر عمل کنید:

    ایجاد هاست جدید
    ابتدا باید شرکت هاستینگ جدیدی را بیابید که خدمات و کیفیت بالایی دارد. بهتر است در این زمینه تحقیق کافی بکنید تا مجدد مجبور به انتقال نشوید. پس از اینکه شرکت هاستینگ مناسبی پیدا کردید پلن هاست خود را مطابق مشخصات مورد نظرتان سفارش دهید .
    دقت داشته باشید برای ورود به هاست نیازی به تغییر دی ان اس ها نمیباشد شما از طریق ای پی میتوانید وارد کنترل پنل هاست شوید.و پس از اپلود کامل اطلاعات و انتقال اطلاعات به هاست جدید سپس دی ان اس ها را تغییر دهید.

    تهیه ی فول بک اپ
    این کار ساده است اما ممکن است با توجه به حجم اطلاعات کمی زمان بر باشد.وارد کنترل پنل هاست خود شوید و از قسمت بک اپ یک بک اپ کامل از تمام اطلاعات خود تهیه کنید و بر روی سیستم خود ذخیره کنید.
    دقت داشته باشید فایل ها را بر روی هاست خود پاک نکنید تا انتقال کامل اطلاعات به هاست جدید.
    حتی شما میتوانید از فایل و فولدر ها و دیتابیس و … به صورت جدا بک اپ تهیه کنید و هر کدام را جدا منتقل کنید.

    انتقال اطلاعات به هاست جدید
    با استفاده از ای پی میتوانید وارد کنترل پنل هاست و یا Ftp شوید و اقدام به اپلود اطلاعات و یا ریستور فول بک آپ نمایید.
    مطمئن شوید که وب سایت بر روی هاست جدید بدون مورد کار میکند.
    مطمئن شوید که همه‌ی قابلیت‌های سایت‌تان روی هاست جدید هم کار می‌کنند.
    تنظیمات php و asp و … را بررسی کنید که بر روی ورزن مورد نیاز تنظیم شده باشد.
    سپس پیش نمایشی از وب سایت را مشاهده کنید که سایت بدون مشکل باز میشود.
    “پیش نمایش وب سایت : در کنترل پنل هاست گزینه ای به نام Preview وجود دارد که شما میتوانید پیش نمایشی از وب سایت خود را بدون تنظیم دی ان اس ها مشاهده کنید. دقت داشته باشید در کنترل پنل سی پنل ممکن است این گزینه را نداشته باشید در این حالت از لینک لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  می توانید پیش نمایشی از وب سایت خود را مشاهده کنید.”

    تنظیم نیم سرور ها
    پس از انتقال کامل اطلاعات و مشاهده ی پیش نمایشی از وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) حال میتوانید اقدام به تغییر دی ان اس ها کنید.
    دی ان اس های هاست جدید را بر روی دامنه ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) تنظیم کنید .
    بعد از تغییر نیم سرورها ۲۴ ساعت (و اغلب کم‌تر از این مدت) طول می‌کشد تا این تغییرات اعمال شود.
    وقتی تغییرات DNS کامل شد همه‌ی درخواست‌ها برای دامنه‌ی شما از روی هاست جدید پاسخ داده خواهند شد.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  20. احتمالا شما در مورد ادعای شرکت های میزبانی وب مطالعه کردید
    ” ارئه میزبانی نامحدود با مقدار مشخصی مبلغ ، بدون افزایش ، در یک ماه ”
    متاسفانه این مورد نه تنها در حال حاضر وجود ندارد،احتمال به وجود آمدن آن در آینده هم نیست. به صراحت بگویم
    این مورد استفاده نادرست از تبلیغات است .
    در حالیکه بسیاری از این وب سایت ها هرگز به اصطلاح از این حساب های میزبانی نامحدود استفاده نمی کنند ، زیرا سایت های آن ها هرگز به حجم یا پهنای باند که بیش از حد مجاز بری سرور باشد نزدیک نمی شوند و اگر به صورت ناگهانی در ترافیک مصرفی جهش تندی داشته باشند در معرض خطر غیر فعال شدن هاست قرار میگیرید.
    قبل از خرید دقت داشته باشید منظور ازکلمه نامحدود در شرکت های میزبانی چیست تا بتوانید میزبانی را که به درستی نیازهای شما را به عنوان صاحب سایت بر آورده میکنند ، انتخاب نمایید .

    حقایق بی پرده :
    ادعای ارائه هاستینگ نامحدود اصلا عاقلانه نیست.به این دلیل که ذخیره سازی حجم و پهنای باند نامحدود غیر قابل ممکن است .
    به این صورت می توانید تصور کنید ، اگر شما برروی سرور خود دارای ۱۵ سایت باشید که هر کدام از اندازه و پهنای باند نرمال بر روی هاستینگ نامحدود استفاده می کنند و تنها یکی از سایت ها بیشتر از حد مجاز از فضا و پهنای باند نرمال استفاده کند در این صورت همه وب سایت ها بر روی آن سرور دارای مشکل و اختلال در سایت خود هستند.
    شما می تونید مطمئن باشید سایت هایی وجود دارند ، که به صورت کامل از منابع هاست های نامحدود استفاده می کنند و باعث کرش سرور و کند کردن سرعت سرور می شوند ، یا در غیر این صورت از راه های دیگری باعث اختلال در سرور می شوند .
    هاستینگ نامحدود مانند این است که شما به اجازه دهند همه خوراکی های موجود در بوفه خوراکی ها را بخورید اما از شما تا زمانی که بیش از حد مجاز غذا نخورید استقبال می شود.
    محاسبه فشاری که بر روی سرور و سایت شما به وجود میآید ، می تواند به پیدا کردن یک کمپانی میزبانی وب به شما کمک کند.

    چرا یک شرکت هاستینگ ، میزبانی نامحدود پبشنهاد می دهد ؟
    تعداد زیادی شرکت میزبانی وب وجود دارد که شمارش همه آن ها امکان پذیر نیست ، تعداد زیادی که هر روز شروع به کار می کنند نیز به آن ها اضافه می شود . برای موفقیت در کسب و کار ، شرکت های هاستینگ باید از حیله های بازاریابی استفاده کنند تا بتوانند مشتریان جدید جذب کنند و همینطور کشش هایی برای اشخاصی که به صورت مداوم سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) ایجاد می کنند داشته باشند .
    ممکن است اگر از این حیله ها استفاده نمی کردند تعدادی از مشتری ها را از دست می دادند ،اما به خاطر این که دردسرهای انتقال سرور بیشتر از این مورد است تعداد دیگری خواهند ماند .
    توصیف کلمه نامحدود به عنوان یک کلمه بسیار قدرتمند برای مصرف کنندگان است . با استفاده از کلمه نامحدود شما می توانید تقریبا یک یخچال به اسکیمو بفروشید.
    برخی از شرکت های میزبانی مقدار بی حسابی از فضا در دسترس هاستینگ قرار می دهند برای صاحب وب سایت با مصرف متوسط ، فضای نامحدود ممکن است هیچ زمانی برای شرکت هاستینگ موردی ایجاد نکند به خاطر اینکه شما هرگز حتی به میزان فضای مصرفی که برای شما اختصاص داده شده است نزدیک هم نمی شوید .
    از آنجایی که این شرکت ها مطمئن هستند که هرگز از فضایی که برای شما تعریف کرده اند بیشتر استفاده نمی کنید آنها امکان اور سل فضا را هم به شما میدهند زیرا آن ها حساب کردند که شما از همه فضای تعریف شده آن ها استفاده نمی کنید.
    با ارائه سرویس ارزان قیمت ، این شرکت ها یک بازار بسیار رقابتی ایجاد می کنند . آن ها فضای نا محدود به فروش می رسانند زیرا می دانند شما هرگز از کل فضا استفاده نمی کنید یا حداقل تصور می کنند که شما نیازی به آن ندارید . این مورد برای مبتدیان یا میزبان وب آماتور بسیار خوب است زیرا به صورت چشم گیری باعث کاهش هزینه می شود.
    با این حال ، اگر سایت شما یک ترافیک حجیم ایجاد کند که باعث کاهش سرعت سرور ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) شود یا فضای زیادی از سرور ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) اشغال کند شما به مشکل برخورد خواهید کرد و در این صورت کیفیت سرویس برای اکثریت کاربران که روی آن سرور قرار دارند تحت تاثیر قرار می گیرد و آن ها سایت شما را مسدود خواهند کرد.

    آیا زمانی که پلن های میزبانی محدود باشد ، مطلوب است ؟
    شرکت های میزبانی متعددی هستند که پلن های نامحدود ارائه می دهند . همچنین مواردی باعث میشود که استفاده از پلن های نامحدود برای شما فرصت بسیار خوبی باشد فقط مطمئن شوید این پلن ها واقعا نا محدود هستند . چون یک نکته بسیار مهم وجود دارد زمانی که وب سایت شما از نظر اندازه و محبوبیت رشد پیدا می کند هاست شما به دلیل استفاده زیادی از منابع مسدود شود .
    از نظر من ، شما ممکن است زمانی بخواهید از یک پلن ارزان قیمت استفاده نمایید که :
    شما یک وبلاگ نویس باشید که برای اولین بار این کار را انجام می دهید .
    . سایت شما هنوز کوچک است و شما به قدرت بالای پردازش نیاز نداشته باشید .
    هنگامی که سایت شما هنوز کوچک است و شما به مقدار زیادی از سی پی یو نیاز ندارید . اگر برای اولین بار است که وبلاگ نویسی می کنید ۹۹% از نیاز های شما به خوبی با بودجه کمی که برای میزبانی نامحدود پرداخت می کنید برآورده خواهد شد .
    شما تصویر با حجم بالا ندارید و موردی هم برای دانلود در سایت شما قرار داده نشده است .
    اگر شما قصد اجرای یک سایت برای کسب و کار کوچک و خانوادگی دارید ، پس میزبانی وب نامحدود ، باهزینه کم ممکن است همه نیازهای شما را برآورده کند . اگر شما قصد دارید که یک وب سایت که نیاز به ترافیک بالایی دارد داشته باشید باید در خرید میزبانی وب مراقب باشید .
    به خاطر داشته باشید شما می توانید از مشکلات و مسائل که این نوع هاست ها ایجاد می کنند با طراحی مناسب سایتی که به خوبی بهینه سازی شده است اجتناب نماید. به دلیل اینکه این موارد احتمال استفاده بیش از حد از منابع سرور را کاهش می دهد .
    هنگامی که شما برای انتخاب یک میزبانی وب اقدام می کنید ، میزان حجم ذخیره سازی و پهنای باند شما نباید اولین موردی باشد که شما به آن توجه می کنید . در پلن های امروزی و فضای اضافی برای ذخیره سازی ، این موارد از اهمیت کمتری نسبت به استفاده از کنترل پنل های ساده ، خدمات پس از فروش ، ویژگی های پشتیبان گیری سایت ، نصب خودکار وردپرس برخوردار هستند.
    حتی اگر شما یک هاست با فضای ذخیره سازی کمتر را انتخاب نمایید ،می توانید به راحتی تصاویررا به صورت آنلاین در flicker ، youtube ، vimo و هاردهای بزرگ برای ذخیره فایل با داده های بزرگ ذخیره نمایید. علاوه بر این ، شما می توانید برای افزایش سرعت وبلاگ خود و صرفه جویی در فضا از یک سروبس شبکه های تحویل محتوا ( CDN ) استفاده نمایید . این مورد به همه نگرانی که مرتبط با پهنای باند دارید کمک خواهد کرد به خصوص اگر وبلاگ شما به سرعت در حال کسب محبوبیت باشد .
    برای انتخاب یک وب هاستینگ ایده آل و کامل برای نیازهای شما ، بهتر است به تمام جنبه های مورد نیاز سایت خود به عنوان صاحب سایت دقت نمایید . این می تواند به شما کمک کند یک میزبانی صحیح از ابتدای کار انتخاب نمایید بنابراین نیاز به جستجو برای پیدا کردن یک میزبانی جدید و انتقال کلیه ی اطلاعات پس از گذشت یک مدت نخواهید داشت.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  21. در برخی از مرورگرهای اینترنتی جهت تشخیص Phishing و Malware ها و افزایش امنیت کاربران ازGoogle Safe Browsing استفاده می گردد.
    اگر در هاست ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) ؛ فایل ویروسی، اسکریپت های مخرب، تروجان ، مالویر و … آپلود شده باشد ، گوگل سایت را مخرب شناسایی می کند و دامنه ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) را بلاک می کند . در این حالت سایت باز نخواهد شد و پیام !Reported Attack Page نمایش داده خواهد شد. این یکی از مشکلاتی است که برخی از کاربران آن را تجربه کرده اند.
    البته با زدن Ignore this warning می توانید سایت را مشاهده کنید ولی باید در هر صورت برای حل مشکل اقدام کنید و اینکه نمایش چنین اروری در سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) خوشایند نیست.
    عمدتا علت این مشکل می توانید یکی از موارد زیر باشد :
    سیستم کاربر آلوده شده است و این باعث آلوده شدن فایل های هاست شده است.
    فایل های موجود در هاست آلوده یا مخرب باشد.
    قالب سایت دارای جاوا اسکریپت یا فریم مخرب باشد.

    و اما برای رفع این مشکل ، کاربر چه اقدامی باید انجام دهد؟
    شناسایی فایل های آلوده
    یکی از راه هایی که برای شناسایی فایل های آلوده وجود دارد ، تهیه فول بکاپ از وب سایت و دانلود آن بر روی لوکال و اسکن آن با یک آنتی ویروس قوی می باشد ، در این حالت می توانید تا ۹۰ درصد از فایل های آلوده و یا اسکریپت های مخرب را بیابید.

    حذف فایل های مشکوک و مشکل ساز
    تمام فایل ها و اسکریپت هایی که مشکوک یا مخرب به نظر می رسند را از روی هاست حذف کنید.
    و در آخر ثبت سایت در googlewebmaster
    در این حالت باید نام دامین خود را در سایت  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  ثبت نمائید.
    برای انجام این کار ابتدا از طریق لینک  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  لاگین کنید.
    سپس نام دامین را در فیلد متنی وارد کنید و بر روی add a site کلیک کنید.
    در مرحله ی بعد ۴ گزینه وجود دارد که مراحل را به ترتیب انجام دهید و سپس بر روی گزینه ی verify کلیک کنید.
    در صورتی که مراحل را صحیح انجام داده باشید دکمه ی Continue نمایش داده می شود بر روی آن کلیک کنید.
    در این مرحله داشبورد سایت نمایش داده خواهد شد.
    روی گزینه Malware کلیک نمائید.
    در صورتی که سایت شما malware داشته باشد پیغامی مبنی بر Warning در این صفحه نمایش داده می شود . لینک صفحات آلوده در قسمت Urls نمایش داده میشود.
    گوکل وب مستر مسیر شل یا فایل آلوده را به شما اطلاع می دهد ، که شما فایل های آلوده را حذف می کنید و سپس اعلام می کنید و بر روی گزینه ی Review a request کلیک می کنید.
    در مرحله ی بعد تایید می کنید که مشکلات گزارش شده توسط Webmaster Tools در مرحله قبل رفع گردیده است. ،
    هم چنین پس از وارد نمودن متن درخواست در قسمت comments about the reviw request روی گزینه ok کلیک کنید.
    در صورت مشاهده ی پیغام your reqest for review was accepted درخواست بازبینی سایت شما در Google Webmaster Tools ثبت شده است.
    معمولا از ۱ ساعت تا ۷۲ ساعت زمان نیاز است تا مورد برطرف شود..
    همچنین اگر وب سایت شما در گوگل وب مستر ثبت شده باشد زمانی که وب سایت شما با این مشکل مواجه شده باشد گوگل از طریق پیامی فایل های آلوده را به شما معرفی می کند.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  22. مالور می تواند عملا هر کاری در هر نقطه آنلاین انجام دهد. در یک وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. )، در پیوست یک ایمیل، یا حتی در دانلودهای آنلاین.
    در محیط کسب و کار، تهدید برای امنیت داده ها توسط مالور می تواند باعث از دست رفتن یا کم شدن فروش شود. تهدید برای ترافیک وب، اطلاعات محرمانه و در نهایت از دست دادن اعتماد مشتریان.
    ویروس ها، کرم ها و تروجان ها،ابزارهای تبلیغاتی مزاحم، ransom ware، rootkit، expilot، key logger ها ، back door ها در نرم افزارهای جاسوسی، همه از نوع برنامه های تحت اصطلاح “بدافزار” هستند چرا که آنها با یک سری ویژگی های مشترک شناسایی می شوند. آنها برای آسیب رساندن به کاربران اینترنت توسعه پیدا کرده اند. تنها رویکرد فردی و قصدشان آنها را متمایز می کند. به عنوان مثال، یک فایل ویروس تلاش دارد برای تزریق کدهای مخرب در یک برنامه تا آن جا که آن را بی فایده کند و سپس خودش آن را توزیع کند. نرم افزارهای جاسوسی و key logger ها برای جاسوسی اطلاعات حساس مانند اطلاعات مشتری و بانکی، پین و کلمات عبور و سپس ارسال آنها به خالق نرم افزارهای مخرب تلاش می کنند. معمولا کدهای مخرب برای اولین بار مورد توجه قرار می گیرند بعد از اینکه pc یا وب سایت آلوده شد. با این حال، با یک سری تغییرات کوچک، شما می توانید خود و مشتریانتان را محافظت کنید. ما به شما نشان می دهیم چطور شما می توانید تهدید به زیر ساخت هایتان توسط نرم افزار های مخرب را با کمی تلاش به حداقل برسانید.
    پویاسازان به عنوان ارائه کننده خدمات میزبانی وب به خودی خود، خود را مسئول می داند و محافظت پروژه های مشتری از انواع خطرات را مثلا با رمزنگاری سایت با  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  انجام می دهد. هم چنین امنیت داده های حساس در مقابل خطراتی نظیر حملات DDOS.

    حفاظت پیشگیرانه در مقابل مالور
    با این حال، به عنوان کاربران اینترنت، در بخش های دولتی و خصوصی، شما بایستی نگاه دقیق و ریزبینانه روی وب سایتتان، ایمیل ها و دانلودها داشته باشید. عدم استفاده از هر گونه برنامه های مشکوک، و برداشتن گام های پیش گیرانه زیر می تواند شما را از تهدید نرم افزار های مخرب نجات دهد.
    اساس محافظت در برابر انواع تروجان ها یک آنتی ویروس به روز است. این محافظت در برابر دسترسی و یا دستکاری از طریق وب سایت ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) مفید است. یک فایروال فعال، سرور شما یا پروژه ی وب شما را محافظت می کند.
    کاربران بایستی مطمئن شوند که همه ی برنامه های استفاده شده، مروگرهای وب، و سیستم های مدیریت محتوا که متصل به اینترنت هستند به خوبی سیستم عامل، به روز می باشند. به روز رسانی های منظم، می تواند به قطع آسیب پذیری هایی که شناخته شده هستند و مالور را به کامپیوتر شما انتقال می دهند، کمک کند.
    نکته ی دیگر انتخاب کلمات عبور امن است به اینصورت که کلمه ی عبور ترکیب حداقل ۸ کاراکتر به طور تصادفی باشد. شامل اعداد، نمادها و حروف بزرگ و کوچک. هریک از خدمات باید با یک پسورد امن محافظت شود. علاوه بر این، کلمات عبور نباید روی سیستم یا روی اینترنت در معرض نمایش باشد یا از طریق ایمیل به اشتراک گذاشته شود یا موارد این چنین.
    هم چنین به پشتیبان گیری منظم خارجی از تمام پایگاه داده ها توصیه می شود. این تضمین می کند که حتی اگر زمانی داده های خود را به خاطر نرم افزار های مخرب از دست دادید، پشتیبانی توسط بکاپ های اتوماتیک خواهید داشت.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  23. زمانی که شما یک میزبانی وب تهیه می کنید می بایست درک کاملی از مشخصات آن داشته باشید تا بتوانید از منابع آن استفاده ی بهینه داشته باشید.در میان مشخصات هر پلن در پلن های میزبانی وب دو مورد فضای وب و پهنای باند مهمترین مشخصه ها هستند.در زمان انتخاب پلن می بایست هر دو مورد در نظر گرفته شود.

    فضای وب/فضای ذخیره سازی
    فضای ذخیره سازی به مقدار کل فضای موجود بر روی سرور ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. )گفته می شود که می تواند برای ذخیره ی فایل ها مورد استفاده قرار گیرد به خصوص فایل هایی که برای وب سایت شما نیاز است.این فایل ها از هر نوع تصویر,فایل های html و اسکریپت های وب سایت ممکن است باشد.برخی افراد نیز از فضای ذخیره سازی برای لاگ های فایل پشتیبان و ذخیره ی نسخه های قدیمی وب سایت و یا حتی فایل های پشتیبان از کامپیوتر خانگی استفاده می کنند.
    شما می توانید فضای ذخیره سازی را به عنوان قفسه های بایگانی تصور کنید.به عنوان مثال , مانند یک محیط کار که در زمان رشد برای اضافه کردن اطلاعات یا فایل هایش به قفسه های بایگانی بیشتری نیاز پیدا می کند , توصیه می شود در زمان انتخاب پلن برای میزبانی وب خود , توسعه ی وب سایت خود را نیز در نظر داشته باشید.
    با درک کامل از فضای وب , شما قادرید که پلن مناسبی برای میزبانی وب ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) خود انتخاب نمایید و از آن برای آپلود اطلاعات خود استفاده نمایید.

    پهنای باند
    به عبارتی ساده,پهنای باند مقدار اطلاعاتی است که بین وب سایت شما و کابران منتقل می شود.برآورد میزان پهنای باند مورد نیاز آسان است در صورتی که بتوانید صفحات وب خود و همچنین تعداد بازدیدکنندگانی که در هر روز احتمالا سایت را مشاهده می کنند را تخمین بزنید.
    پیرامون پهنای باند عاقلانه است که نیاز های سایت خود را در زمانی که رشد سایت بیش از انتظار است در نظر بگیرید.اگر وب سایت شما در ماه بیش از حد مجاز پهنای باند استفاده نماید می بایست هزینه ی آنرا پرداخت نمایید که البته با برنامه ریزی دقیق, شما می توانید از بروز چنین مواردی جلوگیری نمایید.

    فضای وب در برابر پهنای باند
    فضای وب مقداری از فضای سرور است که سهم شما برای اشتراک فایل است در حالی که پهنای باند میزان انتقال داده ها است که میان سرور و مکانی بر روی دنیای اینترنت انجام می شود.مقدار پهنای باند همیشه بیشتر از فضای وب است زیرا همواره انتقال اطلاعات بین وب سایت و بازدیدکنندگان انجام می شود. دانستن و درک تفاوت بین پهنای باند و فضای وب به شما کمک می کند که پلن هاست مناسبی انتخاب نمایید و این به عملکرد وب سایت نیز مرتبط است.

    فضای وب و پهنای باند پیشنهادی
    اگر شما یک وب سایت با صفحات کم راه اندازی کرده اید که در آن هیچ محصولی فروخته نمی شود و هدف ایجاد ترافیک سنگین نیز ندارید, فضای وب و پهنای باند اندک نیز برای شما کافی است.
    در صورتی که وب سایت شما دید آنلاین خوب و رتبه ی بالا در جستجوی گوگل دارد و شرکت های وابسته به آن که موجب ترافیک سنگین می شوند نیز زیاد هستند , مطمئنا فضای وب و پهنای باند بالایی نیاز دارید.
    اگر شما وب سایت بزرگی دارید که حدودا ۱۵-۲۰ صفحه دارد شما می بایست پلنی از میزبانی وب را انتخاب نمایید که جوابگوی فضا و پهنای باند مورد نیاز شما باشد در این حالت هاست اشتراکی راه حل ایده آلی برای شماست.
    برای افرادی که وب سایت آنها بر روی موضوع خاصی تمرکز کرده و به طور منظم مطالب و منابع جدید بروز می شود مقدار فضا و پهنای باند زیاد نیاز است که البته در ابتدای کار اینگونه بنظر نمیرسد اما با افزایش ترافیک به این صورت خواهد بود.
    در صورتی که شما یک وب سایت بسیار محبوب دارید که حاوی تعداد زیادی فایل برای دانلود است, از قبیل وب سایت تجارت الکترونیک و یا وب سایت بازی ,شما قطعا به مقدار زیادی فضای دیسک و پهنای باند احتیاج پیدا خواهید کرد که در این شرایط سرور اختصاصی راه حل مناسب و نهایی خواهد بود.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

  24. آموزش سئو و بهینه سازی سایت
    برای افزایش سئو SEO و بهینه سازی، باید با محتوا آشنایی کامل و بر روی آنها کنترل کافی داشته باشید. برای همین منظور در این بخش آموزش سئو SEO به معرفی و دسته بندی انواع محتوا می پردازیم:
    • صفحه اصلی
    • شاخه های اصلی
    • زیرشاخه ها
    • صفحات محصولات و خدمات
    • اطلاعات، مقالات و اخبار
    • صفحه درباره ما
    • صفحات راهنمای کاربران
    یک تکنیک:  لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.  را به صورت سؤال در اولین بخش متن قرار دهید. (اکثر کاربران در جستجوها به دنبال پاسخ هستند!)
    راهکار: برای جذب مخاطب بیشتر در گوگل می نویسیم ارسال مقاله، ارسال خبر، ثبت سایت یا آگهی رایگان، که با هر کدام از این موضوعات شما می تواند برای سایت خود مخاطب جذب کنید.
    در پیاده سازی استراتژی بلند مدت، سه مؤلفه مورد توجه قرار می گیرد:
    • مؤلفه متن (Text Component)
    • مؤلفه لینک (Link Component)
    • مؤلفه محبوبیت (Popularity Component)

  25. بیش از ۲٫۶ میلیون از ۱۰ میلیون وب سایت از وردپرس استفاده میکنند،بنابر این هکرها به هک کردن وردپرس علاقه مند هستند. وردپرس ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) راه کارهای خوبی برای بررسی آسیب پذیری ها و جلوگیری از ورود هکرها به سایت شما ارائه کرده است.حتی با وجود این راهکارها امنیت هیچ گاه ۱۰۰ درصد نیست اما میتوان تا حد زیادی جلوی نفوذ هکرها را گرفت.
    در اینجا ما ۵ پلاگین از بهترین پلاگین های امنیتی وردپرس را برای محافظت از وب سایت و ارزش های آنلاین شما به صورت مختصر معرفی میکنیم.

    افزونه قدرتمند امنیتی All in One WP Security & Firewall
    یک پلاگین وردپرسی امنیتی جامع، با ثبات و با پشتیبانی عالی است.
    وردپرس خود یک بستر امن است.با این حال با استفاده از پلاگین های امنیتی ،امنیت شما افزایش می یابد و هکرها به آسانی نمیتوانند شما را هک کنند.
    با پلاگین All in One WP Security & Firewall شما سطح کاملا جدیدی از امنیت را لمس خواهید کرد. کاهش ریسک امنیتی با استفاده از چک لیست آسیب پذیری و با پیاده سازی و تاکید بر استفاده از آخرین نسخه وردپرس انجام میشود.
    با استفاده از این پلاگین شما میتوانید از قابلیت قفل ورود جهت جلوگیری از تست های متعدد برای ورود استفاده نمایید ،شما میتوانید مشخص کنید کاربران چه تعداد تلاش ناموفق برای ورود میتوانند داشته باشند و در صورتی که تعداد تلاش های ناموفق بیشتر شد ، آدرس آی پی آنها برای مدت معینی مسدود شود.
    امتیاز کاربران وردپرس به این پلاگین ۴٫۸ از ۵ است.

    Ithems security
    با این افزونه پس از ایجاد سایت وردپرس ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) خود بیش از ۳۰ راه کار برای افزایش امنیت خواهید داشت. Ithems security ویژگی هایی به شما ارائه میکند که شما میتوانید برای محافظت از کسب و کار خود استفاده کنید. از جمله این ویژگی ها:
    احراز هویت دوسطحی، مالور اسکن روزانه خودکار ،مسدود کردن کاربر یا اسکن مستقیم از داشبورد ، استفاده و مدیریت ساده ، تغییر آدرس ها برای مناطق داشبورد وردپرس ازجمله مدیریت،سیستم و… است.
    امتیاز کاربران وردپرس به این پلاگین ۴٫۷ از ۵ است.

    Wordfence
    وب سایت های وردپرسی ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) تقریبا ۱۰۰۰۰ تلاش برای حمله در هر دقیقه تجربه میکنند، پلاگین Wordfence جهت محافظت بیشتر از سایت شما در برابر حمله کمک میکند. این پلاگین هم به صورت رایگان و هم به صورت غیر رایگان(پیشرفته) ارائه میشود،اگر چه نوع پیشرفته این پلاگین قابلیت های بیشتری دارد.اما نوع رایگان پلاگین Wordfence نیز کمک زیادی به شما خواهد کرد.
    پس از نصب این پلاگین سایت شما از نظر تروجان و backdoor ایمن خواهد بود.
    امتیاز کاربران وردپرس به این پلاگین ۴٫۹ از ۵ است.

    Block Bad Queries)BBQ)
    Block Bad Queries پلاگین ساده ای است. این پلاگین بسیار سریع ، درخواست های مخرب نرم افزارها که در تلاش برای دسترسی به سایت وردپرسی شما هستند را مسدود میکند و سایت شما را در برابر درخواست های url های مخرب محافظت میکند. BBQ تمام ترافیک ورودی را بررسی میکند و درخواست های حاوی محتوای آلوده مانند “eval” و یا “base64_,”و درخواست های طولانی بیش از حد به سرعت بلوکه میکند.
    امتیاز کاربران وردپرس به این پلاگین ۵ از ۵ است.

    WordPress File Monitor Plus
    اگر شما میخواهید بر فایل ها و تغییراتی که بر روی فایل های شما انجام میشود( شامل اضافه کردن،حذف کردن و تغییر فایل ها) نظارت کنید،پلاگین WordPress File Monitor Plus برای شما مناسب است.این پلاگین با انجام کوچکترین تغییری شما را آگاه میسازد،
    اگر سایت وردپرسی شما مدام در حال تغییر است، دریافت روزانه صدها ایمیل برای شما خسته کننده است و ممکن است برخی از آنها را شما نخواهید بدانید،در این صورت نیاز است تغییراتی که بر روی فایل ها انجام میشود را به دو دسته “ساده” و “خطرناک” دسته بندی کنید تا روزانه چندین ایمیل دریافت نکنید و تنها تغییراتی که با نام خطرناک دسته بندی کرده اید را دریافت کنید.
    امتیاز کاربران وردپرس به این پلاگین ۴٫۸ از ۵ است.
    توصیه میشود قبل از استفاده از این پلاگین ها از سایت خود بکاپ گرفته و در سیستم لوکال خود قرار دهید تا در صورت لزوم از بکاپ خود استفاده نمایید.
    در این مقاله به صورت مختصر ۵ پلاگین معرفی شده است شما میتوانید قابلیت های کامل هر پلاگین را در سایت وردپرس مطالعه نمایید.تمامی آمار های اعلام شده در این مقاله برگرفته از سایت وردپرس است.


    منبع: وبلاگ پویاسازان

×
×
  • اضافه کردن...