رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. Masih

    Masih

    مدیر انجمن


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      3,815


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان 00/04/03 در همه بخش ها

  1. درود؛ دامنه های فارسی اگه بخوایم از نظر سئو بررسی کنیم، میشه گفت که به نوعی توی ورودی گوگل شما تدثیر مثبتی داره. چون کاربران ایرانی در صورت جستجو توی گوکل، اگر کلمه کلیدی داخل دامین شما موجود باشه، راحت تر کلیک می کنند. اما برای ترافیک های بین المللی اصلا توصیه نمیشه. یعنی اگه بخشی از کاربران شما فارسی زبان نباشند، ممکنه در مواجهه با سایت شما در نتایج گوگل، و دیدن دامین عجیب و غریب (از دید اونها)، ممکنه سایت شما رو بعنوان یک اسپم یا حتی Scam ریپورت کنند. اما اگه کل ترافیک شما ایرانی هستند مشکلی در این زمینه نخواهید داشت. برای ثبت چنین دامنه هایی، در هنگام ثبت شما مستقیما نمی تونید عبارات فارسی استفاده کنید. شما باید به نوعی دامنه رو کدگذاری شده خریداری کنید. این نوع شیوه کدگذاری در واقع punycode اسمش هست. هر حرف الفبا غیر از انگلیسی (مثل عربی و فارسی و ...) در زبان انگلیسی و تحت کتابخانه punycode یک کد مخصوص به خودش رو داره که برای خرید دامین باید کلمه خودتون رو اول به punycode تبدیل کنید و دامنه رو با این کدگذاری بخرید. اما بعد از خرید، کاربرها می تونن هم تاکینا.com رو استفاده کنند و هم xn--mgbah7i8uyg.com . برای تبدیل کلمات فارسی به punycode می تونید از این سایت استفاده کنید: https://simpledns.plus/idn-convert برای ابزارها و API ها اگه بخواهید این نوع دامنه رو وارد کنید، باید نوع کدگذاری شده اون رو وارد کنید. یعنی xn--mgbah7i8uyg.com سئو کردن این نوع دامین برای ایندکس و ورودی بهتر خودش یه داستانی داره!!!! برای خرید این نوع دامین هم یه سری قوانین و شرایط وجود داره: اول و آخر دامنه نباید از عدد استفاده کنید. چون در هنگام تبدیل به نوع punycode با مشکل رو به رو میشید و نام کدگذاری شده نمی تونه به فارسی تبدیل بشه. اواسط دامین می تونید از عدد و تمامی کاراکترهای فارسی استفاده کنید. داخل آدرس نباید فاصله وارد کنید حداقل 3 کلمه و حداکثر 30 کلمه فارسی می تونید استفاده کنید امکان ثبت چنین دامنه هایی برای پسوند IR وجود نداره. چون دامنه شما اصلا به مرحله تأیید هم نمیرسه
    1 امتیاز
  2. کلا شبیه ساز Wamp اکثر اوقات درگیر هست! بهترین گزینه XAMPP هست که اکثر توابع روش قابل اجراست.
    1 امتیاز
  3. ببینید برای هر بلوک و المنت طراحی در ویژوال کامپوزر امکان تعیین آی دی و کلس هست. مطالعه کنید: https://visualcomposer.com/help/content-elements-structure/element-id-extra-class-name برای مثال شما برای یک بلوک تصویر یا بلوک مربوط به اون تصویر و متن، یک کلس به نام 20script اضافه کنید. بعد کد زیر رو داخل یک فایل استایل یا بخش استایل های سفارشی قرار بدید: .20script {max-width: 100% !important; overflow: hidden} یا اگه آی دی تعریف می کنید، در قسمت آی دی اون بلوک 20script رو وارد کنید و این دستور استایل رو در بخش استایل های سفارشی قرار بدید: #20script {max-width: 100% !important; overflow: hidden} البته همینجوری نمیشه مشکل رو حل کرد، شما نیاز دارید که برای تصویر و بخش متن یک کلس سفارشی اضافه کنید و متناسب با قالبتون، دستوراتی مثل width (عرض) یا height (ارتفاع) و... رو استفاده کنید تا بتونید اون قسمت رو درست کنید.
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+۰۳:۳۰ می باشد
×
×
  • اضافه کردن...