6 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید

من میخوام یک مطلب رو تا ۲ روز نشون بدم مثل تو ۱۳۹۶/۰۶/۱۰ فعال بشه و ۱۳۹۶/۰۶/۱۸ غیر فعال بشه 

با php چطور میشه این کار کرد ممنون میشم کدش رو بهم بدید

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود .

به دلیل اینکه ممکنه در هر سیستم مدیریت محتوا یا اسکریپت ، توابع مختلفی برای ثبت ، نمایش و مدیریت مطالب وجود داشته باشه ، صرفا با یک کد ثابت نمیتونیم چنین امکانی به سیستم اضافه کنیم.

 

شما اول باید مشخص کنید برای ما که از چه اسکریپتی استفاده می کنید تا بتونیم دنبال توابع مورد نیاز بگردیم و بتونیم یک تابع شرطی براش بنویسیم.

نهایتا با PHP و یک ثابت بتونیم کاری کنیم پس از یک مدت معلوم ، اون مطلب مخفی بشه ، اما همچنان از طریق لینک مستقیم قابل دسترس هست و در دیتابیستون وجود خواهد داشت. لطفا اسکریپتی که استفاده می کنید رو بگید تا بررسی کنیم.

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 15 دقیقه قبل، masih1994 گفته است :

درود .

به دلیل اینکه ممکنه در هر سیستم مدیریت محتوا یا اسکریپت ، توابع مختلفی برای ثبت ، نمایش و مدیریت مطالب وجود داشته باشه ، صرفا با یک کد ثابت نمیتونیم چنین امکانی به سیستم اضافه کنیم.

 

شما اول باید مشخص کنید برای ما که از چه اسکریپتی استفاده می کنید تا بتونیم دنبال توابع مورد نیاز بگردیم و بتونیم یک تابع شرطی براش بنویسیم.

نهایتا با PHP و یک ثابت بتونیم کاری کنیم پس از یک مدت معلوم ، اون مطلب مخفی بشه ، اما همچنان از طریق لینک مستقیم قابل دسترس هست و در دیتابیستون وجود خواهد داشت. لطفا اسکریپتی که استفاده می کنید رو بگید تا بررسی کنیم.

اسکریپتی نیست فقط یک کد ثابت هست که تاریخاش عوض میشه اون هم کاملا دستی ولی میخوام تو زمان مشخص خودش غیرفعال کنه و دیگه نشون نده تا من برم سر وقتش دیتابیس دارم اون مطالب تو یک تیبل دیگه هست

ویرایش شده در توسط mrrashidpour

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 10 شهریور 1396 در 14:30، mrrashidpour گفته است :

اسکریپتی نیست فقط یک کد ثابت هست که تاریخاش عوض میشه اون هم کاملا دستی ولی میخوام تو زمان مشخص خودش غیرفعال کنه و دیگه نشون نده تا من برم سر وقتش دیتابیس دارم اون مطالب تو یک تیبل دیگه هست

منظورتون اینه در حال نوشتن یک اسکریپت اختصاصی هستید؟ اگر بله کافیه دو تاریخ از کاربر بگیرید و در شرط کوئری چک کنید اگر تاریخ فعلی بین این دو تاریخ بود مطلب رو نشون بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 17 شهریور 1396 در 18:09، parswebdesign گفته است :

منظورتون اینه در حال نوشتن یک اسکریپت اختصاصی هستید؟ اگر بله کافیه دو تاریخ از کاربر بگیرید و در شرط کوئری چک کنید اگر تاریخ فعلی بین این دو تاریخ بود مطلب رو نشون بده

کدش کوئریش چی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 22 شهریور 1396 در 07:47، mrrashidpour گفته است :

کدش کوئریش چی؟

به طور مثال:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

مثال اینجا براین اساس که type فیلد شما براساس Unix Timestamp هست. کوئری میگه که رکوردهایی رو به من نشون بده که از تاریخ x بزرگتر و از تاریخ x کوچکتر باشند. x در واقع تاریخ  و زمان همون لحظه است.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.