Masih

آموزش تصویری جامع نصب و تنظیمات اسکریپت NextPost

66 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام

من هاست اشتراکی هاست ایران رو دارم

تیکت زدم و خواستم نرم افزار FFMPEG و FFPROBE رو برام نصب کنن ولی گفتن نمیشه و باید سرور مجازی بگیرم 

در هاست اشتراکی زاه دیگه ای برای نصب هست ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، AmiRoo گفته است :

واحد پولی چه طوری میشه اضافه کرد

درود.

در فایل و مسیر زیر، می تونید یکی از واحدهای پولی رو ویرایش کنید یا یک واحد پولی جدید اضافه کنید:

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 دقیقه قبل، morteza.saatchi@gmail.com گفته است :

سلام

من هاست اشتراکی هاست ایران رو دارم

تیکت زدم و خواستم نرم افزار FFMPEG و FFPROBE رو برام نصب کنن ولی گفتن نمیشه و باید سرور مجازی بگیرم 

در هاست اشتراکی زاه دیگه ای برای نصب هست ؟

درود.

خیر متاسفانه! اگر ارسال ویدیو نیاز ندارید، بدون این نرم افزار هم می تونید با اسکریپت کار کنید. ولی اگر ویدیو هم می خواهید با NextPost ارسال کنید، باید این نرم افزار نصب باشه روی سرور.

اگر هاستینگ همکاری نمی کنه، باید از سرور مجازی یا لوکال هاست استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 دقیقه قبل، morteza.saatchi@gmail.com گفته است :

سلام

من هاست اشتراکی هاست ایران رو دارم

تیکت زدم و خواستم نرم افزار FFMPEG و FFPROBE رو برام نصب کنن ولی گفتن نمیشه و باید سرور مجازی بگیرم 

در هاست اشتراکی زاه دیگه ای برای نصب هست ؟

خيل تنها راهش فقط الفا ريسلر هست كه دسرسي به سرور داره

 

سرور ما اين امكان رو بصورت رايگان به كاربرهامون ميده ،‌ اگر دوست داشتيد خوشحال ميشم ميزباني وب شما بشم

 

(( همراه با يك هديه ))

 

:)

ویرایش شده در توسط shadowrobin

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 دقیقه قبل، Masih گفته است :

الان چند وقته نصب کردم اسکریپتو و خیلی هم راضیم ، نسبت به grameasy که قبلا داشتم خیلی کارکردش قوی تره و اگه مشکل ویدیو حل میشد عالی بود 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@morteza.saatchi@gmail.com

متاسفانه برای داشتن قابلیت ویدیو باید روی سرورتون، نرم افزار FFMPEG نصب باشه. حالا اگه هاستینگ درخواست نصب رو نپذیرفت، می تونید یک سرور مجازی تهیه کنید. قیمتی هم نداره به اونصورت.

اگه برای مصارف شخصی بخواهید، نه برای ایجاد یک سایت و جذب کاربر، سرور مجازی معمولی هم کافیه. دیگه چیزی که الان بتونید روش یک سایت راه اندازی کندی، حداکثر 20 تا 25000 تومان هست که نسبت به یک هاست اشتراکی محدود کارایی و ارزش بیشتری داره.

اما در خصوص جمله ای که گفتید، بله من هم قبول دارم که NextPost از GramEasy بهتره. تجربه ی کار با هر دو رو دارم، اما NextPost یه سر و گردن از گرام ایزی بالاتر و بهتر هست. به همین دلیل هم هست که این تاپیک رو زدم ^_^

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 8 ساعت قبل، AmiRoo گفته است :

واحد پولی چه طوری میشه اضافه کرد

وارد پوشه نصبي Nextpost بشيد و بعد مسير زير را دنبال كنيد :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بعد روي فايل currencies.inc.php راست كليك كليك و گزينه Edit رو بزنيد

بعد اين گزينه رو قبل از ;( وارد كنيد نسبت به نياز خود :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

بعد ذخير كنيد فايل رو.

وارد حساب خود توي Nextpost بشيد.

وارد تنظيمات - Setting بشيد.

از قسمت General Settings گزينه Other Settings را انتخاب كنيد.

از قسمت Default Currency واحد پولي مورد را مشخص كنيد و ذخير كنيد.

 

وبسايت شما به واحد پولي جديد آماده كار هست :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ممنون از اموزش جامع و كامل 

انجام دادم ولي هر يك دقيقه يك صفحه اكسپلورر باز ميكنه اينطوري در ساعت ٦٠ تا باز ميشه سيستم هنگ ميكنه.الان نميشه از refresh اتوماتيك استفاده كرد؟مثلا تنظيم كنيم هر ٦٠ ثانيه لينك 127.0.0.1 رو refresh كنه تا اجرا بشه ولي باز اگه ميشد صفحه اكسپلورر باز نشه خيلي خوب بود

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 18 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

کدی که دادید آیا مربوط به NextPost هست؟

چون به نظر نمی رسه اصلا چنین کدی در این اسکریپت استفاده شده باشه و تنها در متن استفاده شده یک شباهت وجود داره.

شما چک کنید که cURL هاستتون آپدیت باشه و مجددا اسکریپت رو تست کنید.

خیر احتمال نمی دادم این کد برای nextpost باشه ولی الان که گفتید CURL شک کردم چون این ارور در تمام اکانت ها برام ارسال میشه :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، mahdi.pars گفته است :

خیر احتمال نمی دادم این کد برای nextpost باشه ولی الان که گفتید CURL شک کردم چون این ارور در تمام اکانت ها برام ارسال میشه :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

cURL رو چک کنید که نسخه ی آخر باشه. احتمالش هست مشکلتون با آپدیت شدن cURL حل بشه. اگه مدیر سرور خودتون هستید، از لینک زیر می تونید دانلود کنید:

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 4 ساعت قبل، hani2200 گفته است :

سلام

ممنون از اموزش جامع و كامل 

انجام دادم ولي هر يك دقيقه يك صفحه اكسپلورر باز ميكنه اينطوري در ساعت ٦٠ تا باز ميشه سيستم هنگ ميكنه.الان نميشه از refresh اتوماتيك استفاده كرد؟مثلا تنظيم كنيم هر ٦٠ ثانيه لينك 127.0.0.1 رو refresh كنه تا اجرا بشه ولي باز اگه ميشد صفحه اكسپلورر باز نشه خيلي خوب بود

اگر با این قضیه مشکل دارید، می تونید از مرورگر فایرفاکس و یک Addon هم مشکل ر و حل کنید.

آخرین نسخه فایرفاکس رو داشته باشید، افزونه زیر رو نصب کنید. آدرس Cron رو در فایرفاکس باز کنید و در تب آدرس کران جاب، تنظیمات رفرش صفحه رو انجام بدید. آدرس طبق ثانیه ی مشخص شده خودش رفرش میشه و نیازی به فایل bat نخواهد بود.

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

Screenshot_1.png.f9bcb8100fb8291bc4db94ac2fb79977.png

 

بجای عدد 60 می تونید حتی ثانیه های دیگه ای هم وارد کنید ولی همون هر 60 ثانیه کافیه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و عرض ادب

ممنون همين كارو انجام دادم خيلي خوب داره جواب ميده سيستم من ١٢ ساعت در روز روشن هست كنارش هم اين كارو انجام ميدم مشكلي هم نداره.تشكر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام من این اسکریپت رو نصب کردم قسمت های فالو و لایک و ... کار میکنه البته به جز ری پست که بخاطر نصب نبودن FFMPEG  هست ولی سوالی که دارم من اصلا نمیتونم پستی ارسال کنم حتی عکس اصلا دکمه ارسال پست غیر فعال است مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، files98 گفته است :

با سلام من این اسکریپت رو نصب کردم قسمت های فالو و لایک و ... کار میکنه البته به جز ری پست که بخاطر نصب نبودن FFMPEG  هست ولی سوالی که دارم من اصلا نمیتونم پستی ارسال کنم حتی عکس اصلا دکمه ارسال پست غیر فعال است مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟؟

درود،

چنین مشکلی تاحالا گزارش نشده! اگه کپشن رو وارد کرده باشید و اکانت هم به خوبی لاگین شده باشه و تصویر رو آپلود و انتخاب کرده باشید، قطعا باید پست رو ارسال کنه.

مگر اینکه در تنظیمات پکیج ها، قابلیت های ارسال برای پکیج اکانت کاربری شما غیرفعال شده باشه که در بخش Packages می تونید یک بررسی بکنید پکیج گاما رو .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه لطف کنید طریقه افزایش فالور با این اسکریپت رو برامون بگین ممنون میشم

اگه افزونه دایرکتش رو هم دارین لطفا بذارین دان کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

اگه لطف کنید طریقه افزایش فالور با این اسکریپت رو برامون بگین ممنون میشم

اگه افزونه دایرکتش رو هم دارین لطفا بذارین دان کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.