hsadeghi

راست چین کردن اسکریپ

6 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید من وبلاگ شخصی خودم راه انداختم و میخواستم وبلاگم راست چین بکنم راست چین سازی کامل بلدم و مشکلی ندارم باهاش ولی فایل css که باید هدر وبسایت باهاش فارسی کنم نمیدونم کدومه

آدرس وبسایت

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

دوستان اسکریپت من با زبان فارسی هم مشکل داره وقتی عنوان فارسی وارد میکنم داخل دیتابیس سیو نمیشه و باید برم داخل دیتابیس دستی هم سیو بکنم برای کاربر های عادیم که میخوان مطلب ارسال بکنن اینکار سختی هستش به نظرتون چیکار بکنم

مثلا دسته بندی

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

اینطوری نمایش میده در حالی که باید اینطوری نمایش بده

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

یا مطلب اینطوری میفرسته وقتی توی دیتابیس نری فارسی ننویسی

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

که باید اینطوری بفرسته

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

به نظرتون چیکار بکنم با مطالب و عنوان های انگلیسی مشکلی نداره داخل دیتابیس خودکار تعریف میشن ولی با مطالب فارسی مشکل داره و درون دیتابیس باید خودکار تعریف بکنم  Collation دیتابیسمم utf8_general_ci تعریف کردم به نظرتون کار دیگه باید چیکار بکنم؟

ویرایش شده در توسط hsadeghi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خسته نباشید .

دقیقا این مشکل منم هستش میخوام وبلاک

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 رو مثل یک وبلاگ راست چین کنم ولی هرکاری میکنم مثل

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

  نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

فایل اصلی استایل در مسیر زیر با نام theme-style.css قرار داره :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

درباره سوال دوم، بیشتر به نظر میرسه که مشکل پیوندیکتا دارید. یکبار تنظیمات پیوندیکتا رو بدون تغییرات ، ذخیره کنید و بررسی کنید.

همچنین میتونید دسته بندی ها رو از طریق پیشخوان ویرایش کنید و بررسی کنید که مشکلتون حل میشه یا خیر.

 

در ضمن طبق لینک هایی که شما داخل تاپیک دادید، باید بگم که لینک های زیر کاملا اشتباه هستند :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

ساختار این لینک ها اشتباهه. مطالب ، یک نوع ساختار لینک مشخص به خودشون رو دارند. دسته بندی ها هم همینطور. شما نمی تونید دسته بندی رو توسط نماد / به چند تکه تبدیل کنید که یک بخش اون متن باشه و یک بخش دیگه عدد!

 

الان مثلا دسته بندی زیر به خوبی باز میشه :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

و همینطور برچسب ها و مطلب های دارای عناوین فارسی به خوبی ذخیره شدن.

 

باز هم اگه مشکلتون اینا نبود که گفتم، با جزئیات بیشتر توضیح بدید.

ولی بطور خلاصه بخوام بگم، سخن آخرتون (دیتابیس با زبان انگلیسی مشکل نداره و با زبان فارسی مشکل داره) بیشتر مربوط به کانفیگ سرور و هاستینگ هست. ولی باز کالکشن دیتابیس رو روی UTF-8 هم قرار بدید و تست کنید. در صورت لزوم هم می تونید به هاستینگ بهتری نقل مکان کنید که با وردپرس هم سازگاری کامل داشته باشه.

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، royka گفته است :

سلام و خسته نباشید .

دقیقا این مشکل منم هستش میخوام وبلاک

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 رو مثل یک وبلاگ راست چین کنم ولی هرکاری میکنم مثل

لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

  نمیشه

درود.

سایت دوست استارتر تاپیک با وردپرس هست.

شما با سرویس های وبلاگدهی بلاگفا و Blog.ir وبلاگتون رو ساختید. برای تغییرات در قالب باید کد قالب رو ویرایش کنید. و چون قالب های وبلاگ، فایل های جاوا و استایلشون در یک سرور دیگه ای آپلود شده، برای ویرایش کردن اون فایل ها باید فایل رو دانلود، ویرایش و در مکان دیگه ای آپلود کنید.

در ضمن هر دو وبلاگتون به خوبی راستچین هستند، مشکل خاصی دارید یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

فایل اصلی استایل در مسیر زیر با نام theme-style.css قرار داره :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

درباره سوال دوم، بیشتر به نظر میرسه که مشکل پیوندیکتا دارید. یکبار تنظیمات پیوندیکتا رو بدون تغییرات ، ذخیره کنید و بررسی کنید.

همچنین میتونید دسته بندی ها رو از طریق پیشخوان ویرایش کنید و بررسی کنید که مشکلتون حل میشه یا خیر.

 

در ضمن طبق لینک هایی که شما داخل تاپیک دادید، باید بگم که لینک های زیر کاملا اشتباه هستند :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

ساختار این لینک ها اشتباهه. مطالب ، یک نوع ساختار لینک مشخص به خودشون رو دارند. دسته بندی ها هم همینطور. شما نمی تونید دسته بندی رو توسط نماد / به چند تکه تبدیل کنید که یک بخش اون متن باشه و یک بخش دیگه عدد!

 

الان مثلا دسته بندی زیر به خوبی باز میشه :

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

و همینطور برچسب ها و مطلب های دارای عناوین فارسی به خوبی ذخیره شدن.

 

باز هم اگه مشکلتون اینا نبود که گفتم، با جزئیات بیشتر توضیح بدید.

ولی بطور خلاصه بخوام بگم، سخن آخرتون (دیتابیس با زبان انگلیسی مشکل نداره و با زبان فارسی مشکل داره) بیشتر مربوط به کانفیگ سرور و هاستینگ هست. ولی باز کالکشن دیتابیس رو روی UTF-8 هم قرار بدید و تست کنید. در صورت لزوم هم می تونید به هاستینگ بهتری نقل مکان کنید که با وردپرس هم سازگاری کامل داشته باشه.

موفق باشید.

دوست عزیزم وردپرس نیستش اختصاصی هستش شما به بخش blog رفتی که با وردپرس هست توی سوالم من blogs نوشتم اگر دقت کنید

ویرایش شده در توسط hsadeghi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود مجدد.

بله، من blog رو دیده بودم. چون لینکی که به آدرس های سایتتون دادید داخل تاپیک اول مربوط به blog هست. در واقع شما آدرس blogs رو نوشتید اما زمانی که کلیک کنید متوجه می شید که در اصل لینک blog رو دادید. دقت نکردم به آدرس.

 

اما به هر حال، برای راستچین سازی هم باید فایل style.min.css رو که در مسیر زیر قرار داره ویرایش کنید.

لطفا برای مشاهده code وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

در ضمن برای دریافت آدرس و فایلی که باید ویرایش بشه و همچنین کلس ها و تغییراتی که باید بدید، بهتره از امکان Inspect Elements مرورگرتون استفاده کنید که سرعت و دقت کار راستچین کردن رو افزایش میده.

 

در خصوص مشکل لینک دسته بندی ها، طبیعتا نیاز هست تا اسکریپت برای زبان فارسی بهینه بشه. یونیکدهای استفاده شده در خود فایل های PHP و کالکشن دیتابیس توی این مشکل دخیل هستند. یک بررسی کلی باید بکنید تا بتونید اسکریپت رو بطور کامل با زبان فارسی سازگار کنید.

لینک پست هایی که ظاهرا گفتید از دیتابیس ویرایش کردید، به خوبی باز میشن و مشکلی ندارند. پس در نتیجه مشکل از باگ اسکریپت یا یونیکد داخلی اسکریپت هست که اجازه نمیده کلمات فارسی به دیتابیس منتقل بشن.

فایل های اسکریپت رو برای یونیکد بررسی کنید. اگر همچنان مشکلتون باقی بود با یک طراح یا کدنویس صحبت کنید تا مشکلتون رو با هزینه حل کنه. هرچند اسکریپت های مخصوص وبلاگ یا همون CMS زیاد هست و میتونید از اسکریپت های جایگزین استفاده کنید. داخل بیست اسکریپت هم چندین نمونه ثبت شده که می تونید در صورت تمایل اونها رو هم بررسی کنید:

  • لطفا برای مشاهده link وارد سایت شوید و یا ثبت نام کنید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.