dj1372

مشکل در قالب betheme

15 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان عزیزم. من به تازگی آخرین  ورژن قالب 20.8.5 betheme رو از بیست اسکریپت دانلود کردم. مشکل خاصی نداره و بیشتر دمو های آماده رو که میخوام میتونم ازشون استفاده کنم . ولی به تازگی متوجه شدم بعضی از دمو ها نصب نمیشن و هنگام نصب این ارور ( Sorry, there has been an error.
The file does not exist, please try again. )رو میده.-به عنوان نمونه دمو با نام bistro 2- لطفا کسی به من راهنمایی کنه علت این ارور چیه و چطور میتونم برطرفش کنم. با تشکر

ویرایش شده در توسط dj1372

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خوش آمدید

این مشکل برای این بوجود اومده که پوشه دمو bistro 2 در قالب قرار نداره این موضوع حتما در آپدیت های بعدی حل خواهیم کرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 23 ساعت قبل، M.J Saberyan گفته است :

سلام خوش آمدید

این مشکل برای این بوجود اومده که پوشه دمو bistro 2 در قالب قرار نداره این موضوع حتما در آپدیت های بعدی حل خواهیم کرد

سلام خدمت شما و ممنون از پاسخگویی . امروز مجدد چک کردم و دیدم تم بروز رسانی شده اما دموی مورد بحث در اون قرار نداره. لطفا در صورت امکان این دمو ی خاص را به صورت جداگانه برای من به ضمیمه ی این پست ارسال نمایید. خیلی ممنون میشم. با تشکر بسیار

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

آخرین نسخه از تم BeTheme رو ریختم روی سایت به همراه افزونه های مود نیاز
الان میخوام Demoها یا Pre-Build سایت ها رو بزارم، ارور Dose not exited میده، فایل ها وجود نداره



تو نسخه پیشش یادمه قشنگ import demo data داشت، الان نداره اصلا

لطفا راهنمایی کنید ممنون

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

خوش امديد

ببنيد طبق نسخه اي كه انتشار پيدا كرده هيچ يك از دمو هاي بي تم درون پكيج قرار نداره و اگر هم بخواييد استفاده كنيد حتما بايد از نسخه نال نشده و با كد لايسنس قالب فعال سازي كنيد تا به صورت انلاين دمو ها براي شما نصب شه

حالا ما قبلا از نسخه هاي پيشين كه انتشار يافته بود يسري از اين قالب هاي دمو كه به صورت افلاين رو داشتيم و اونارو درون قالب قرار داديم ولي متاسفانه فعلا دمو هاي جديد در دسترس نيست ، قرار بگيره حتما قرار خواهيم داد

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون
لطفا بگید فرق لایوت و تمپلیت و پیج در چیست؟
مگر این نیست مکه موقع ساخت صفحه میگیم از کدوم لایوت/تمپلیت استفاده بشه تا اسلایدر کجا بیاد، پست کدوم ور نشون داده بشه و ....
یه توضیح کوتاه هم کاره منو راه میندازه

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

بطور کلی به ساختار و پیکربندی سایت layout میگن. 
مشخص کردنِ اینکه منو، متن، عکس و سایر عناصر کجای صفحه قرار بگیرن، layout یا ساختار سایتتون رو تشکیل میده.

تمپلیت به همون قالب صفحات وب گفته میشه تمپلیت رو نمینویسن بلکه طراحی مکنن
بسته به نوع تمپلیت از نرم افزار های مختلفی برای طراحیش استفاده می شه مثلا اگر یه سایت فلش باشه برای طراحی قالبش از نرم افزارهایی مانند ماکرو مدیا فلش استفاده میشه اما عمدتا قالب وب سایت ها جنبه انیمیشنی(فلش) نداره قالب(تمپلیت) اینگونه وب سایت ها رو در نرم افزاری مثل فتوشاپ یا فایر ورک یا حتی کرل طراحی مکنن(البته فوتوشاپ مرسوم ترین نرم افزار برای طراحی قالب هستش) سپس قالب رو برش زده و وارد نرم افزار های طراحی وب مانند دریم ویور کرده و در اونجا با استفاده از کدهای css تصاویر و المان های قالب و صفحه وب رو مختصات دهی و خصوصیات اون ها رو تنظیم مکنن

پیج هم به صورت خلاصه میشه یک صفحه اختصاصی ایجاد کردن 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون
یعنی من بخوام یک صفحه مثلا برای موضوعی خاص داشته باشم
باید اول لایوت رو بسازم براش و بعد تمپلیت رو و سپس پیج رو؟؟؟؟

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام وقت بخیر  من قالب بی تم رو نصب کردم عالیه ولی یه مشکلی هست اینکه در برگه ها بالای نوشته ها کلماتی انگلیسی هست مثل tags  categories  admin at  published by 

لطفا بگید چه جوری اینا رو فارسی کنم ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 3 ساعت قبل، hamedi گفته است :

سلام وقت بخیر  من قالب بی تم رو نصب کردم عالیه ولی یه مشکلی هست اینکه در برگه ها بالای نوشته ها کلماتی انگلیسی هست مثل tags  categories  admin at  published by 

لطفا بگید چه جوری اینا رو فارسی کنم ممنون

درود.

به انجمن بیست اسکریپت خوش آمدید

افزونه Loco Translate رو روی وردپرستون نصب کنید، بعد سعی کنید فایل زبان قالب رو ترجمه کنید. با این افزونه به راحتی می تونید افزونه ها و قالب هاتون رو در پیشخوان ترجمه کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 23 ساعت قبل، Masih گفته است :

درود.

به انجمن بیست اسکریپت خوش آمدید

افزونه Loco Translate رو روی وردپرستون نصب کنید، بعد سعی کنید فایل زبان قالب رو ترجمه کنید. با این افزونه به راحتی می تونید افزونه ها و قالب هاتون رو در پیشخوان ترجمه کنید.

سلام ممنون  با افزونه ای که معرفی کردید (loco translate) بررسی کردم  کلمات read more , related posts, categories , at, published by, tagsبه فارسی ترجمه شده بودن.ولی همین کلمات در نوشته هایی که منتشر میکنم انگلیسی هستن. جستجو کردم و در پوشه includes  این کلمات رو در فایلهای content post , content single , content single postfolio  به فارسی ترجمه کردم ولی باز هم هیچ تغییری ایجاد نشد. متاسفانه این کلمات در هر مطلبی که منتشر میکنم در دید هستن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

ویرایش شده در توسط hamedi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان 

لطفا بگین این تالار گفتگو که الان داریم ازش استفاده میکنیم اسمش چیه؟

تالار گفتگو با امکانات بیشتر از این هم هست؟ مثلا علاوه بر ارسال ایمیل  ارسال پیامک جهت آگاهی 

و یا قابلیت های جالب دیگه.

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 ساعت قبل، hamedi گفته است :

سلام دوستان 

لطفا بگین این تالار گفتگو که الان داریم ازش استفاده میکنیم اسمش چیه؟

تالار گفتگو با امکانات بیشتر از این هم هست؟ مثلا علاوه بر ارسال ایمیل  ارسال پیامک جهت آگاهی 

و یا قابلیت های جالب دیگه.

ممنون

درود

در این تاپیک پاسخ دادند

 

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 18 اردیبهشت 1397 در 00:41، hamedi گفته است :

سلام ممنون  با افزونه ای که معرفی کردید (loco translate) بررسی کردم  کلمات read more , related posts, categories , at, published by, tagsبه فارسی ترجمه شده بودن.ولی همین کلمات در نوشته هایی که منتشر میکنم انگلیسی هستن. جستجو کردم و در پوشه includes  این کلمات رو در فایلهای content post , content single , content single postfolio  به فارسی ترجمه کردم ولی باز هم هیچ تغییری ایجاد نشد. متاسفانه این کلمات در هر مطلبی که منتشر میکنم در دید هستن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان

من هم همین مشکل رو دارم

با نرم افزار Poedit بیشتر از 90 درصد کلمات رو ترجمه کردم از loco translate هم استفاده میکنم با اینکه همه این کلمات read more , related posts, categories , at, published by, tags به فارسی ترجمه شده ولی همچنان در نوشته ها انگلیسی نمایش داده میشه

اگر دوستان میدونن مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 دقیقه قبل، alirezahg گفته است :

سلام دوستان

من هم همین مشکل رو دارم

با نرم افزار Poedit بیشتر از 90 درصد کلمات رو ترجمه کردم از loco translate هم استفاده میکنم با اینکه همه این کلمات read more , related posts, categories , at, published by, tags به فارسی ترجمه شده ولی همچنان در نوشته ها انگلیسی نمایش داده میشه

اگر دوستان میدونن مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنند

درود.

در سه حالت یک کلمه می تونه داخل سایت وردپرسی ترجمه بشه :

  1. ترجمه اون کلمه در فایل po و mo که با نرم افزار poEdit و افزونه Loco Translate میشه ترجمه رو انجام داد.
  2. کلمه مورد نظر در یکی از فایل های PHP سایت قرار داره. برای مثال در فایل single.php یا فایل های دیگه ای که خود طراح می تونه در نظر گرفته باشه. که برای پیدا کردن این کلمات میشه از نرم افزار NotePad++ با استفاده از بخش Search in Files کلمه مورد نظر رو در یک پوشه جستجو کرد.
  3. کلمه مورد نظر می تونه از طریق پنل تنظیمات قالب یا افزونه یا در بخش "شخصی سازی / سفارشی سازی" خود وردپرس داخل سایت نمایش داده بشه. برای اطمینان از اینکه کلمه مورد نظرتون به خوبی ترجمه میشه، توی پنل تنظیمات قالب رو هم یه چک بکنید.

 

نکته مهم :

در روش اول، اگه داخل پوشه قالب یا افزونه مورد نظر، پوشه ای برای فایل های زبان در نظر گرفته شده باشه، شما باید فایل هایی که ترجمه می کنید رو با نام fa_IR.po و fa_IR.mo داخل این پوشه قرار بدید. در برخی از موارد، در نام فایل های زبان، پسوند دلخواهی توسط طراح در نظر گرفته میشه که باید اون پسوند در ابتدای نام فایل زبان آورده بشه. مثال : mytheme-fa_IR.po

 

در وردپرس روش دیگه ای برای ترجمه کلمات غیر از اینها وجود نداره. اگر تمامی موارد و نکات رو بررسی کردید و همچنان مشکل داشتید، کش مرورگر و کش سایت رو پاکسازی کنید و مجددا تست کنید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • چه کسانی در حال بازدید هستند؟   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.